Evet arkadaşlarım bugün 13.30 Civarı DişiSilahşör ile Nişanlandık (Oyunda) ve Tüm Lodos Camiasına Duyurduk Düzeyimizi Çekemeyenler veya şaka yapıyoruz sananlardan bir dünya pm geldi evet arkadaşlarım
Büyüklerimiz konuştu bizim için Hayırlısı neyse ona karar verildi ve Sonunda DişiSilahşör'ü bana vermeyi kabul eden Kayınpederim. verdim diyince sevdindik.. Sonra Kahvelerimiz geldi
Kahvelerimizi yudumlarken Düğün Tarihi belirlendi ve oradan mutlu bir şekilde DişiSilahşör'le çıktık ve Düğün Salonu Aramaya başladık 2 3 yere baktık fakat Hoşumuza gitmediği için En son olarak Antrepo'ya baktık
Azul ile baya bir Pazarlıktan sonra Salonu 06.09.2010 Tarihine Kiraladık.
Düğün Hakkında bilgilerimiz aşarıdadır.
05.09.2010 20:00 tarihinde Kına gecesi olucaktır. (Sadece Bayanlar katıla bilir)
06.09.2010 13:00'da Eminönü Cami karşısı (Eski handanda) Yemek verilicektir.
06.09.2010 20:00 - 24:00 Tarihinde belirtilen saatler arası Nikahımız ve Eğlencemiz Gerçekleşecektir.
Yer : Antrepo Cin Kapalı Düğün Salonu.
Arkadaşlar ÖnceLikLe Merhaba Aydoldu [-İLKer-] Ve Benim DüzenLediğimiz Bu Etkinliğe Hepiniz Davetlisiniz Hediye FLn İstemiyoruz Orda OLmanız Bizim İçin Büyük Bir Gurur oLucakTır Hepinize Şimdiden Teşekkür Ediyorum İyi ForumLar
Öncelıkle Selamlar Etkınlık Hoş Guzel Fakat Yurdum Insanı Turk Oyunu Bu Sadece Bayanlar Demıssınde Orada Emın Ol Erkek Cok Sayıda Mevcut Olacaktır Tabı Bu Arkadasların ve Merak Edenler. Eskı Handan Demıssın Arzlar Gelırse Ortalık Karısır Dugununuz Kan Gölüne Cevrılır Iyı Forumlar Hayırlısı Neyse O Olsun.. Benden 5'i Birlık