tılsım server 2.cisi

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: tılsım server 2.cisi

Mesaj gönderen Forumkral »

Mysolo yazdı:Beyazköşkten bizene al
Tılsım Mykons Mareşal ..
Mykons foto koy bakalım.Yalan mı söylüyon doğrumu hem bu oyunda bir kılıç rütbeli gördüm oda Teşkilat'ta Bytf.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen RuTkaY »

Forumkral yazdı:
Tılsım Mykons Mareşal ..
Mykons foto koy bakalım.Yalan mı söylüyon doğrumu hem bu oyunda bir kılıç rütbeli gördüm oda Teşkilat'ta Bytf.
5 lwl çarım var kılıç rütbe :)
Bu cevap anlayana gelsin :)
Anlamayan olursa hemen açıklıyayım:
Test sunucusunda klana giren kılıç oluyor. Tılsım sunucusundada Kılıç rütbe yoktur. Foto koyurlur ise kesinlikle test sunucusundan alınmadır. Öyle olduktan sonra 10 tane çar kastım kılıç rütbeli ;)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Tılsımda en yüksek rütbelerin sahipleri

Takio,Esmerr,Godfreyxserdar,Alparslan,Leyazqülüm,Yalçınbulut,,Yusufb,Ermanşifa.
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

RuTkaY yazdı:
Forumkral yazdı:
Tılsım Mykons Mareşal ..
5 lwl çarım var kılıç rütbe :)
Bu cevap anlayana gelsin :)
Anlamayan olursa hemen açıklıyayım:
Test sunucusunda klana giren kılıç oluyor. Tılsım sunucusundada Kılıç rütbe yoktur. Foto koyurlur ise kesinlikle test sunucusundan alınmadır. Öyle olduktan sonra 10 tane çar kastım kılıç rütbeli ;)
Bizde Test sunucusunda oynadık biliriz. :D 49 çar var Test sunucusunda hatta Yönetci ile sığınak yaptık fotoları var çok eğlenceliydi. ;)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Leaderjack yazdı:25 lwl ken gidin 49 lwl carlara vurun oyundan cıksın 1 ayda al sana bilmem ne kadar kp adam gibi klan savaşında yapsanızda övünseniz neyse 25 lwl kn yapılan kp hakkı ile yapılmamıştır bu saydıgnız adamların %99 böledir

Yanılıyorsun,
Bu tip rütbesi olanlar %99 değil, %100dür.

Dolayısıyla bu tür rütbesi olanlara bir gram saygım yoktur. Yanlış anlaşılmasın, Tek çizgi pembe rütbeli ne ise bunlar da böyledir benim için. Saygıdan kastım budur. Değersiz, parayla satın alınan renktir sadece. Maçaları yiyiyorsa keserek alsınlar bakayım tek yıldızdan sonra yukarıya kaç ayda çıkacaksın savaşarak..
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ESMER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ESMER »

Bu ne gereksiz ne saçma bir konu böyle.. Ne demek Tılsım ikinci birinci bilmem kaçıncın onu pc sayısına göre mi değerlendireceksin ben boş olduğum bi anda 1milyon klan parasını 1 aydan kısa bir sürede kastım loncamdakilere gözlük alabilmek için sadece ha bide charım gözüme daha güzel görünüyor yani sırf görüntü. Bunun övünülecek yada kendini diğer oyunculardan üstün gösterecek bi tarafı yok. Zaten dikkat ederseniz konuyu açan arkadaş başka birinden aldığı char ile hava atmaya kalklıyor gram emek harcamadığı için emeğin ne olduğunu bilmiyor ve böyle Şan ile hava atılabileceğini düşünüyor. Ha Server 1. yada 2. falan gibi bir sıralama istiosan yaz oraya ben birinciyim gelin vs de beni yenin bizde gelelim hepimizi yık diyelim tamam sen birinci yada ikincisin. Gereksiz konu yoruma gerek yok kilit ltfn.. ( İkv ilk zamanlarında sunucu bazında sıralama vardı resmi sitede fakat bu gerçeği yansıtmayacağından yani herkez kendine klan parası kasabileceğinden 1. 2. .... yani en iyiler listesine girilemiyeceğinden kaldırıldı kaldırılması gerekirdi saçmaydı çünkü )
Resim
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Leaderjack yazdı:25 lwl ken gidin 49 lwl carlara vurun oyundan cıksın 1 ayda al sana bilmem ne kadar kp adam gibi klan savaşında yapsanızda övünseniz neyse 25 lwl kn yapılan kp hakkı ile yapılmamıştır bu saydıgnız adamların %99 böledir

genellikle öyledir peki 25 lwl çara kp kasıyosa
kp çarları dedimiz bi kaç tane çar olması lazım ve bunlara rütbe yaıplması gerekir. Bu harcanan zamana biraz saygı göstermek gerekir bence çünkü doğru düzgün kp kasılıcaksa o kp çarlarının hepsini hazır etmek için insanlar emek veriyo.

zaten rütbelerde hiç bi işe yarıyomu sanki ? Teğmen (Yeşil Yıldız) Er'e (tek çizgi) emir mi veriyoki rütbelere bu kadar takılıyo. Sadece kullanan kişinin gözüne hoş geldiği için kasıp duruluyo işte .
YENİSAHRA
Asım Küçük
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

GodfreyxSpider07 yazdı:Tılsımda en yüksek rütbelerin sahipleri

Takio,Esmerr,Godfreyxserdar,Alparslan,Leyazqülüm,Yalçınbulut,,Yusufb,Ermanşifa.

yakında bende gelirum az kaldı :D
YENİSAHRA
Asım Küçük
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

:D muaa :D la gülesim geliyor artık yorumları okuyunca böle sacma salak ana konular acılın ca:D...
Mİllet nereye gidiyor acaba :D
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
MrxiLLEGAL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MrxiLLEGAL »

SIRRAGEe yazdı::D muaa :D la gülesim geliyor artık yorumları okuyunca böle sacma salak ana konular acılın ca:D...
Mİllet nereye gidiyor acaba :D
Aynn Aynn :D
Resim

Aşırıdoz

IIxİLLEGALxII

Expendables

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

“Genel Sohbet” sayfasına dön