3 x 70 = 210m :lol: süper yaa haftada 210m ayda 840m 2 ay böle kessem zengin olurum ben yaa
Cevriye Sultan
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: Cevriye Sultan
filiz bi ara yanıma uğrada sana gösteriyim önceki dediğin gibi anaaa ne kadar basitmiş
dersin bunada yeşili kesincede bide kadim keserim artık her pazar kadim keser satarım haftada 70m hatta 2 ortak olsak 2 kişi kadim kessek 6 charın 3 ü bnm 2 ü onun
3 x 70 = 210m :lol: süper yaa haftada 210m ayda 840m 2 ay böle kessem zengin olurum ben yaa
Drowxdadawa
Arkadaşlar evet doğru Cevriye Sultan basit kesilir,iksirle basit kesilir.İksirsiz kesebilecek arkadaşlarım buyursun video halinde bize sunabilirler.İksirle herkes keser fark yaratmak sizin elinizde.Bu oyun hatası hala aktif olsa kesilirdi iksirsiz.
iksirsiz ben kestim :? değersiz gördüğüm için koymadım hatta birinin görevini yapdım son 1 can kala gene iksir içmişdi
...
Haklı olabilirsin şu konuda:
Cevriye sultana seri şekilde vurulmaz ise iksir içer,canını 5 yaparsın iksirler.Yine aynı olay olur yine iksir içer her seferinde daha az iksir içer ama buna bir iksirsiz adam dayanamaz ve yatar.Canı azalınca kısa bir süre etkisiz hale getiriyor.Belki önceden kesmiş olabilirsin bu bir muamma sana kesmedin diyemem,hakkım yok.Direnç iksiri içmeden 750 hasar veriyor sanırım sende 1750 vursan yinede olmaz en az 1 iksir içer.Eğer iksir içmez ise Cevriye Kesimi gerçekleşir ama buda olanaksızdır.
Cevriye sultana seri şekilde vurulmaz ise iksir içer,canını 5 yaparsın iksirler.Yine aynı olay olur yine iksir içer her seferinde daha az iksir içer ama buna bir iksirsiz adam dayanamaz ve yatar.Canı azalınca kısa bir süre etkisiz hale getiriyor.Belki önceden kesmiş olabilirsin bu bir muamma sana kesmedin diyemem,hakkım yok.Direnç iksiri içmeden 750 hasar veriyor sanırım sende 1750 vursan yinede olmaz en az 1 iksir içer.Eğer iksir içmez ise Cevriye Kesimi gerçekleşir ama buda olanaksızdır.
tmm bi ara uğrarımDrowxcorellon yazdı:filiz bi ara yanıma uğrada sana gösteriyim önceki dediğin gibi anaaa ne kadar basitmişdersin bunada yeşili kesincede bide kadim keserim artık her pazar kadim keser satarım haftada 70m hatta 2 ortak olsak 2 kişi kadim kessek 6 charın 3 ü bnm 2 ü onun
3 x 70 = 210m :lol: süper yaa haftada 210m ayda 840m 2 ay böle kessem zengin olurum ben yaa![]()
![]()
![]()
auril & DoubleLift
bak dostum matematiksel işleve dökelim
49 seviyesin 240 drencin var + 400 yetenekden gelen etti 640 yanlış hatırlamıorsam m2 elementte 70 veriyordu 710
1 item 60 drenç veriyor 5 item alsan oldu sana drenç 1000
bu kolay kısımdı şimdi diosunki iksir içiyor peki iksiri nasıl içio bu yaratık
vurduğun miktar şuan en fazla 900 olabilir buda yeterli üstelik ruh kalkanıda saldırı veriyor artık elinde ashab varsa kaybettiğin drençden kudreti toparlarsın 250 bin canı var cevroşun
ilk iksiri 35 can dolduruo 2. 30 3. 20
bilmediğin kısım bu ne kadar uzun sürerse o kadar az iksir içer sende bu sırada dahada çok vuracaksın yawaş yawaş canı azalacak zaten sen hasar almıyorsun
ha şuda var yaratık ne kadar az seride hasar alırsa o kadar geç iksir içer buda sana + kazanç sağlar
49 seviyesin 240 drencin var + 400 yetenekden gelen etti 640 yanlış hatırlamıorsam m2 elementte 70 veriyordu 710
1 item 60 drenç veriyor 5 item alsan oldu sana drenç 1000
bu kolay kısımdı şimdi diosunki iksir içiyor peki iksiri nasıl içio bu yaratık
vurduğun miktar şuan en fazla 900 olabilir buda yeterli üstelik ruh kalkanıda saldırı veriyor artık elinde ashab varsa kaybettiğin drençden kudreti toparlarsın 250 bin canı var cevroşun
ilk iksiri 35 can dolduruo 2. 30 3. 20
ha şuda var yaratık ne kadar az seride hasar alırsa o kadar geç iksir içer buda sana + kazanç sağlar
...
filiz motor ve düşünen canına baksana bi clases den yaa lazım banaDrowxauril yazdı:tmm bi ara uğrarımDrowxcorellon yazdı:filiz bi ara yanıma uğrada sana gösteriyim önceki dediğin gibi anaaa ne kadar basitmişdersin bunada yeşili kesincede bide kadim keserim artık her pazar kadim keser satarım haftada 70m hatta 2 ortak olsak 2 kişi kadim kessek 6 charın 3 ü bnm 2 ü onun
3 x 70 = 210m :lol: süper yaa haftada 210m ayda 840m 2 ay böle kessem zengin olurum ben yaa![]()
![]()
![]()
...
nsl bakıcam onuda soylesenDavuTT yazdı:filiz motor ve düşünen canına baksana bi clases den yaa lazım banaDrowxauril yazdı:tmm bi ara uğrarımDrowxcorellon yazdı:filiz bi ara yanıma uğrada sana gösteriyim önceki dediğin gibi anaaa ne kadar basitmişdersin bunada yeşili kesincede bide kadim keserim artık her pazar kadim keser satarım haftada 70m hatta 2 ortak olsak 2 kişi kadim kessek 6 charın 3 ü bnm 2 ü onun
![]()
![]()
![]()
auril & DoubleLift
oyun dosyalarında base e gir dataya gir orada clases.xml var onu not defteri ile aç ctrl+f yap düşünen yaz onu bul bana onun bulunduğu paragrafı kopyala yapıştır
sonra kapat tekrar aç not defteri ile motorin yaz onun bulunduğu paragrafı kopyala bana gönder buradan
yapamazsan söverim :mrgreen:
sonra kapat tekrar aç not defteri ile motorin yaz onun bulunduğu paragrafı kopyala bana gönder buradan
...