YÖNETİM BU SORUMA TEK CVP VERİN
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
YÖNETİM BU SORUMA TEK CVP VERİN
ilkönce herkesin ramazan ayı mübarek olsun.size tek bir sorum var ve cvp bekliyorum.Bu element itemlerin hali ne olucak?Ayrıca artık yakında öyle görünüyo ki SAVAÇŞI charı olanalar fareden başka bişey kesemiycek hale gelicek.oyunun gidaşatı bu yönde anladığım kadarıyla.bu konuya azcık eğilin ve cvp bekledğimizi unutmayın.eminim ki benim gibi birçok arkadşa bu sorulara cvp bekliyor.SAVAŞÇI ları oyunun tabiriyle bu kadar ezik hale getirmeniz çok üzüntü verici bir olay ve oyunun ana temasıyla tamamen aykırı bence.şimdiden teşekkürler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Re: YÖNETİM BU SORUMA TEK CVP VERİN
Yücelen dizmek çokmu zor
Elementler defansif ws atmak için vardır yücelenler ofansif için.bu kadar basit bi şey
-
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim ben kendim için demedim zaten benim hem element hemde yücelen full var.konuyu anlamamışsın neyse.konu item değil,konu bir savaşçının bir büyücüyü bile kesemiyor olması ,mıgrat veya sığnakta bi işe yaramıyor olması ...... anladınmı kardeşim.saymakla bitmez
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
sanırım henüz kullanımını sen çözememişsin bir savaşçı şuanda 2 vuruştada bir büyücü yere serebiliyor.Ayrıca miğrat boss karakteri olan junon ise 1 adet tank 1 adet SVH savaşçıyla rahatlıkla kesiliyor.sığınaktada miğrattada gayet güzel savaşçı karakter kullanılabiliniyor.
-
- Çınaraltı Müdavimi
Berkay bu konu uzar gider gel inat etme biz sana bi büyücü çar kasalım :lol:

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- FareAdam Düşmanı
o zaman 4 savaşçı 2 şifacı gir bakalım migrata ne oluyo anlarsın ne demek istediğimi.büyücülerin gölgesinde kaldı savaşçılar.3-4 büyücü girip kesebiliyo ama 4 savaşçı yada 3 savaşçı girin ozaman migrata bakalım çok biliyosanız .ayrıca büyücü sana bi zihin attığında bide tesla kurup uzaklşatığında sen vuramadan seni kesiyo .DD.3 senedir bu oyundayım bu kadar ezik savaşçı olmadı hiç bir dönem
bence en adil dönem 39 luk zamandaydı. Savascıların vurusları fazla abartıldı diye düşünüyorum bende hiç değilse klan savaslarında ama haklısın migrata yada sıgınaklara 3*5 savascıdan baskası giremiyor zaten. Gidişimiz pek umut açıcı değil Hayırlısı ... .Berkopasa yazdı:o zaman 4 savaşçı 2 şifacı gir bakalım migrata ne oluyo anlarsın ne demek istediğimi.büyücülerin gölgesinde kaldı savaşçılar.3-4 büyücü girip kesebiliyo ama 4 savaşçı yada 3 savaşçı girin ozaman migrata bakalım çok biliyosanız .ayrıca büyücü sana bi zihin attığında bide tesla kurup uzaklşatığında sen vuramadan seni kesiyo .DD.3 senedir bu oyundayım bu kadar ezik savaşçı olmadı hiç bir dönem
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
++Kurtlarxkadriye yazdı:Berkay bu konu uzar gider gel inat etme biz sana bi büyücü çar kasalım :lol:
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
GodfreyxSpider07 yazdı:Yücelen dizmek çokmu zorElementler defansif ws atmak için vardır yücelenler ofansif için.bu kadar basit bi şey
full element dzli bi char defansif yetenekle ile. FUll yucelen dizili ofansif savascıla vs atablirmi diyorsun şimdi? :lol:

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- savasciero
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
geçende sığınakalra gidicem dedim sen savaşçısı ndediler hor gördüler