Arkadaşlar bir tane Mrxbarış diye biri var aamde ne karakter var anlamadım. Böyle bir şey olamaz. Adam bir lvl lık iteme bile neler yapar bu tipler. Düşünün bir görev için klandan klana giriyor. ne yalakalıklar yapıyor. sonra kadim kesildiğinde ölü oluyor yalvarıyor ki beni kaldırın falan filan torba var alcam. Geride bir sürü kişi olmasına rağmen onu kaldırıyorlar ve torbayı alınca kaçıyor. qqq pç. İşte böle bir karaktersizlik örneği.
Arkadaşlar ben bu tip oyuncuların dışlanmasını istiyroum. Bu tip oyuncuyu savunacak kişi de ancak bunun gibi düşünen ve hareket eden biri olur.
Yazıklar olsun sana Mrxbarış . Yazıklar olsun. Kadim pencesi kimseyi adam yapmıyor. Seni de yapmayacak. Ve hiç tadamayacaksın adam olma şerefini. qq seni.
Mrxbarış ın karakteri.(Kadimi ilk grupta yapıp kaçan vlt)
Re: Mrxbarış ın karakteri.(Kadimi ilk grupta yapıp kaçan vlt)
Merhabalar...
Adı geçen şahsiyet (Mrxbarış) hırsızlığıyla ünlü fakat bir çoğu kişi bunu bilmemekte...
kendisi bunu bizzat itiraf etmişti o sırada Gökx loncasına alınmıştı fakat bilmedikleri için almışlardı. Bilgilendirmem ile atıldı.
İyi forumlar...
Adı geçen şahsiyet (Mrxbarış) hırsızlığıyla ünlü fakat bir çoğu kişi bunu bilmemekte...
kendisi bunu bizzat itiraf etmişti o sırada Gökx loncasına alınmıştı fakat bilmedikleri için almışlardı. Bilgilendirmem ile atıldı.
İyi forumlar...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
-
Lordsxgimli
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
arzları aranıza alırsanız o olur legendxşifacıyıda arz onların klanı arza döncek o bi ara diyoduki ben arzları sevmiyom bi baktım arz oldu şimdi gene geldi sıgınak atmaya yüzük kolye düşürmeye sıgınak felan atmayın onların loncası zaten arz
Mrxbarışhırsız deil sadece ona bir kaç kşi iftira atmış orası belli eger fotonuz varsa koyun eger yoqsa boşa konuşmayın