Kadim Hidra Kesilmez(miş)!
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Kesilmez(miş)!
Biz hep 1 grup kesioruz ama sizi de tebrik etmek lazım.10 grup kesmek gerçekten zor
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Ellerinize Sağlık Kardeşim YApılmayacak Hiçbir Şey Yoktur Ama 10 Grupta Çok FAzla Olmş 10 Kişi Bile Yeterdi 
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
bence 10 grupla kesmek büyük başarı deprem olduğunda eğer 5 grup falan ölürse kim bilir canını kaça yükseltecek
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Selamlar,
Arkadaşlar kadım 1 defa kesilmedi! 10 grup toplandı ve 10 defa kesildi fakat bir kaç grubun sırası atlandı.
Arkadaşlar kadım 1 defa kesilmedi! 10 grup toplandı ve 10 defa kesildi fakat bir kaç grubun sırası atlandı.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
10 grup mu.... Nerde çokluk orda ..... Daha dün gece 2 grpla kestik ardarda 3 defa Ankada... Aklı başında 2 grp en ideali.
/color]
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu
HACI NE ETTİN YA
ARTIK KESİLEMEZ DİYEN VAR MI Kİ?
Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Anka da 2 grup kesmiş bulunmaktayız. Ayrıntılı bilgi Anka sunucusu bölümündedir.
Selamlar,
Arkadaşlar burada 10 grup toplandı ve kesildi ama bu 10 grubun oluşmasının sebebi tüm grupların yapmasıdır. Kısacası 10 grubun görevi yapıldı!
Arkadaşlar burada 10 grup toplandı ve kesildi ama bu 10 grubun oluşmasının sebebi tüm grupların yapmasıdır. Kısacası 10 grubun görevi yapıldı!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Esadullah yazdı:Selamlar,
tebrikler büyük başarı.Bizde yaklaşık 2-3 grup arası gittik 3 kere kestik(sırası ile 16-15-13 kişi) yani bizde keyfimizden kesmedik.O kadar kişi geldi biz de ona göre kestik.Durumlarımız aynı
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tek grup kesmiş bulunmaktayız.Ayrıntılı bilgi genel sohbetde...turkoxHAMSTER yazdı:Anka da 2 grup kesmiş bulunmaktayız. Ayrıntılı bilgi Anka sunucusu bölümündedir.