Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
Re: Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
yha velettir diyorum yapar diyorum çocuk karışmıyim diorum illaki kestirecen kendini oyunda hadi pm ni bekliyeceğim saat 19:30 kadar oyunda kardeşim olur bilesin benle değil onla ws atmış olacaksın ama oda alır seni aşağı sana ders olur umarım senden güçlülere büyüklere karışmaman hakkında
:twisted:
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Katliyam Loncası Kurucusu

Harbiden gerizekalısın +40 diyorum hala aptalsın ya..yunus46 yazdı:yha velettir diyorum yapar diyorum çocuk karışmıyim diorum illaki kestirecen kendini oyunda hadi pm ni bekliyeceğim saat 19:30 kadar oyunda kardeşim olur bilesin benle değil onla ws atmış olacaksın ama oda alır seni aşağı sana ders olur umarım senden güçlülere büyüklere karışmaman hakkında:twisted:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Bu tartışmaya artık son verelim birbirinizi kırmaya basladınız Mubarek ay içerisinde lütfen daha dikkatli olalım.ozaerden yazdı:Harbiden gerizekalısın +40 diyorum hala aptalsın ya..yunus46 yazdı:yha velettir diyorum yapar diyorum çocuk karışmıyim diorum illaki kestirecen kendini oyunda hadi pm ni bekliyeceğim saat 19:30 kadar oyunda kardeşim olur bilesin benle değil onla ws atmış olacaksın ama oda alır seni aşağı sana ders olur umarım senden güçlülere büyüklere karışmaman hakkında:twisted:
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

kesinlikle katılıyorum Oyunun gelişmesi açısından da Lonca sisteminin gelmesi şart !!!!
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe