Yetkililer İçeri Girebilirmi
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Re: Yetkililer İçeri Girebilirmi
Benim yaptıgım hata degıl gerceklerı soyluyorum hem haftada 1 veya 2 kere oyuna gıren varsa zaten oyunu pek fazla sevmıyordur veyada bagımlı degıldır,bu yuzden buna katlanması dogaldır.Plus Alın Ayrılacıklı olun dıyor bız plus alıyorsak ttnet uyelerınden bıraz farkımız var sıra beklemıyoruz ttnetlerle aynı muameleyı goruyoruz sadece 1 oran oynuyuor ve bolge klan kanallarına yazabılıyoruz bence ıyı oldu boyle.

Eminönü
FelicitaNascosta '
sana katılıyorum lodoslar pazar günü ( 2-3 hafta önce) sanırım 6 kez yeşili kestiler son görev grubunda bende vardım yeşili keserken yeşilin canın 40 lardayken düştüm ve girdiğimde yeşilin canı 2 ydi grub başkanına pm attım ve senin yerine başkasını aldık demeye kalmadan zaten yeşil öldü plus yüzünden giremedim ve yeşili yapamadım
eğer ki o gün plus um olsaydı düştüğüm an geri girer ve grubuma tekrar girip görevi yapardım
adamlar herkesi plus almaya zorluyor cumartesi pazar sunucuya mynet sobee üyelikleriyle plussuz girmek imkansız
eğer ki o gün plus um olsaydı düştüğüm an geri girer ve grubuma tekrar girip görevi yapardım
adamlar herkesi plus almaya zorluyor cumartesi pazar sunucuya mynet sobee üyelikleriyle plussuz girmek imkansız
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

W0IkaN yazdı:sana katılıyorum lodoslar pazar günü ( 2-3 hafta önce) sanırım 6 kez yeşili kestiler son görev grubunda bende vardım yeşili keserken yeşilin canın 40 lardayken düştüm ve girdiğimde yeşilin canı 2 ydi grub başkanına pm attım ve senin yerine başkasını aldık demeye kalmadan zaten yeşil öldü plus yüzünden giremedim ve yeşili yapamadım
Plus Alın Ayrıcalıklı Olun

Eminönü
FelicitaNascosta '
Bundan sonra Pluslarımız UquRdanAeoroea yazdı:Plus Alın Ayrıcalıklı Olun

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
1. olarak Heryer Tenha meselesine gelince o bir hatadan dolayı öyle yazmaktadır normalde sunucular cok kalabalık yapmaktadır.
2. olarak 3 aylık plus paketi cok avantajlı bir paket simdiden evde 7 tane stokladım:).
3. olarak Pluslu üyelerin ve TTnetin birazcıkda olsa ayrıcalıklı olması gerek bence çunki oyuna para yatırıyor.plussuzlar kesintisiz girebiliyorsa o zaman plus almaya ne gerek var 1 bölge 1 klan için almıyalım o zaman.
4.şikayetcisiniz fakat Knight a Premiumsuz sunucuya baglanmayı deneyin bakalım kaç defada girebileceksiniz.
+ DEV Nerulla bu konuyu görüştüm Adamlar haklı Plus üyelerinin biraz ayrıcalıklı olması gerek.
Peki neden TTNET ayrıcalıklı onada gelince TTNET Sobee İKV-İCF Sponsoru. Ve Server destegi oldugundan dolayı avantajlıdır.
Eline para geçmior meselesi var bide eger gücü yoksa ve internet cafeden giriorsa o zaman internet parasını nasıl buluyor
bir ikv oyuncusu oyuna girdimi en az 3 4 saat online olabiliyor.saati 1.5 dan hesaplarsan 3 saat 4.5 TL yapar 5 gun internete gitme 1 DVD paket alır o arkadasta
HA PLUs almak istemiyorsan www.TTNEToyun.com.tr den üye ol ikv çarını oraya aktar 
2. olarak 3 aylık plus paketi cok avantajlı bir paket simdiden evde 7 tane stokladım:).
3. olarak Pluslu üyelerin ve TTnetin birazcıkda olsa ayrıcalıklı olması gerek bence çunki oyuna para yatırıyor.plussuzlar kesintisiz girebiliyorsa o zaman plus almaya ne gerek var 1 bölge 1 klan için almıyalım o zaman.
4.şikayetcisiniz fakat Knight a Premiumsuz sunucuya baglanmayı deneyin bakalım kaç defada girebileceksiniz.
+ DEV Nerulla bu konuyu görüştüm Adamlar haklı Plus üyelerinin biraz ayrıcalıklı olması gerek.
Peki neden TTNET ayrıcalıklı onada gelince TTNET Sobee İKV-İCF Sponsoru. Ve Server destegi oldugundan dolayı avantajlıdır.
Eline para geçmior meselesi var bide eger gücü yoksa ve internet cafeden giriorsa o zaman internet parasını nasıl buluyor
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

Flip yazdı:Bundan sonra Pluslarımız UquRdanAeoroea yazdı:Plus Alın Ayrıcalıklı Olun

Eminönü
FelicitaNascosta '
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Katılıyorum iLKer Uğur Çok Konuştu Sanırım Bize Bi PLus Ismarlıyacak ?Aeoroea yazdı:Flip yazdı:Bundan sonra Pluslarımız UquRdanAeoroea yazdı:Plus Alın Ayrıcalıklı Olun
Canınız Sağolsun Emın Olkı Plussuz Arkadaslarımıza Her Gun Yardımcı Olacak Kadar Para Dagıtıyorum Oyunda
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Aeoroea yazdı:DisiSilahsor yazdı: Ben Bu Oyunu Baya Bir Zamandır Oynuyorum Genelde Her zaman PLus Alan bir Oyuncuyum 2 Gün PLus aLmadım ve GerçekLeri Gördüm Plusu oLmayan Onıyamıyor Bunu gerçekten anLadım ...
Herkezi PLus aLmaya Zorluyorsunuz Durumu oLmayanLar Ne Yapıcak Bu Oyunu Oynıyamıyacakmı ÖnceLikLe Alıştırıyorsunuz Herkez oyuna Giriyor Alışıyor daha Sonra Server Max Oyuncu Sınır'ını Düşürüyorsunuz Eskiden Eminönü'de ÇOK KALABALIK Yazınca Oyuna giremezdik şimdi Tenha Ortamda BiLe GiriLmiyor. Daha Demin Kadim Görevi vardı Benim Kendi Charımda Plus Dün Bitdi Bugun Tam kadim'i yaparken Oyundan Düştüm Canı 20'idi Kadim kesiLmiş 2. Kadim kesiLiyr Ben hala Oyuna giremedim pLus aLınması için Yetkililer bunu biLerek Yapıyorlar biLiyorum Lütfen en Kısa zamanda bu Konuya Bir EL atıLSın
Öncelıkle Selamlar,tahmınen bu oyunu oynuyan kısılerın durumları olmasa bu oyunu oynamazlarda bu 1.2'cisine gelınce 3 aylık 20 tl cok ıyı bır fıyat durumu olmayanlar napıcak dıyorsunda en az ucret 30 tl zaten her ay ınternet faturasına 30 tl oduyen bır aıle ıcın 20 tl veya 12 tl koymaz.Eger koyar dıyorsanız zaten bu oyunda olmazdı emın ol ıyı forumlar.
sen 20 Tl koymaz dıosun adam kendı oynuyamıyordur belkı sen kadar sebet oynayamıyor sen neti var plusı alır
demen hata..! neti banası alır çocuguna veriri 1 2 tl harca die bu çocuk napsın şimdi ama netı bansıda kardeşi varsa
oda kullanıyo... yanı bi çocuk için alınnan bı net deıl çogunluk için ve ayrıca bu oyunu oynuyorsak plusı almak
mecburıyetındemı bagımlılık yaparlar sonra para alamaya çalısırlar aynı uyusturucu gibi ilklerden bedavaya verırıler
alıssın dıe sonra baslarlar paraya nie ihtiyacı var İKV hayatta sankı yeme içme gibi bi ihtiyaç durumuna gelmiş
neredeyse.. yanılıyormuyum o Yüzden tek kısılık veya kendınıze bakarak yorum yapmayın... Alan var alamayan var...
Bİz alıyoruz şükür ama.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

adresbu yazdı:Aeoroea yazdı:DisiSilahsor yazdı: Ben Bu Oyunu Baya Bir Zamandır Oynuyorum Genelde Her zaman PLus Alan bir Oyuncuyum 2 Gün PLus aLmadım ve GerçekLeri Gördüm Plusu oLmayan Onıyamıyor Bunu gerçekten anLadım ...
Herkezi PLus aLmaya Zorluyorsunuz Durumu oLmayanLar Ne Yapıcak Bu Oyunu Oynıyamıyacakmı ÖnceLikLe Alıştırıyorsunuz Herkez oyuna Giriyor Alışıyor daha Sonra Server Max Oyuncu Sınır'ını Düşürüyorsunuz Eskiden Eminönü'de ÇOK KALABALIK Yazınca Oyuna giremezdik şimdi Tenha Ortamda BiLe GiriLmiyor. Daha Demin Kadim Görevi vardı Benim Kendi Charımda Plus Dün Bitdi Bugun Tam kadim'i yaparken Oyundan Düştüm Canı 20'idi Kadim kesiLmiş 2. Kadim kesiLiyr Ben hala Oyuna giremedim pLus aLınması için Yetkililer bunu biLerek Yapıyorlar biLiyorum Lütfen en Kısa zamanda bu Konuya Bir EL atıLSın
Öncelıkle Selamlar,tahmınen bu oyunu oynuyan kısılerın durumları olmasa bu oyunu oynamazlarda bu 1.2'cisine gelınce 3 aylık 20 tl cok ıyı bır fıyat durumu olmayanlar napıcak dıyorsunda en az ucret 30 tl zaten her ay ınternet faturasına 30 tl oduyen bır aıle ıcın 20 tl veya 12 tl koymaz.Eger koyar dıyorsanız zaten bu oyunda olmazdı emın ol ıyı forumlar.
sen 20 Tl koymaz dıosun adam kendı oynuyamıyordur belkı sen kadar sebet oynayamıyor sen neti var plusı alır
demen hata..! neti banası alır çocuguna veriri 1 2 tl harca die bu çocuk napsın şimdi ama netı bansıda kardeşi varsa
oda kullanıyo... yanı bi çocuk için alınnan bı net deıl çogunluk için ve ayrıca bu oyunu oynuyorsak plusı almak
mecburıyetındemı bagımlılık yaparlar sonra para alamaya çalısırlar aynı uyusturucu gibi ilklerden bedavaya verırıler
alıssın dıe sonra baslarlar paraya nie ihtiyacı var İKV hayatta sankı yeme içme gibi bi ihtiyaç durumuna gelmiş
neredeyse.. yanılıyormuyum o Yüzden tek kısılık veya kendınıze bakarak yorum yapmayın... Alan var alamayan var...
Bİz alıyoruz şükür ama.
Durumu Olmayanlar Demıs Arkadasım Fakat

Eminönü
FelicitaNascosta '
Ben arkadşıma oyunu tafsiye ettim yükle bi oyna beğenirsen beraber oynarız diye. oyunu indirmiş ve yüklemiş. tabi plus olmadığı için 2 saat oyuna girememiş. sonra benle konuştuğunda oyuna giremedim dedi bilgisayar kaldırmıyor falan dedi oyunu oynamadı.Halbuki oyunu oynamaya devam etse bu arkadaş kesinlikle plus alacağını biliyorum (çünkü oynadığı oyunlarada Plus paket gibi paketler alıyordu) burada bu arkadaş kaybetmedi ikv kaybetti
YORUM SİZİN
YORUM SİZİN
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal