İkv yöneticileri 18 mavi topaz arıyruz bir mavi kaya için ama sadce 2 maden var ve çok zor oluyor bu yüzden mavi fiyatları çok uçuk seviyede. Bence oyunda belli bir bölgeye daha topaz madeni koyunuz.hem millet rahatlar hemde piyasa bir nebze olsun nefes alır.
ikinci bir öneride tamam belki yeni bir topaz madeni koymak zor olabilir.O zaman madenin yenilenme süresini düşürünüz.sonucta 18 mavi topaz lazım saheser için. gerekeni yaparanız sevinirim..
Oyuncu arkadaşlar destek çıkalım ltfen
maden hakkında -ikv yetkilileri için-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: maden hakkında -ikv yetkilileri için-
İstersen sen asa alınca işportacıdan saf çıkma ihtimali de olsun direk ejder asa gelsin. Yatağan alınca da safı latif veya ecel getiren olsun. Nasıl fikir? :? :? :? :?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Krom, Koni, Civan, Klasedon, Amensist... Kısacası emin önündeki tüm madenler 2 şer taneydi bir zamanlarbbilall yazdı:İkv yöneticileri 18 mavi topaz arıyruz bir mavi kaya için ama sadce 2 maden var ve çok zor oluyor bu yüzden mavi fiyatları çok uçuk seviyede. Bence oyunda belli bir bölgeye daha topaz madeni koyunuz.hem millet rahatlar hemde piyasa bir nebze olsun nefes alır.
ikinci bir öneride tamam belki yeni bir topaz madeni koymak zor olabilir.O zaman madenin yenilenme süresini düşürünüz.sonucta 18 mavi topaz lazım saheser için. gerekeni yaparanız sevinirim..

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
doğru söylüyorsun 3m lik madeni 19a satanı gördüm
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
1453 yazdı:Krom, Koni, Civan, Klasedon, Amensist... Kısacası emin önündeki tüm madenler 2 şer taneydi bir zamanlarbbilall yazdı:İkv yöneticileri 18 mavi topaz arıyruz bir mavi kaya için ama sadce 2 maden var ve çok zor oluyor bu yüzden mavi fiyatları çok uçuk seviyede. Bence oyunda belli bir bölgeye daha topaz madeni koyunuz.hem millet rahatlar hemde piyasa bir nebze olsun nefes alır.
Ben 1 er tane diye hatırlıyorum hatta o zamanlar saf madneelr üst üstede çıkaabiliyordu bana 6 tane üst üste saf krom çıkmıştı :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
Evet bir taneydi. Sonradan 3 taneye çıkarttılar. (4 de olabilir tam hatırlamıyorum.)efsaneottoman yazdı:1453 yazdı:Krom, Koni, Civan, Klasedon, Amensist... Kısacası emin önündeki tüm madenler 2 şer taneydi bir zamanlarbbilall yazdı:İkv yöneticileri 18 mavi topaz arıyruz bir mavi kaya için ama sadce 2 maden var ve çok zor oluyor bu yüzden mavi fiyatları çok uçuk seviyede. Bence oyunda belli bir bölgeye daha topaz madeni koyunuz.hem millet rahatlar hemde piyasa bir nebze olsun nefes alır.
Ben 1 er tane diye hatırlıyorum hatta o zamanlar saf madneelr üst üstede çıkaabiliyordu bana 6 tane üst üste saf krom çıkmıştı :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
bbilall yazdı:İkv yöneticileri 18 mavi topaz arıyruz bir mavi kaya için ama sadce 2 maden var ve çok zor oluyor bu yüzden mavi fiyatları çok uçuk seviyede. Bence oyunda belli bir bölgeye daha topaz madeni koyunuz.hem millet rahatlar hemde piyasa bir nebze olsun nefes alır.
HE kardeşim yeralta o kadar büyük bi yerki emin önün madenlerindende koysunlar için
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif