<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ahfohe »

arkadaşlar pc de bi sorun var halledince tekrar oyuna dönücem bugün halledebileceğimi umuyorum hepinize kolay gelsin
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Merhaba,

Bir önerim var arkadaşlar hepimiz uyarsak gerçekten çok güzel sonuçlar alabiliriz...

Oyunda görüyorum abi sıkılıyorum vs laflar ediyorsunuz gidip birbirinizi kabadayı olup keseceğinize önünüze ne maden geliyorsa toplayın abi onları atın bankanıza sonra lonca kasasına ulaştırın

Herkes iyi kötü ayrımı yapmadan önündeki madeni alıp kasasına koysun ayrıca kasanızda kullanmadığınız işinze yaramayan vs maden item varsa geçin verin lonca kasasına ihtiyacı olan kullansın...

Ben öncedende bu desteği yapıyordum şimdi de yapacağım rica ediyorum bu sözlerimi dikkate alın Atıyorum alman iteminiz veya eski iteminiz var 49 olmuşsunuz işinize yaramaz 250 b lira ya satmaya tenezzül etmezsiniz zaten geçin lonca kasaına bırakın ihtiyacı olan arkadaş geçsin kullansın ...

Unutmayın arkadaşlar bizlerde lonca kasasını kullanıyoruz o yüzden sürekli destek çıkmalı lonca kasasını zengin tutmalıyız şimdilik kullanmadığınız madenleri veya itemleri verin diyorum ben kendi adıma menekşe iridyum bile elime geçse vereceğim sizdende aynı desteği bekliyorum

Teşekkürler
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Sa beyler ben sancak sunucusundan ..EMRAH.. Arkadaşlar uzun bir zamndan sonra yeniden tılsım sunucusuna donme kararı aldım .... Aslında oyunu bırakıp kafa dinlemek istıyorudum ama bazı sevdigim saydıgım arkadaslar buyuklerimin rıcasını kıramadım ve eskiden oldugu gibi (TILSIM) sunucusuna donme kararı aldım ve araya giren uzun zamandan sonra tılsımda pek beni hatırlıya kışıler kalmaıştır yada ben ole sanıyorumdur ...

ve artık tılsıma geri donerek tılsım sunucusunun saygın kişileriyle bir arda olcamgım için mutluyum ...

beni burda kolucanıza inanadıgın için buraya yazıyorum .... Umarım iyi gunler gecriz

***MURAT*** KARDESİM*** KURTREİSS***

SELAMLARIMI İLETIYORUM....

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!

Emrah...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kurtx yazdı:Sa beyler ben sancak sunucusundan ..EMRAH.. Arkadaşlar uzun bir zamndan sonra yeniden tılsım sunucusuna donme kararı aldım .... Aslında oyunu bırakıp kafa dinlemek istıyorudum ama bazı sevdigim saydıgım arkadaslar buyuklerimin rıcasını kıramadım ve eskiden oldugu gibi (TILSIM) sunucusuna donme kararı aldım ve araya giren uzun zamandan sonra tılsımda pek beni hatırlıya kışıler kalmaıştır yada ben ole sanıyorumdur ...

ve artık tılsıma geri donerek tılsım sunucusunun saygın kişileriyle bir arda olcamgım için mutluyum ...

beni burda kolucanıza inanadıgın için buraya yazıyorum .... Umarım iyi gunler gecriz

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!

Emrah...!

aramıza hoş geldin ancak lodos olursan sana fazla yardım edemeyiz.. hayırlı olsun umarım adın kötü bi olayla anılmaz.. tekrar hoşgeldin
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen kurtreis »

Kurtx yazdı:Sa beyler ben sancak sunucusundan ..EMRAH.. Arkadaşlar uzun bir zamndan sonra yeniden tılsım sunucusuna donme kararı aldım .... Aslında oyunu bırakıp kafa dinlemek istıyorudum ama bazı sevdigim saydıgım arkadaslar buyuklerimin rıcasını kıramadım ve eskiden oldugu gibi (TILSIM) sunucusuna donme kararı aldım ve araya giren uzun zamandan sonra tılsımda pek beni hatırlıya kışıler kalmaıştır yada ben ole sanıyorumdur ...

Emrah...!

A.s Emrah Tılsıma hoş geldin elbette elimizden gelen desteği vericez oyun içinde bana ulaşırsan konuşuruz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

[/img]http://img97.imageshack.us/img97/3582/d ... ud.jpg[img]

BUDA BENDEN OLSUN=)İBRAHİM BASLATTI BENDE DEVAM EDEM=) :lol:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen kurtreis »

ahfohe yazdı:arkadaşlar pc de bi sorun var halledince tekrar oyuna dönücem bugün halledebileceğimi umuyorum hepinize kolay gelsin

Abi deiştir artık şı pc yi emekliye ayır artık zamanı gelemdi mi hala :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

İtleri biraz bezdirmenin vakti geldi sesleri çok çıkıyor bölgeden...

Neyse Lonca kasasıyla ilgili yazdığımı okuyun arkadaşlar es geçmeyin
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı