Tayfunn İsimli Oyuncuyu Sevmeyenler Buraya
Tayfunn İsimli Oyuncuyu Sevmeyenler Buraya
Tayfun isimli bir oyuncu var tam rezil kesiorum kaç kere hala dio tek gel 10m sine adam alıp gelio böle oyuncular oyunu berbatlaştırıyor alın size fotosu tipinde hayır yok en başta.

Re: Tayfunn İsimli Oyuncuyu Sevmeyenler Buraya
recocan96 yazdı:Tayfun isimli bir oyuncu var tam rezil kesiorum kaç kere hala dio tek gel 10m sine adam alıp gelio böle oyuncular oyunu berbatlaştırıyor alın size fotosu tipinde hayır yok en başta.
lan qq veledi sen kımsın benı kesıyosun 5-6 kısı kesersın tabı tek gelsene senden daha delıkanlı oynuyoreum oyunu emın ol sen oyundakı adını versene bana,
Eger yerse adını ver oyunda goruselım benı kesıyomusun gel beklıyorummm
/f Tayfunn yap bekliyorum.
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Ultraxreis'le alakam yoktur.
Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
Hadi lan bebe gördük geçen bide 2 kşi kesemediniz beni bölgeyede yazıo kestim pert die

recocan eziqi belliki herkez tayfuınu seviyor ki kimse yorum yapmıyor eziq eziq konular acıp forumu kirletme oke ? tayfunu rezil etmee çlaısm a onu tanıyan tanır zaten gerek yalan onun için 
39 lvl ller varken:
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
- ecellxeskiya
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuyu açan kardeş sen hiç oyunda isportcaıyla konuştun mu? arada sırada şöyle bi cümle kullanıo daha fazla vereni bulursan gel yüzüme tükür die sen tayfundan daha adam gibi adam bul gel tüm tayfuna değer verenlerin yüzüne tükür ok mu ayriyeten sende tayfun un tırnağı olamazsın adam tung madeninde beklerken bile hiç saldırmadığı halde lodoslar vurduğunuzda geri saldırıda bile bulunmuyorhemde kesebileceği halde Sen kimsin?sıkuyosa ad ver seninde ne halt oolduğun ortaya çıkar tayfun kardeşimizin ne hırsızlığını duydyk gördük ne yalancılığını çekemdiklerine iftira atma
Oyunu bıraktım ara sıra forumdayım
- aken
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: İzmir
recocan96 baslıgı degıstır bak herkez tayfunu sevıyor sana gıcık
))
konun baslıgını recocan96'a uyuz olanlar olarka yap bak lonca sayfasından cok ıletı alacaksın
konun baslıgını recocan96'a uyuz olanlar olarka yap bak lonca sayfasından cok ıletı alacaksın
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
recocan96 yazdı:Tayfun isimli bir oyuncu var tam rezil kesiorum kaç kere hala dio tek gel 10m sine adam alıp gelio böle oyuncular oyunu berbatlaştırıyor alın size fotosu tipinde hayır yok en başta.
eğer onu kestiğini iddia ediyorsan parasına vsdende kaçmazsın??
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong
Crvenazvezda Rhxstrong
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
Tayfuun krdş bostan bosuna bence cevap verme 1 söyler 2 söyler susar kendini sinirlenmene değermi senin nasıl biri olduğunu bütün ikv camiası biliyor sen neden bu adamdan sayıpta cevap veriyorsunki krdşim bide ecel getirenin h.o krdşim iyi oyunlar iyi forumlar
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
- maviruyaxxumut
- İskele Babası

tayfunda bana racon oyduydu fos cıktı denk gelmedi. emin.ö arz sanak.
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)