!! RDMX LONCA SAYFASI !!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
NeoTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!

Mesaj gönderen NeoTurk »

Sarbon21 yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
HatayLixHaSaNn yazdı:
Resme fake diyen gerizekalılar fake olsa ceza almaz o it
İt mi?
Bu ithamın sadece sana uyacağını düşünüyordum...
Normalde cevap yazmayacaktım ama Deniz'in böyle şey yapmayacağından %100 eminim...
Resim

Berk resmi büyütüp baktığımızda photoshop veya paint gibi bir programın yazı yazarken bıraktığı izleri açıkca göre biliyoruz.;) Yine hasan yine savsata yine yalan.Canını sıktığına deymez.

Resim fake ahlaksızlıktan başka hiç birşey değil ikv yazı stilini tuttturmuş ama Font Size yanlış:Yazı boyutlarını tutturamamış yok ben kanıt olarak görmüyorum diyorsanız alın size +bir kaç kanıt daha....Photoshoptan anlamıyorsun amatör.... fake daha başarılarını da gördüm

Resim (daha büyük yüklenmiyor fotoğraf yaklaşın biraz daha öyle görün)

Adam kesme işlemini yaparken köşeli olarak kesim yapmış buda yanlış olmuş yazılara bakarsanız font size yanlış kesme işlemleri aşırı belli oluyor Photoshop Brushes(fırçaları) kullanmayı becerememiş buyrun sizde bakın....

Rdmxdeniz i pek tanımam ama bnm görevime yardım etmişti zamanında ona bi kıyağım olsun buda....[/b]

Korkmayın kendini bişey zanneden küçük bir çocuk o Lamer :D Tehdit ederse takmayın yasaklıya ekleyin sadece konuşacaktır o cümleleri ne fayda yapamıcaklarını yazıor size....
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Rdmxenkin kadim pençelerime göz dikmiştir. Lütfen gereğini yapın :D

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen deneoooo »

nicx yazdı:RDMXDENNİS BİDAHA İFTİRA ATMAYA YADA O ŞEKİLDE Bİ ŞAKA YAPMAYA KALKMA ETTİĞİM LAFIN ALTINDAN KALKAMASSIN !
ne dedim ki sana :?
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
NeoTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen NeoTurk »

deneoooo yazdı:
nicx yazdı:RDMXDENNİS BİDAHA İFTİRA ATMAYA YADA O ŞEKİLDE Bİ ŞAKA YAPMAYA KALKMA ETTİĞİM LAFIN ALTINDAN KALKAMASSIN !
ne dedim ki sana :?
Belki Hataylı snn adına çakma hesap açmış adama laf etmiştir dikkat ediniz...
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hee kardeş sabah özelnine Destface:DD yazmıştım o ise tamam özür dilerim bir daha demem :D iyi oyunalar :)
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NeoTurk yazdı:
Sarbon21 yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
HatayLixHaSaNn yazdı:
İt mi?
Normalde cevap yazmayacaktım ama Deniz'in böyle şey yapmayacağından %100 eminim...
Resim

Berk resmi büyütüp baktığımızda photoshop veya paint gibi bir programın yazı yazarken bıraktığı izleri açıkca göre biliyoruz.;) Yine hasan yine savsata yine yalan.Canını sıktığına deymez.

Resim fake ahlaksızlıktan başka hiç birşey değil ikv yazı stilini tuttturmuş ama Font Size yanlış:Yazı boyutlarını tutturamamış yok ben kanıt olarak görmüyorum diyorsanız alın size +bir kaç kanıt daha....Photoshoptan anlamıyorsun amatör.... fake daha başarılarını da gördüm

Adam kesme işlemini yaparken köşeli olarak kesim yapmış buda yanlış olmuş yazılara bakarsanız font size yanlış kesme işlemleri aşırı belli oluyor Photoshop Brushes(fırçaları) kullanmayı becerememiş buyrun sizde bakın....

Rdmxdeniz i pek tanımam ama bnm görevime yardım etmişti zamanında ona bi kıyağım olsun buda....[/b]

Korkmayın kendini bişey zanneden küçük bir çocuk o Lamer :D Tehdit ederse takmayın yasaklıya ekleyin sadece konuşacaktır o cümleleri ne fayda yapamıcaklarını yazıor size....

Sağolasın Kardeşim ;)
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
NeoTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen NeoTurk »

deneoooo yazdı:
NeoTurk yazdı:
Sarbon21 yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
HatayLixHaSaNn yazdı:
İt mi?
Resim

Sağolasın Kardeşim ;)

Ö.d snn yaptıklarınınm karşısında bunlar hiç ama işim bitmedi daha....
Kullanıcı avatarı
camefrogdarling
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen camefrogdarling »

Rdmxpit vardı bir zmnlar oyunun en baba adamı l
Xxapsexx
Kingfaiter
Ccctolgaccc
Ssheckill
Nurol
Kullanıcı avatarı
HatayLixHaSaNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HatayLixHaSaNn »

Denizzz ramazan ayındayız o küfürü yazmadığına dair yemin et ?
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR :D :D :D

Apaçi StayLa aLayına Mafya :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Samurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Samurai »

HatayLixHaSaNn yazdı: Denizzz ramazan ayındayız o küfürü yazmadığına dair yemin et ?

Be Densiz Herif Milletin Çarını Çalarsan İyilik Zannedersin.Kendini Hataylı Zannedersin Zaten O Ayrı Bişe Hırsızlık Yapan Herkes Hataylıyım Diyor Garip Biraz :roll: Deniz'den Yemin İstiyorsun Birde Kendinden Utan Bari İnsanda Onur Olur En Azından Sense Oda Yok Seni YÜCE ALLAHA RABBİME Havale Ediyorum. ;)
Samuraixbizans / Bydn / Samuraixsamurai

“Lonca İletişim” sayfasına dön