Patronemre'nin qeRçek yüzü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Patronemre'nin qeRçek yüzü

Mesaj gönderen Stromm »

Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep bu karakertsiz kişinn asıl yüzünü çıkartmak ...

S0n 4 qündüR kendi çarım olan sTormm'a yücelen halit ayakkabı arıoyrdum...

PaTron emre Adlı KarakteRSizZ böLqeden 2 adeT Yücelen haLit Ayak yaNsSttı...

Fiyatta anlasamadıqımız için ayakkabıyı alamadım...

Bugün aykbıyı 1o m ye vErecem dedi...

Yan çarım olan Mardinlixlord çarından 2 m Para aktaRdım qeRisinide Ayakabıyı alcaqım çar olan Stromm'dan vermek üzereyken fiyatı qene 12 ye çekti...

aLmıyorm Diğince depar açıp kaçmıstır...Gereginin YapıLmasını ARz ederim...

Bu knouyu para için deil böLe adi insanların gerektiği cezaya çarptırılmaları için açtımm....

Resim

Buda Kanıtı
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Patronemre'nin qeRçek yüzü

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Geçmış olsun 2m lafı olmaz bılıoruz ama yınede emek verılıyor 2 m olmayanlarda var sonuçta her neyse ınş gereğı yapılır
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Patronxemre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Patronxemre »

ya olum sana pm attığımda dedimki ayakkabı 12m dedim sen 11m olsun dedin 12m razı geldin büyücünden 2m verdin arz kalede buluşalım dedin gittim ayakkabıyı koydm 6.5m koydu 2m bende vardı 8.5m dedim 10m koyman gerek 6.5m de alış verişi kapattı ben almıyorm dedi oyundan çıktı yalansa yalan desin....
Resim
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Patronxemre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Patronxemre »

böle oyun bozan veled olduğnu bilsem baştan ticarette bulunmazdım 2m aldm ona bişi demiyorm ama yanına geldim 6.5m koydn 12m anlaştık seninle adi iftiracı geç oyuna 2m ni verem kmisenin eşyası kalamsın vermessem ozmn konş
Resim
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stromm »

olumlu molumlu konşup kafamı bozma saygılı ol biraz ben konudada belirttim 2 m nın lafı olmaz sonuçta ortada bır emek war ben sana o parayı werdıqım de 10 m ye anşaltık sana hatta 2 defa sordum 10 m mı evet dedın delikanllı qibi söyle ben orda 8,500 daha koyup alacaktm o arada bi arki pm attı knka dedı yuceln * tek item war 5 m ye yarar mı dıe dur dedm çocuqa dıqer arkadaşı yollım senden alcam dedim sana waz qeçtm almıcam dıınce deparı atıp kaçtn bu mubarek ramazan ayı yaptıqn delikanlılıqa sıqmaz....Bide velet melet konuşon da snn yaşın kaç
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
forum96
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen forum96 »

biliyorum ne kadar kimse bana inanmıcak ama bende bi ara aktarım yapmak için para ve iksir verdim geri vermedi kimse bana inanmadı yani bende bu işi bıraktım verdigim para itemde degilim demicem ahirette onların hesabını soracam kimsenin inanmaması önemli degil!!!!!! bu dünyanın başka öbürtarafıda var ;) ;)
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Stromm kardes geçmiş olsun ..patron senn de gercek yüzün ortaya cıkmıs sevindim :) bu arada GMler hiç bişi yapmaz kardesm sna diyeceği tek sey desteğe yolla oraya da yollarsan uzarda uzar bırak aldığı 2m le serefinin olup olmadığını belli etsin arkadas :)

Heraklıyus(suslu)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

IxcerenxI yazdı:Geçmış olsun 2m lafı olmaz bılıoruz ama yınede emek verılıyor 2 m olmayanlarda var sonuçta her neyse ınş gereğı yapılır
2 Milyon, Zamanında Ne paraydı Şimdi veRseLer aLmam... Neden diye soRacak oLursaniz İkv'yı bıRaktık.

Bizden Geçti aRtıq..
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .