yönetimı kınıyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
yönetimı kınıyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
yeter artık ya bu ne arkadaş kimse küfür işitmek zorunda degilki 5 kez şikayet hakkım varmış mış 1 dakka araylaymışmış ben adaletin böyle yürütülmesini kınıyorum arkadaş ne bu ya küfür edeni şikayet etmek mecburiyetindemiyiz kardeşim kapatın küfürlü sözcükleri oyunda oyun oynamak istemiyorum artık canım istemiyor biri küfür eder korkusu doguyor içimde ben mecbur degilim sizin kapatmadıgınız küfürleri yemeye foto çektim 5 ten sonra buraya ekleyecektim ama ne edim forum agzına kadar dolacak bu benim hatam degil veya küfredenin hatasımı bilmem ama ben yönetimi bilirim bu suç yönetimin suçu düşüncesindeyim
Re: yönetimı kınıyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
yönetimi kınıyomus
edit.
edit.
- Fedaicocuk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Muktedir yazdı:yeter artık ya bu ne arkadaş kimse küfür işitmek zorunda degilki 5 kez şikayet hakkım varmış mış 1 dakka araylaymışmış ben adaletin böyle yürütülmesini kınıyorum arkadaş ne bu ya küfür edeni şikayet etmek mecburiyetindemiyiz kardeşim kapatın küfürlü sözcükleri oyunda oyun oynamak istemiyorum artık canım istemiyor biri küfür eder korkusu doguyor içimde ben mecbur degilim sizin kapatmadıgınız küfürleri yemeye foto çektim 5 ten sonra buraya ekleyecektim ama ne edim forum agzına kadar dolacak bu benim hatam degil veya küfredenin hatasımı bilmem ama ben yönetimi bilirim bu suç yönetimin suçu düşüncesindeyim
[img]http://img529.imageshack.us/img529/7064/127678380645460311.gif[img]
Forumda nasıl sansür var oyundada sansür olabilir ..

