ArkadaŞlar HeRşey Bir AyakkabıyLa başLadı... Carımı Soydu Abim Dedım... Koruyucexwizlye Dandık ayak waRmı dedım. Oda dedı Şifreni Kullancı adını WeR Ben üsTünü diziyim 250m param wR dedi... Dewamı aşagıda....
http://a.imageshack.us/img802/6138/ekra ... 121946.jpg
İSte FOtosuda BurdaDır...
DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır..
Koruyucexwizly'in GeRCek Yüzü....
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Koruyucexwizly'in GeRCek Yüzü....
geçen de bu kız beni kandırmaya çalışıor. demir arıodum kız 250 tane satıom dedi. ama parayı buna ver ben dier çardan veriyim dedi kabul etmedim sonra ben kimim bilion mu yazdı. kimsin dedim senin en yakın arkadaşının kardeşiyim yazdı. hangisi dedim sen bul dedi. onu test etmek için ahmet mi yazdım ama aslında oyunda ahmet die birini tanımıorum
evet ahmet yazdı hırsız olduğu bariz belli... ve yaptıklarını yiyenler olursa yuh derim çok saçma ve ucuz numaralar...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Cin olmuşta adam çarpıyorrockipsiz yazdı:geçen de bu kız beni kandırmaya çalışıor. demir arıodum kız 250 tane satıom dedi. ama parayı buna ver ben dier çardan veriyim dedi kabul etmedim sonra ben kimim bilion mu yazdı. kimsin dedim senin en yakın arkadaşının kardeşiyim yazdı. hangisi dedim sen bul dedi. onu test etmek için ahmet mi yazdım ama aslında oyunda ahmet die birini tanımıorumevet ahmet yazdı hırsız olduğu bariz belli... ve yaptıklarını yiyenler olursa yuh derim çok saçma ve ucuz numaralar...
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
Aynı Numarayı Banda yaptı DD Ben Loncadan Birini Kardeşiym dedi 3m verririmsn dedi latif üretiom bi kızıl zümrüt kaldı dedi D :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı:geçen de bu kız beni kandırmaya çalışıor. demir arıodum kız 250 tane satıom dedi. ama parayı buna ver ben dier çardan veriyim dedi kabul etmedim sonra ben kimim bilion mu yazdı. kimsin dedim senin en yakın arkadaşının kardeşiyim yazdı. hangisi dedim sen bul dedi. onu test etmek için ahmet mi yazdım ama aslında oyunda ahmet die birini tanımıorumevet ahmet yazdı hırsız olduğu bariz belli... ve yaptıklarını yiyenler olursa yuh derim çok saçma ve ucuz numaralar...

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
o önce 49a kassınOttomanxempires yazdı:Aynı Numarayı Banda yaptı DD Ben Loncadan Birini Kardeşiym dedi 3m verririmsn dedi latif üretiom bi kızıl zümrüt kaldı dedi D :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı:geçen de bu kız beni kandırmaya çalışıor. demir arıodum kız 250 tane satıom dedi. ama parayı buna ver ben dier çardan veriyim dedi kabul etmedim sonra ben kimim bilion mu yazdı. kimsin dedim senin en yakın arkadaşının kardeşiyim yazdı. hangisi dedim sen bul dedi. onu test etmek için ahmet mi yazdım ama aslında oyunda ahmet die birini tanımıorumevet ahmet yazdı hırsız olduğu bariz belli... ve yaptıklarını yiyenler olursa yuh derim çok saçma ve ucuz numaralar...
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
Bide dio Dört Yapraklı Yonca Alcam 3m :lol:

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

-
- Salgın Koruyucusu
oLm akLı Sıra bızı kekLıyecek
:D oLm senın gibileRini Cok Gördüm Elini sıkıP yoLLardım..
DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır
DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
Dün Bana Yine Numara Yapmaya Çalıştı
Bir item satıom dio 1.5mi burdan
1MİDE dier çardan vercem
diom dier çar kim
kaldı öle mal mal

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

-
- Salgın Koruyucusu
DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır...