Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LeFT4DeaD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Mesaj gönderen LeFT4DeaD »

Oyun şuan eşit bence kurcalamaya gerek yok dogru düzgün itemlerle rahatlıkla kesersin normal bir savaşcıyı .
  • **[___Killzonexx___]**
  • Ne mutlu Türküm diyene !
Resim
Kullanıcı avatarı
SirKots
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SirKots »

Merhaba

Konunun en başından takip ederek, bütün mesajları dikkatlice okudum ve gördüm ki bir çok arkadaşımız yeterli tecrübeye sahip olmadan yorumlarda bulunmaktadır.

Benim görüşümse konuyu açan ve Zihin Tutulmasındaki haksızlığı destekleyenlerin haklı olduğunu söylemektir.

Ağır Vuruş yeteneği son eklenti ile öyle inanılmaz şekilde güçlendirilmiş ki onun sayesinde Ofansif bir savaşçı eğer üzeri iyiyse en fazla 3 hamlede büyücüyü öldürebilmektedir.

Savaşçıya yaklaşmadan büyü saldırısı yapın , hareket hızı veren efsunlar giyin diyenler galiba yeterli tecrübeye sahip değiller. Depar 15 Ofansif Saldırı 15 Sert Vuruş 15 Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Sarsılmaz 15 Ağır Vuruş 15 gibi bir sistemle oynayan savaşçıyı büyücüler ile kesmek imaknsızdır diyorum. Eğer ki savaşçıyı yönlendiren oynamayı biliyorsa.

Oyun sisteminde birbirlerini dengeleyemeyen hiç bir kombinasyon bulunmaması gerekmektedir.

Benim sitemim büyücülerin üzerinde ki eşyalar ne kadar iyi olursa olsun 40. seviyeden başlayarak yükselen diğer savaşçılara yenilmesini kabul edememdendir.

Daha iyi bir oyun düzeni için umarım bu görüşler dikkate alınır.

Dipnot : Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz diyecekler olucaksa önce ufak bir araştırma yapmalarının iyi olacağını düşünüyorum.
Sirkots
Kullanıcı avatarı
SirKots
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SirKots »

Üstteki iletide ufak bir hata olmuş. Dikkat dağıtma puanı 8 puan olabilir.
Sirkots
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

SirKots yazdı:Merhaba

Konunun en başından takip ederek, bütün mesajları dikkatlice okudum ve gördüm ki bir çok arkadaşımız yeterli tecrübeye sahip olmadan yorumlarda bulunmaktadır.

Benim görüşümse konuyu açan ve Zihin Tutulmasındaki haksızlığı destekleyenlerin haklı olduğunu söylemektir.

Ağır Vuruş yeteneği son eklenti ile öyle inanılmaz şekilde güçlendirilmiş ki onun sayesinde Ofansif bir savaşçı eğer üzeri iyiyse en fazla 3 hamlede büyücüyü öldürebilmektedir.

Savaşçıya yaklaşmadan büyü saldırısı yapın , hareket hızı veren efsunlar giyin diyenler galiba yeterli tecrübeye sahip değiller. Depar 15 Ofansif Saldırı 15 Sert Vuruş 15 Dikkat Dağıtma 15 Durdurma 15 Sarsılmaz 15 Ağır Vuruş 15 gibi bir sistemle oynayan savaşçıyı büyücüler ile kesmek imaknsızdır diyorum. Eğer ki savaşçıyı yönlendiren oynamayı biliyorsa.

Oyun sisteminde birbirlerini dengeleyemeyen hiç bir kombinasyon bulunmaması gerekmektedir.

Benim sitemim büyücülerin üzerinde ki eşyalar ne kadar iyi olursa olsun 40. seviyeden başlayarak yükselen diğer savaşçılara yenilmesini kabul edememdendir.

Daha iyi bir oyun düzeni için umarım bu görüşler dikkate alınır.

Dipnot : Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz diyecekler olucaksa önce ufak bir araştırma yapmalarının iyi olacağını düşünüyorum.
beni anlatmışsın be hoca :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Değişik kombinasyıonlar var bunu bir arkadaşımız anlatmıştı.Tek büyü yöntemi diye tek büyü kullanan büyücüyü savaşçının yakalaması çok zor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

ne saçma bir konu zihin tutulamsıdnaki adeletsizlik :D allahım daha neler görcez kim bilir :D

Yurdumun İnsanı :D :D
<)
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

zihin tutlma şansının azaltılması gerektiğini düşünüyorum . büyü bozma 25 ihtialse oda 25 ihtimal olmalı .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

hahahahahahha ikv forumda mı post kascam ey zeki :D la burda mesajın 1 milyon olsa neye yarıcak :D:D
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

abdullatif82 yazdı:zihin tutlma şansının azaltılması gerektiğini düşünüyorum . büyü bozma 25 ihtialse oda 25 ihtimal olmalı .
lan geri zaten %25 :D 4 de 1 şansımız var ben şahsen bi kere zihin geldi mi büyüyle ws atcaksam 3 kere bi hayvana el tutulması yapıyorum :mrgreen: walla şuan her şey normal iyi büyücü savaşçıyı durdurma menziline girmeden de öldürür konuşmayın sus lan oturun yerinize ....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön