Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
Oyun şuan eşit bence kurcalamaya gerek yok dogru düzgün itemlerle rahatlıkla kesersin normal bir savaşcıyı .
- **[___Killzonexx___]**
- Ne mutlu Türküm diyene !

- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
Konunun en başından takip ederek, bütün mesajları dikkatlice okudum ve gördüm ki bir çok arkadaşımız yeterli tecrübeye sahip olmadan yorumlarda bulunmaktadır.
Benim görüşümse konuyu açan ve Zihin Tutulmasındaki haksızlığı destekleyenlerin haklı olduğunu söylemektir.
Ağır Vuruş yeteneği son eklenti ile öyle inanılmaz şekilde güçlendirilmiş ki onun sayesinde Ofansif bir savaşçı eğer üzeri iyiyse en fazla 3 hamlede büyücüyü öldürebilmektedir.
Savaşçıya yaklaşmadan büyü saldırısı yapın , hareket hızı veren efsunlar giyin diyenler galiba yeterli tecrübeye sahip değiller. Depar 15 Ofansif Saldırı 15 Sert Vuruş 15 Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Sarsılmaz 15 Ağır Vuruş 15 gibi bir sistemle oynayan savaşçıyı büyücüler ile kesmek imaknsızdır diyorum. Eğer ki savaşçıyı yönlendiren oynamayı biliyorsa.
Oyun sisteminde birbirlerini dengeleyemeyen hiç bir kombinasyon bulunmaması gerekmektedir.
Benim sitemim büyücülerin üzerinde ki eşyalar ne kadar iyi olursa olsun 40. seviyeden başlayarak yükselen diğer savaşçılara yenilmesini kabul edememdendir.
Daha iyi bir oyun düzeni için umarım bu görüşler dikkate alınır.
Dipnot : Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz diyecekler olucaksa önce ufak bir araştırma yapmalarının iyi olacağını düşünüyorum.
Konunun en başından takip ederek, bütün mesajları dikkatlice okudum ve gördüm ki bir çok arkadaşımız yeterli tecrübeye sahip olmadan yorumlarda bulunmaktadır.
Benim görüşümse konuyu açan ve Zihin Tutulmasındaki haksızlığı destekleyenlerin haklı olduğunu söylemektir.
Ağır Vuruş yeteneği son eklenti ile öyle inanılmaz şekilde güçlendirilmiş ki onun sayesinde Ofansif bir savaşçı eğer üzeri iyiyse en fazla 3 hamlede büyücüyü öldürebilmektedir.
Savaşçıya yaklaşmadan büyü saldırısı yapın , hareket hızı veren efsunlar giyin diyenler galiba yeterli tecrübeye sahip değiller. Depar 15 Ofansif Saldırı 15 Sert Vuruş 15 Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Sarsılmaz 15 Ağır Vuruş 15 gibi bir sistemle oynayan savaşçıyı büyücüler ile kesmek imaknsızdır diyorum. Eğer ki savaşçıyı yönlendiren oynamayı biliyorsa.
Oyun sisteminde birbirlerini dengeleyemeyen hiç bir kombinasyon bulunmaması gerekmektedir.
Benim sitemim büyücülerin üzerinde ki eşyalar ne kadar iyi olursa olsun 40. seviyeden başlayarak yükselen diğer savaşçılara yenilmesini kabul edememdendir.
Dipnot : Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz diyecekler olucaksa önce ufak bir araştırma yapmalarının iyi olacağını düşünüyorum.
Sirkots
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Üstteki iletide ufak bir hata olmuş. Dikkat dağıtma puanı 8 puan olabilir.
Sirkots
beni anlatmışsın be hoca :mrgreen:SirKots yazdı:Merhaba
Değişik kombinasyıonlar var bunu bir arkadaşımız anlatmıştı.Tek büyü yöntemi diye tek büyü kullanan büyücüyü savaşçının yakalaması çok zor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
ne saçma bir konu zihin tutulamsıdnaki adeletsizlik
allahım daha neler görcez kim bilir 
Yurdumun İnsanı
Yurdumun İnsanı
<)
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
zihin tutlma şansının azaltılması gerektiğini düşünüyorum . büyü bozma 25 ihtialse oda 25 ihtimal olmalı .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
hahahahahahha ikv forumda mı post kascam ey zeki
la burda mesajın 1 milyon olsa neye yarıcak
:D
lan geri zaten %25abdullatif82 yazdı:zihin tutlma şansının azaltılması gerektiğini düşünüyorum . büyü bozma 25 ihtialse oda 25 ihtimal olmalı .