Eminönünden Bir ilk daha.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Eminönünden Bir ilk daha.
neden arzları istemiyorsunuzki gelsinler yoksa biz kimle dans etcez kimle oynucaz
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
aynen katiliyorumabuzeddin yazdı:neden arzları istemiyorsunuzki gelsinler yoksa biz kimle dans etcez kimle oynucaz![]()
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
bu arada h.o arkadaşlar darisi bize artik nikah ve tan sonra eğlence olucak diyorsunuz valla merak ediyom nasi birşey olacak
Yenilmezamasyali
Yenilmezamasyali
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelıkle Selamlar
Guzel bır dusunce bence insallah real hayatınızda da evlenmeyı dusunursunuz şimdiden hayırlı olması dilegiyle
SAYGILARIMLA
Raınblack Rainblack XXyenılmezXXX xShEvAx
Guzel bır dusunce bence insallah real hayatınızda da evlenmeyı dusunursunuz şimdiden hayırlı olması dilegiyle
SAYGILARIMLA
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Ablam savşçıysa yüceln halit alyans al da ayıp olmasn 

-Arz !

-Keseriz anam

- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
Tekrardan SeLemLar Düşünce GüzeL Doğru Ama Ben Gerçek Hayat'da Zaten Evli oLduğum İçin öLe Bir İmkan oLmıyacak İnşaLLah İLKer Gerçek Hayatın'da Kendine Laik Birini buLup Hayatının Geri kalanını Birlikde GeçirirlerRaiNBLacK yazdı:Öncelıkle Selamlar
SAYGILARIMLA
DisiSilahsor yazdı:Tekrardan SeLemLar Düşünce GüzeL Doğru Ama Ben Gerçek Hayat'da Zaten Evli oLduğum İçin öLe Bir İmkan oLmıyacak İnşaLLah İLKer Gerçek Hayatın'da Kendine Laik Birini buLup Hayatının Geri kalanını Birlikde GeçirirlerRaiNBLacK yazdı:Öncelıkle Selamlar
SAYGILARIMLA
Raınblack Rainblack XXyenılmezXXX xShEvAx![]()
Gerçek hayatta evliyseniz oyunda nişanlanma olayınız sanırım biraz eğlence için!!!
Valla değil benim eşim olacak insan kız arkadaşım bile böyle bişey yapsa sonu fena olurdu :twisted: :twisted: :twisted:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
Benim AKrabaLarımdan 3 Kişi oNLine Oyun Oynuyor Tekide 30+ Yaşındaki Halam ve Oynadığı Oyunda Evli Oyun Ve Oyun Dışı hayat Çok Farklıdır Oyunda Yaşadıklarımız Oyunda KalırDesigner yazdı:DisiSilahsor yazdı:Tekrardan SeLemLar Düşünce GüzeL Doğru Ama Ben Gerçek Hayat'da Zaten Evli oLduğum İçin öLe Bir İmkan oLmıyacak İnşaLLah İLKer Gerçek Hayatın'da Kendine Laik Birini buLup Hayatının Geri kalanını Birlikde GeçirirlerRaiNBLacK yazdı:Öncelıkle Selamlar
SAYGILARIMLA
Raınblack Rainblack XXyenılmezXXX xShEvAx![]()
Gerçek hayatta evliyseniz oyunda nişanlanma olayınız sanırım biraz eğlence için!!!
Valla değil benim eşim olacak insan kız arkadaşım bile böyle bişey yapsa sonu fena olurdu :twisted: :twisted: :twisted: