Yetkililer İçeri Girebilirmi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Yetkililer İçeri Girebilirmi

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

Ben Bu Oyunu Baya Bir Zamandır Oynuyorum Genelde Her zaman PLus Alan bir Oyuncuyum 2 Gün PLus aLmadım ve GerçekLeri Gördüm Plusu oLmayan Onıyamıyor Bunu gerçekten anLadım ...
Herkezi PLus aLmaya Zorluyorsunuz Durumu oLmayanLar Ne Yapıcak Bu Oyunu Oynıyamıyacakmı ÖnceLikLe Alıştırıyorsunuz Herkez oyuna Giriyor Alışıyor daha Sonra Server Max Oyuncu Sınır'ını Düşürüyorsunuz Eskiden Eminönü'de ÇOK KALABALIK Yazınca Oyuna giremezdik şimdi Tenha Ortamda BiLe GiriLmiyor. Daha Demin Kadim Görevi vardı Benim Kendi Charımda Plus Dün Bitdi Bugun Tam kadim'i yaparken Oyundan Düştüm Canı 20'idi Kadim kesiLmiş 2. Kadim kesiLiyr Ben hala Oyuna giremedim pLus aLınması için Yetkililer bunu biLerek Yapıyorlar biLiyorum Lütfen en Kısa zamanda bu Konuya Bir EL atıLSın
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
nefkin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yetkililer İçeri Girebilirmi

Mesaj gönderen nefkin »

sana katılıyorum DişiSilahşör Bende tam saat 3 saattir oyuna giremiyorum oyuncuları plus almaya zorluyorlar dediğin gibi oyunu sevdirip sonra kapasitesini düşürüyorlar olmuyor böle GMler Olmuyor lütfen bu soruna müdahale edin...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!

Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

DisiSilahsor yazdı: Ben Bu Oyunu Baya Bir Zamandır Oynuyorum Genelde Her zaman PLus Alan bir Oyuncuyum 2 Gün PLus aLmadım ve GerçekLeri Gördüm Plusu oLmayan Onıyamıyor Bunu gerçekten anLadım ...
Herkezi PLus aLmaya Zorluyorsunuz Durumu oLmayanLar Ne Yapıcak Bu Oyunu Oynıyamıyacakmı ÖnceLikLe Alıştırıyorsunuz Herkez oyuna Giriyor Alışıyor daha Sonra Server Max Oyuncu Sınır'ını Düşürüyorsunuz Eskiden Eminönü'de ÇOK KALABALIK Yazınca Oyuna giremezdik şimdi Tenha Ortamda BiLe GiriLmiyor. Daha Demin Kadim Görevi vardı Benim Kendi Charımda Plus Dün Bitdi Bugun Tam kadim'i yaparken Oyundan Düştüm Canı 20'idi Kadim kesiLmiş 2. Kadim kesiLiyr Ben hala Oyuna giremedim pLus aLınması için Yetkililer bunu biLerek Yapıyorlar biLiyorum Lütfen en Kısa zamanda bu Konuya Bir EL atıLSın

Öncelıkle Selamlar,tahmınen bu oyunu oynuyan kısılerın durumları olmasa bu oyunu oynamazlarda bu 1.2'cisine gelınce 3 aylık 20 tl cok ıyı bır fıyat durumu olmayanlar napıcak dıyorsunda en az ucret 30 tl zaten her ay ınternet faturasına 30 tl oduyen bır aıle ıcın 20 tl veya 12 tl koymaz.Eger koyar dıyorsanız zaten bu oyunda olmazdı emın ol ıyı forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Bir konuda haklı olabilir ancak şu bir gerçek ki şöyle hesaplarsak normal plus ücreti 12tl,Aylık internet ücreti en az 30-40tl,Oyunun çıkan dvd kutusu 20tl 3 aylık plus içinde.Eğer ki 3 ay ayrı ayrı alıcam dersen 36tl yapar 16tl fark oynar ve o zaman 16tl de ufak tefek bir fark değil..

Şöyle de kıyaslarsak oyunu çıkan diğer online oyunlar arasında,Neredeyse İstanbul kıyamet vakti'nin Plus paket'i bedava..
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

DoCToRXxX yazdı:Bir konuda haklı olabilir ancak şu bir gerçek ki şöyle hesaplarsak normal plus ücreti 12tl,Aylık internet ücreti en az 30-40tl,Oyunun çıkan dvd kutusu 20tl 3 aylık plus içinde.Eğer ki 3 ay ayrı ayrı alıcam dersen 36tl yapar 16tl fark oynar ve o zaman 16tl de ufak tefek bir fark değil..

Şöyle de kıyaslarsak oyunu çıkan diğer online oyunlar arasında,Neredeyse İstanbul kıyamet vakti'nin Plus paket'i bedava..

Katılıyorum Bunu Anlatmak Istemıstım.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
nefkin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nefkin »

doğrudur ikv oyunu diğer online oyunlardan daha ucuz ama bunlarında amacı bizi oyundan soğutmak gibi bişey,sanki bize oyunu bıraktırmaya çalışıyorlar plusu zorunlu hale getiriyolar şu anda sunucunun kapasitesini hassafaya çıkarabilirler bu konuda imkanları var ama adamların maksadı plusu zorunlu hale getirmek plussuz oyuncu kalmasın bunu yapmaya çalışıyolar... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!

Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Uğur Sanırım Çok Şey biLiyorsun O Zaman Bütün Oyuncular'a E-Pin aL Ben şuna Kızıyorum NEDEN HERKEZİ PLUS ALMAYA ZORLUYORLAR ??? SENİN YAPTIĞIN HATAAA ALLAH ALLAH
Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
huseyindogan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen huseyindogan »

Plus paketi destekleyenler şu konuda yanılıyorlar ,internete ayda 30 - 40 milyon veriyorsun buna niye 3 aylık 20 milyon vermiyorsun diyorlar ama yanıldıkalrı bir konu var bu oyunu herkesin evinden oynama imkanı yok belki haftada 1 kere veya 2 kere oyuna girebiliyor oda internet cafeden eee eşimdi bu adam niye versin plus pakete para ,sunucu yoğunluğuna gelince ben yaz dönemlerindede çok oynadım böyle sunucu dolu uyarısı aldığımı hiç hatırlamıyorum ,vardır yetkililerin bildiği birşey .....Bu arada bende plus paket sahibiyim ama herkes alamıyabilir ,saygı göstermek lazım ,karşılaştırma yapmamak gerekir ,çünkü o internetin parasını babası abisi ablası verebiliyor olabilir .
Hüseyin DOĞAN
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

huseyindogan yazdı:Plus paketi destekleyenler şu konuda yanılıyorlar ,internete ayda 30 - 40 milyon veriyorsun buna niye 3 aylık 20 milyon vermiyorsun diyorlar ama yanıldıkalrı bir konu var bu oyunu herkesin evinden oynama imkanı yok belki haftada 1 kere veya 2 kere oyuna girebiliyor oda internet cafeden eee eşimdi bu adam niye versin plus pakete para ,sunucu yoğunluğuna gelince ben yaz dönemlerindede çok oynadım böyle sunucu dolu uyarısı aldığımı hiç hatırlamıyorum ,vardır yetkililerin bildiği birşey .....Bu arada bende plus paket sahibiyim ama herkes alamıyabilir ,saygı göstermek lazım ,karşılaştırma yapmamak gerekir ,çünkü o internetin parasını babası abisi ablası verebiliyor olabilir .
Hüseyindoğan Senin Charın İsmi Ne İdi Bana Bi Pm aT Oyundan /f DişiSilahşör Veya /f GizliGorev
Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

DisiSilahsor yazdı:
huseyindogan yazdı:Plus paketi destekleyenler şu konuda yanılıyorlar ,internete ayda 30 - 40 milyon veriyorsun buna niye 3 aylık 20 milyon vermiyorsun diyorlar ama yanıldıkalrı bir konu var bu oyunu herkesin evinden oynama imkanı yok belki haftada 1 kere veya 2 kere oyuna girebiliyor oda internet cafeden eee eşimdi bu adam niye versin plus pakete para ,sunucu yoğunluğuna gelince ben yaz dönemlerindede çok oynadım böyle sunucu dolu uyarısı aldığımı hiç hatırlamıyorum ,vardır yetkililerin bildiği birşey .....Bu arada bende plus paket sahibiyim ama herkes alamıyabilir ,saygı göstermek lazım ,karşılaştırma yapmamak gerekir ,çünkü o internetin parasını babası abisi ablası verebiliyor olabilir .
Hüseyindoğan Senin Charın İsmi Ne İdi Bana Bi Pm aT Oyundan /f DişiSilahşör Veya /f GizliGorev

GizliGörev Gökçenin Değilmiydi.

“Genel Sohbet” sayfasına dön