Muktedir ne diyor siz ne diyorsunuz.
Küfür etmek , küfür işitmek , hakaretleri sineye çekmek , bizlere yakışırmı.
Arkadaşım , yeter artık , küfür etmeyin , ettirmeyin.
Madem bu oyunda ve forumda yöneticiler var.
O zaman herkes işini yapsın.
Yönetimin ve GM lerin yapması gereken tek bir şey var.
Oyunu ve forumu takip edecekler.
Sizler yönetici olmayı kabul ettiyseniz , üzerinize düşen görev ne ise yerine getirmeye mecbursunuz.
Bizlerden şikayet filan beklemek , sizin acizliğinizden kaynaklanıyor.
İşini iyi yapan yönetim istiyoruz.
oyunu ve forumu takip eden yönetici istiyoruz.
İşini iyi yapmayan bıraksın gitsin.
Daha iyileri mutlaka çıkıcaktır.
Seçin oyunda en çok online olanları , aday olmalarını filan beklemeyin.
Onlar mutlaka üzerlerine düşeni yapıcaktır.
Artık yeter.Yöentim uyan ve kendine bir bak.
neyin yanlış , neyin doğru olduğunu o zaman anlarsın.
Muktedir kardeşim , biliyorum bu konu da sonuca bağlanmadan kapanacak.
Ve bizler de muhtemelen forum hesabımızdan olucaz.Olsun be kardeşim.Bunları birinin söylemesi gerekiyordu.
Teşekkürler.Her doğru hareketin arkasındayım.Tıpkı bu konunun arkasında olduğum gibi ...
Tam destek ..........
Küfür etmek , küfür işitmek , hakaretleri sineye çekmek , bizlere yakışırmı.
Arkadaşım , yeter artık , küfür etmeyin , ettirmeyin.
Madem bu oyunda ve forumda yöneticiler var.
O zaman herkes işini yapsın.
Yönetimin ve GM lerin yapması gereken tek bir şey var.
Oyunu ve forumu takip edecekler.
Sizler yönetici olmayı kabul ettiyseniz , üzerinize düşen görev ne ise yerine getirmeye mecbursunuz.
Bizlerden şikayet filan beklemek , sizin acizliğinizden kaynaklanıyor.
İşini iyi yapan yönetim istiyoruz.
oyunu ve forumu takip eden yönetici istiyoruz.
İşini iyi yapmayan bıraksın gitsin.
Daha iyileri mutlaka çıkıcaktır.
Seçin oyunda en çok online olanları , aday olmalarını filan beklemeyin.
Onlar mutlaka üzerlerine düşeni yapıcaktır.
Artık yeter.Yöentim uyan ve kendine bir bak.
neyin yanlış , neyin doğru olduğunu o zaman anlarsın.
Muktedir kardeşim , biliyorum bu konu da sonuca bağlanmadan kapanacak.
Ve bizler de muhtemelen forum hesabımızdan olucaz.Olsun be kardeşim.Bunları birinin söylemesi gerekiyordu.
Teşekkürler.Her doğru hareketin arkasındayım.Tıpkı bu konunun arkasında olduğum gibi ...
Tam destek ..........
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Bıkere BıLmeden YorumLamayın Oyun Icerısındekı ServerLe Veya PaneLde YasakLı KeLımeLerı ekLedıkLerınde Kufur **** busekıLde Meydana cıkar Ne oLdugunu anLıyamazsın Kısacası Oyuna O Sansuru UyguLamak Yonetıme Herhangı bır Para Veya MaL Kaybına Neden oLmaz Istedıkden Sonra Yapa bıLırLer Ama Kufur EdenLerı BanLıyorLar /nah Yapıp Adam Terbıyesız Bır Haraket Yapa BıLıyor Ne GuzeL Yonetım DımıFedaicocuk yazdı:Muktedir yazdı:yeter artık ya bu ne arkadaş kimse küfür işitmek zorunda degilki 5 kez şikayet hakkım varmış mış 1 dakka araylaymışmış ben adaletin böyle yürütülmesini kınıyorum arkadaş ne bu ya küfür edeni şikayet etmek mecburiyetindemiyiz kardeşim kapatın küfürlü sözcükleri oyunda oyun oynamak istemiyorum artık canım istemiyor biri küfür eder korkusu doguyor içimde ben mecbur degilim sizin kapatmadıgınız küfürleri yemeye foto çektim 5 ten sonra buraya ekleyecektim ama ne edim forum agzına kadar dolacak bu benim hatam degil veya küfredenin hatasımı bilmem ama ben yönetimi bilirim bu suç yönetimin suçu düşüncesindeyim
![]()
![]()
![]()
![]()
bazı kelimeleri ve sözcükleri kapatın diyosun ama normal yazı yazarken filan zorluk çıkarttırır

bu konuda oyun haricindeki en yetkili makamlara bile magduriyetimizi anlattik buna ragmen birsey yapilmamasi hic yapilmayacak anlamina gelmiyor bu ekibin acemi oldugunu basindan beri vurguladik oyun ici yazismalara sansur uygulayacak derecede bilgili degiller ama bu bizim pes edecegimiz anlamina gelmiyor ilk mailde bir aksilik oldu sanirim yada ciddiye almak islerine gelmedi bu konuda twiterdan sayin gule ricamizi yenilersek sanirim buna kayitsiz kalamazlar.bu konu islerine gelmedigi icin silinebilir bilginize.
M&B
peki bunu biliyormuydunuz?
oyun içi sansur yapmak hiçte zor degil biz istemiyoruz
diyen yönetimdir
şimdi söleyin yönetim buna tepki verecekmi hayır
nasıl onlara küfür giderse anında hesap kökten kapatılıyor
diyen yönetimdir
Haklısın burda işte. Sana bana sövüyorlar 3 gün susturuluyorlar. Ama yönetime sövüldüğü zaman nedense ya 1 hafta ban alıyorlar yada tatmin edici bir süre. Sonuna kadar destekçiyim. Sansür yada daha mantıklı bir uygulamanın getirilmesi taraftarıyım.Muktedir yazdı:peki bunu biliyormuydunuz?
diyen yönetimdir

..
.\.Emre./.