Zileli'den bilginlendirme. . .
Re: Zileli'den bilginlendirme. . .
İçerik silinmiş,forum hesabınız uyarı niteliğinde 1 gün uzaklaştırılmıştır.
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
JuaquiN yazdı:Deli artık sen haddini aşmaya başladın ama. Şu çevrene bak herkes senden nefret ediyor ve hala yüzsüz gibi ortalıkda dolaşıyosun. Nasıl bi mide var sende ? Nasıl bi yüzsüzlüktür bu. Smyra'yı ben taa Biricik çarından beri biliyorum tanıyorum ve aranızda yaşanan olaylarıda biliyorum. Herkese onu hırsız olarak tanıtıyosun peki niye kimseye demiyosun ben Smyra'nın madenlerini çaldım. Her Arz'ı Her sevmediğin insanı hırsız diye itham ediyosun bide kendine bak kamil. Kaç yaşında adamsın işle uğraşla vakit harcaman yerine günün 24/24 saatini bilgisayar başında oyun oynayarak harcıyosun. Şunuda bil şu zamana kadar bırak hırsızlık yapmayı hırsızlarla arkadaş olanları bile Yeniçeri Loncasına almadık almayızda. Bunun en iyi örneğini sen biliyosun diycemki adam gibi anlat ne yaptığımı karı gibi kıvırıcaksın o yüzden anlatmanıda istemiyorum. Millete vaaz veren bu GDO'lu Hıyar aslında hırsızın önde gidenidir bunu herkes bilsin...Titxdelikurt yazdı:Değerli arkadaşlarım, zileli nin eski ikv forum da veda sayfasında, yapmış olduğu
hırsızlıklar dan dolayı helallik istediği konu hali hazırda mevcuttur, zileli denen
ahlak yoksunu Smyra yani TİT loncasından atılan eski Titxmisal şimdiki Yeniçerix
smyra adlı yağmur kod lu izmirli bir (ağzıma almak istemiyorum) şahsın ortağıdır,
emperor loncasında bir çok değerli kardeşim bulunmaktaydı, onları geç te olsa
uyarmaya fırsat buldum...
Son olarak, dün gece Smyra adlı karakterin bir lazoğlu, class (bydevil-pikachum) adlı
karakrterlere hırsız demesi neticesinde, smyra nın yapmış olduğu ahlaksızlıkları bu iki
karakterin bölgeden yazması sonucu, emperorxzileli adlı karakter kendini ifşa etmiş
ve smyra yı savunmaya kalkmıştır, dolayısıyla şu an zileli nin imparatorxzileli dahil hiç
bir çarı çalınmamış bilakis çalındığını iddia ederek daha önce ettiği itirafı bertaraf
etmeye çalışarak hırsızlığını gizlemeye gayret etmektedir
İyi oyunlar...
Serhat
Seni adam yerine koyup cevap vermemeye çalışıyorum kaç zamandır ama yazayım yeri gelmişken hırsızları loncana
almadıysan Yeniçerixtoprka ile olan ortaklığın neydi ? Smyra mavi boncuk vermiş sana ama gerisini zor alırsın
senin gibilerini suya götürür de sulamadan getirir
sağolsun loncadaşlarım yokluğumu aratmıyor olacak ki, her TİT üyesi ni ben sanıyorsunuz
Titxdelikurt
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

