pşt kevinnash sana dioooo :mrgreen:messi58 yazdı:Öncelikle yorum yapan arkadaşlara tşk
Tatildeki ve suanlık giremeyen arkadaşlarımızında aramıza tekrar katılmasıyla daha başarılı olabilirz
Gereksiz yorumlarda bulunmayalım
İYİ FORUMLAR
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯bEtAxTeAm GüNcEl KaDrO¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯
Re: ¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯bEtAxTeAm GüNcEl KaDrO¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sunucumuz Meran ' a hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.Loncanızın tekrar hayırlı olmasını diler , bu zorlu yolda loncanıza başarılar dilerim.
EXCELLENCE
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Başarıların Devamını dilerim kardeşlerimm..Tam gaz Yola Devam... ( Az kaLdı hakan ve kubi )
- hadise8787
- Cin Avcısı
tatile gitiğim için oyuna bir süredir giremiyorum 15 gn sonra yaklaşık gene aranızda olucm hakanı aradım teli kapalıydı ondan kimseye ulaşamadım söyliyemedim
maçaxkızı betaxliseli
maçaxkızı betaxliseli
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- hadise8787
- Cin Avcısı
güncel
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Loncanız hayırlı olsun 1 bilemedin 2 :mrgreen: sefer messi ile tartışssakta(ufak bir şey
) takdir edilicek bir lonca Hayırlı olsun
Ottomanxölümsüz anısına
hadise8787 yazdı:tatile gitiğim için oyuna bir süredir giremiyorum 15 gn sonra yaklaşık gene aranızda olucm hakanı aradım teli kapalıydı ondan kimseye ulaşamadım söyliyemedim
maçaxkızı betaxliseli
telimde sorun vardı kapalı suan
zaten dönecekmissin o zamn konusuruz
Droqba
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
lazurixpoet yazdı:Başarıların Devamını dilerim kardeşlerimm..Tam gaz Yola Devam... ( Az kaLdı hakan ve kubi )
Ozan bana bi ulaşşan msn yada tel gibi bişe ver laaaa konuscaklarım var
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
gelme lan oyuna moyuna hiç kimse seni istemio anlasana :mrgreen: :mrgreen:hadise8787 yazdı:tatile gitiğim için oyuna bir süredir giremiyorum 15 gn sonra yaklaşık gene aranızda olucm hakanı aradım teli kapalıydı ondan kimseye ulaşamadım söyliyemedim
maçaxkızı betaxliseli
Öncelikle Merhaba;
Türkiyenin İlk MMORG oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti Oyununu Meran sunucusunda (Konan ve Nekrx) adı altında uzun bir süredir bende sizler gibi oynamaktayım.Açıkçası oyundan yavaş yavaş soğumaya başlama aşamasında gidip geliyordum.. Eskilerden beri tanıdıgım,zamanında baltamızı bile paylaştığımız Kubilay yani [Betaxmessi] beni loncasında görmek istediğini söyledi.Tabiki benim kabul etmemde biraz zaman aldı.
Bende oyunda bir farklılık yaratmak için Lonca başvurusunu kabul ettim.Şuan yaklaşık 1 Haftadır Betax oyuncusu olarak oynuyorum.Memnunmusun diye sorarsanız cevabım şu:(En azından eskisi gibi tek başıma dolaşmıyorum ve sıkılmıyorum.) cevabını veririm.Birlikten kuvvet doğar sözüne her zaman inanmışımdır ve hala inanmaktayım.Forum yazılarından pek anlamam bunu 2 yada 3.kez yazıyorum.
Uzun lafın kısası şu anlık memnunum ve benide aralarında görmek istedikleri için Teşekkürlerimi sunarım...Herşey gönlünüzce olsun,İyi eğlenceler...!!
''By NeKrxKbLy or NeKr TeaM''
Saygılarımla; [BetaxKbLy]
Türkiyenin İlk MMORG oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti Oyununu Meran sunucusunda (Konan ve Nekrx) adı altında uzun bir süredir bende sizler gibi oynamaktayım.Açıkçası oyundan yavaş yavaş soğumaya başlama aşamasında gidip geliyordum.. Eskilerden beri tanıdıgım,zamanında baltamızı bile paylaştığımız Kubilay yani [Betaxmessi] beni loncasında görmek istediğini söyledi.Tabiki benim kabul etmemde biraz zaman aldı.
Bende oyunda bir farklılık yaratmak için Lonca başvurusunu kabul ettim.Şuan yaklaşık 1 Haftadır Betax oyuncusu olarak oynuyorum.Memnunmusun diye sorarsanız cevabım şu:(En azından eskisi gibi tek başıma dolaşmıyorum ve sıkılmıyorum.) cevabını veririm.Birlikten kuvvet doğar sözüne her zaman inanmışımdır ve hala inanmaktayım.Forum yazılarından pek anlamam bunu 2 yada 3.kez yazıyorum.
Uzun lafın kısası şu anlık memnunum ve benide aralarında görmek istedikleri için Teşekkürlerimi sunarım...Herşey gönlünüzce olsun,İyi eğlenceler...!!
''By NeKrxKbLy or NeKr TeaM''
Saygılarımla; [BetaxKbLy]

'' The By NeKrxKbLy Or N€Kr TeaM'S ''