Değerli Sancak halkı işte İmparatorxzileli nin eski forum da açmış olduğu veda konusunda
yazmış olduğu itirafları...
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg615796
Hırsızın dostu hırsızdır... Bu böyle biline...
Titxdelikurt
*İMPARATORZİLELİ* VEDA. .
� : 25-06-2009, 20:03:52 �
--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR ÇOK DÜŞÜNDÜM VE OYUNU BIRAKMAYA KARAR VERDİM.1 YILLIK OYUN HAYATTIMDA ÇOK KİŞİNİN KALBİNİ KIRDIM , MALINI ÇALDIM BUNU AÇIKLAMIŞ OLAYIM.VE ÇOK KİŞİNİNDE ÜSTÜNDE BENİM EMEĞİM GEÇTİ HAK EDENE HAKKIM HELEL OLSUN.1 YILDA BU OYUNDA ÇOK İYİ İNSANLARDA TANIDIM ÇOK #@!? İNSANLARDA TANIDIM.BU ZAMANA KADAR ÇOK KİŞİNİN HESAB-İTEM VB. UĞRAŞLARINI ÇALDIM VE ÇOKDA PİŞMANIM BENİMDE BAŞIMA GELMEDİ DEĞİL 2 KERE HESABIM ÇALINDI E İNSAN ÜZÜLÜYO TABİ NEDE OLSA GECE GÜNDÜZ UĞRAŞIP YAPTIKLARI EMEKLERİ WAR . İNSAN BU OYUNU OYNADIKÇA BAĞIMLISI OLUYO AMAN DİYİM DİKKAT EDİN BENİM GİBİ BU OYUNUN BAŞINA OTURUP GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZÜ BİRBİRİNE KATMAYIN.YOKSA BENİM GİBİ SINIFTADA KALIRSINIZ MİLLET DENİZDE YÜZERKEN SİZ OKUL KIYAFETİ İLE O SICAKTA OKULA GİDERSİNİZ. HEPİNİZİN HALİNİDE HEMEN HEMEN ŞÖYLEDİR ANNE YADA BABASI AMAN OĞLUM DERS ÇALIŞ AMAN OĞLUM ELEKTİRK FATURASI ÇOK GELCEK DİYE MANEVİ BASKI YAPARLAR VE ONLARI TAKMAYINCADA SENE SONUDA ONLAR SİZİ TAKMAZ BUNLAR ÖĞÜT DEĞİL ÖNERİMDİR. EĞER OYUNU BIRAKMAKDA İSTERSENİZ TABİ BU ÇOK ZOR OLUR İKV NİN OYUN SİSTEMİNİN 50-100 KATI BAŞKA Bİ OYUN BULUN VE İKV YERİNE PC Yİ AÇTIĞINIZDA ONU OYNAYIN İKV KADAR ONADA ÖNEM VERİN ZMN GELİNCE GÖRCEKSİNİZKİ İKİ OYUNDANDA BIKIP ONLİNE OYUNLARIN MAĞDURU OLCAKSINIZ AMA LÜTFEN BU OYUNU BİLİNÇLİ OYNAYIN . VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM ÇOK ÇOK SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMA (BİRİCİK) SAYGI VE SEVGİLERİMİ BİLDİRMEK İSTERİM VE TEKRAR TEKRAR SEVGİLİ ÖMER ABİM VE EKİBİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜLERİMİ SUNARIM ..TÜM HESABLARIM(ÇARLARIM VB.)SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMINDIR. NEYSE KISACA ALLAH A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN UNUTMAYIN Kİ HER ZMN AKLIMDASINIZ .. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN KİMİN ÜSTÜNDEDE HAKKIM GEÇTİYSE HELALİ HOŞ OLSUN..ELVEDA
İMPARATORZİLELİ-CERRAHPAŞA-XXXİMPARATORXX-BYREİS-BYZİLELİ
Titxdelikurt

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
İçerik silinmiştir.Titxdelikurt yazdı:Eee doğru söyleyen dokuz köyden kovulurMerak etmeyin ben olduğum sürece sizler
pisliğinizi millete bulaştıramayacaksınız, ailenizden almadığınız terbiyeyi sizlere ben
vereceğim.
Serhat
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Delikurt ülküden bahsedebilmek için , terbiye gerekir . Terbiyeni takın veya imzanı sil.
Herkesin ailesi terbiye verir , çocuklar terbiyeyi kullanmaz.
Eğer kendine terbiyeli diyorsan , kullanmasını bil.
Diğer arkadaşlar , sizde terbiyenizi takının bir oyun yüzünden gereksiz yere kavgalar yapmayın.Ebelendim - ebelenmedim kavgasıyla aynı şey bu.Oyun yüzünden kavga.
Gidin Hitlerin kavgam kitabını okuyun kavga neymiş o zaman görürsünüz.
Diğer arkadaşlar , sizde terbiyenizi takının bir oyun yüzünden gereksiz yere kavgalar yapmayın.Ebelendim - ebelenmedim kavgasıyla aynı şey bu.Oyun yüzünden kavga.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

Ulan tydi akıl verebilmen için önce senin uygulaman gerekli az önce yukarda ki yazında zenci ...Tydixx yazdı:Delikurt ülküden bahsedebilmek için , terbiye gerekir . Terbiyeni takın veya imzanı sil.
bahsediyorsun, 1 yıl öncesi ne kadar oyunda olduğun dönemde taa ki msn de senle görüşene dek
bana ettiğin küfürlerden albüm yapılırdı, akıl verebilmen için sütten çıkma ak kaşık olman gerek..
Not: Az önce imza değişikliği için özlü sözler arıyordum, imza değişikliği yapmamın senle bir ilgisi yok.

- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı

canım olayı anlatabilmek için onun terbiyeyle alakası yok.biraz daha laftan anlam çıkarıp yorum yaparsan daha iyi olur.
ben milletin anasına laf sokmuyorum en azından.
sen msnimde ekli değilsin , sana kim msnde küfrettiyse o bensem şurdan şuraya yürüyemiyim.Biri seni keklemiş anlaşılan , benim msnimde ikvden sadece dostlarım yer alır . Ve 1 tane husumetli olduğum kişi o da sen değilsin.Senle de konuşmadım.Herşeyimin üstüne yemin ederim.
ben milletin anasına laf sokmuyorum en azından.
sen msnimde ekli değilsin , sana kim msnde küfrettiyse o bensem şurdan şuraya yürüyemiyim.Biri seni keklemiş anlaşılan , benim msnimde ikvden sadece dostlarım yer alır . Ve 1 tane husumetli olduğum kişi o da sen değilsin.Senle de konuşmadım.Herşeyimin üstüne yemin ederim.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ben dost kazığı yediğim için bilirim aslan.Zenci kısmını ise sana sormak lazım.Haydi iyi geceler.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

Titxdelikurt yazdı:Değerli Sancak halkı işte İmparatorxzileli nin eski forum da açmış olduğu veda konusunda
*İMPARATORZİLELİ* VEDA. .
� : 25-06-2009, 20:03:52 �
--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR ÇOK DÜŞÜNDÜM VE OYUNU BIRAKMAYA KARAR VERDİM.1 YILLIK OYUN HAYATTIMDA ÇOK KİŞİNİN KALBİNİ KIRDIM , MALINI ÇALDIM BUNU AÇIKLAMIŞ OLAYIM.VE ÇOK KİŞİNİNDE ÜSTÜNDE BENİM EMEĞİM GEÇTİ HAK EDENE HAKKIM HELEL OLSUN.1 YILDA BU OYUNDA ÇOK İYİ İNSANLARDA TANIDIM ÇOK #@!? İNSANLARDA TANIDIM.BU ZAMANA KADAR ÇOK KİŞİNİN HESAB-İTEM VB. UĞRAŞLARINI ÇALDIM VE ÇOKDA PİŞMANIM BENİMDE BAŞIMA GELMEDİ DEĞİL 2 KERE HESABIM ÇALINDI E İNSAN ÜZÜLÜYO TABİ NEDE OLSA GECE GÜNDÜZ UĞRAŞIP YAPTIKLARI EMEKLERİ WAR . İNSAN BU OYUNU OYNADIKÇA BAĞIMLISI OLUYO AMAN DİYİM DİKKAT EDİN BENİM GİBİ BU OYUNUN BAŞINA OTURUP GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZÜ BİRBİRİNE KATMAYIN.YOKSA BENİM GİBİ SINIFTADA KALIRSINIZ MİLLET DENİZDE YÜZERKEN SİZ OKUL KIYAFETİ İLE O SICAKTA OKULA GİDERSİNİZ. HEPİNİZİN HALİNİDE HEMEN HEMEN ŞÖYLEDİR ANNE YADA BABASI AMAN OĞLUM DERS ÇALIŞ AMAN OĞLUM ELEKTİRK FATURASI ÇOK GELCEK DİYE MANEVİ BASKI YAPARLAR VE ONLARI TAKMAYINCADA SENE SONUDA ONLAR SİZİ TAKMAZ BUNLAR ÖĞÜT DEĞİL ÖNERİMDİR. EĞER OYUNU BIRAKMAKDA İSTERSENİZ TABİ BU ÇOK ZOR OLUR İKV NİN OYUN SİSTEMİNİN 50-100 KATI BAŞKA Bİ OYUN BULUN VE İKV YERİNE PC Yİ AÇTIĞINIZDA ONU OYNAYIN İKV KADAR ONADA ÖNEM VERİN ZMN GELİNCE GÖRCEKSİNİZKİ İKİ OYUNDANDA BIKIP ONLİNE OYUNLARIN MAĞDURU OLCAKSINIZ AMA LÜTFEN BU OYUNU BİLİNÇLİ OYNAYIN . VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM ÇOK ÇOK SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMA (BİRİCİK) SAYGI VE SEVGİLERİMİ BİLDİRMEK İSTERİM VE TEKRAR TEKRAR SEVGİLİ ÖMER ABİM VE EKİBİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜLERİMİ SUNARIM ..TÜM HESABLARIM(ÇARLARIM VB.)SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMINDIR. NEYSE KISACA ALLAH A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN UNUTMAYIN Kİ HER ZMN AKLIMDASINIZ .. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN KİMİN ÜSTÜNDEDE HAKKIM GEÇTİYSE HELALİ HOŞ OLSUN..ELVEDA
İMPARATORZİLELİ-CERRAHPAŞA-XXXİMPARATORXX-BYREİS-BYZİLELİ
Titxdelikurt

Vayy konu demek buraya geldi. Herkes Yeniçerixtoprak'ı niye loncadan attın diye sorduklarında sorunun özel olduğunu söyledim. Fakat sen sorunu gayet iyi biliyodun. Sırf seni soyan kişinin arkadaşı olduğu için onu loncadan attım ve bunu sen hariç kimse bilmiyordu. Ozaman hep takdir ettin bu hareketi şimdi neolduda kıvırtmaya başladın.Eğerki 2 gram şerefin,halsiyetin,gururun varsa doğruyu söylersin ha yalan dersende namusun üzerine yemin et böyle bişey olmadı diye. Ayrıca sen benim babama laf söylüycek kadar adam değilsin, babam ilerlemiş yaşına rağmen evine ekmek getirmeye uğraşırken sen bilgisayar başında k*ç büyütüyosun. İyisimi benim babamı itham edicek laflar kullanmaki o lafın altında kalmayasın..Titxdelikurt yazdı:JuaquiN yazdı:Deli artık sen haddini aşmaya başladın ama. Şu çevrene bak herkes senden nefret ediyor ve hala yüzsüz gibi ortalıkda dolaşıyosun. Nasıl bi mide var sende ? Nasıl bi yüzsüzlüktür bu. Smyra'yı ben taa Biricik çarından beri biliyorum tanıyorum ve aranızda yaşanan olaylarıda biliyorum. Herkese onu hırsız olarak tanıtıyosun peki niye kimseye demiyosun ben Smyra'nın madenlerini çaldım. Her Arz'ı Her sevmediğin insanı hırsız diye itham ediyosun bide kendine bak kamil. Kaç yaşında adamsın işle uğraşla vakit harcaman yerine günün 24/24 saatini bilgisayar başında oyun oynayarak harcıyosun. Şunuda bil şu zamana kadar bırak hırsızlık yapmayı hırsızlarla arkadaş olanları bile Yeniçeri Loncasına almadık almayızda. Bunun en iyi örneğini sen biliyosun diycemki adam gibi anlat ne yaptığımı karı gibi kıvırıcaksın o yüzden anlatmanıda istemiyorum. Millete vaaz veren bu GDO'lu Hıyar aslında hırsızın önde gidenidir bunu herkes bilsin...Titxdelikurt yazdı:Değerli arkadaşlarım, zileli nin eski ikv forum da veda sayfasında, yapmış olduğu
hırsızlıklar dan dolayı helallik istediği konu hali hazırda mevcuttur, zileli denen
ahlak yoksunu Smyra yani TİT loncasından atılan eski Titxmisal şimdiki Yeniçerix
smyra adlı yağmur kod lu izmirli bir (ağzıma almak istemiyorum) şahsın ortağıdır,
emperor loncasında bir çok değerli kardeşim bulunmaktaydı, onları geç te olsa
uyarmaya fırsat buldum...
Son olarak, dün gece Smyra adlı karakterin bir lazoğlu, class (bydevil-pikachum) adlı
karakrterlere hırsız demesi neticesinde, smyra nın yapmış olduğu ahlaksızlıkları bu iki
karakterin bölgeden yazması sonucu, emperorxzileli adlı karakter kendini ifşa etmiş
ve smyra yı savunmaya kalkmıştır, dolayısıyla şu an zileli nin imparatorxzileli dahil hiç
bir çarı çalınmamış bilakis çalındığını iddia ederek daha önce ettiği itirafı bertaraf
etmeye çalışarak hırsızlığını gizlemeye gayret etmektedir
İyi oyunlar...
Serhat
Seni adam yerine koyup cevap vermemeye çalışıyorum kaç zamandır ama yazayım yeri gelmişken hırsızları loncana
almadıysan Yeniçerixtoprka ile olan ortaklığın neydi ? Smyra mavi boncuk vermiş sana ama gerisini zor alırsınO
senin gibilerini suya götürür de sulamadan getirirAyrıca günün yaklaşık olarak toplam 4 saat i oyundayım ama
sağolsun loncadaşlarım yokluğumu aratmıyor olacak ki, her TİT üyesi ni ben sanıyorsunuzNot: GDO lu hıyar diyerek eminim babandan bahsettin, fakat biz seni tanıdıktan sonra babanı tanımaya gereksinim duymadık
![]()
Titxdelikurt
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN