Dangeerr nicki çarla dangerömerin alakası yoktur
Dangeerr nicki çarla dangerömerin alakası yoktur
Arkadaşlar bu dangerömer isimli velet canıma tak etti kadime gidecez mühürlüdeyiz çara gelip sapıkça hareketler yapıyor küfür ediyor sövüyor ramazan ayında veya normal bi zamanda yapılmıycak hareket çok edepsizce Ve Dangeerrr isimşi çarın bu dangerömer veletiyle alakası yoktur kimse bu dangerömer veletinin yaptıklarını Dangeerr isimli kişiden acısını çıkarmasın :evil:
Re: Dangeerr nicki çarla dangerömerin alakası yoktur
Senin de ondan geri kalır yanın yok hepiniz ayrı bi pisliksiniz Şunun bi oyundan ibaret olduğunu bilmeyen pislikler size tek cümle edeceğim Allah sizi ıslah etsin....
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
..
Gocanpool
Tskxkolera
O laflar çekemediğin için olmasın turkayla bana meteorda daldınız ama adada bilançosunu ağır çıkardım sizlerden
Evet sana daldık klana girmenin amacı beraber oturup evcilik oynamak deildir kp kazanmaktır biz kp mizi aldık sen de kp ni aldın biz 2 kişi aldık sen başımıza 10 kişi toplayıp aldın yaran çok derin senin
fazla konusma sen ve yanındaki 10 veled önümüzdeki günlerde oyunda sık sık kesilecekler...
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
..
Gocanpool
Tskxkolera
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Siz Dangerömerin kim oldugunu bilmiyomusunuz '
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
cilek yazdı:O laflar çekemediğin için olmasın turkayla bana meteorda daldınız ama adada bilançosunu ağır çıkardım sizlerden![]()
Ben senin Blanconu alırım ama kötü alırım Fenerlist'e sakın Laf atmaya kalkma Lan :evil: :!:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
nan gençler bayanlarla nazik konuşun biraz
:D
- dangerrrrr
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Ulan hıyar bn o zaman susturulmuştum sn bana diosunki laf atıyo özelime küfür ederken iyi zırto...........
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
Bozacının şahidi şıracı :mrgreen:Kurtxbaba yazdı:cilek yazdı:O laflar çekemediğin için olmasın turkayla bana meteorda daldınız ama adada bilançosunu ağır çıkardım sizlerden![]()
Ben senin Blanconu alırım ama kötü alırım Fenerlist'e sakın Laf atmaya kalkma Lan :evil: :!:
cilek yazdı:Bozacının şahidi şıracı :mrgreen:Kurtxbaba yazdı:cilek yazdı:O laflar çekemediğin için olmasın turkayla bana meteorda daldınız ama adada bilançosunu ağır çıkardım sizlerden![]()
Lan çilek denen t*p cenen fazla cıkıo kapatırım harbiden bak beni ayar etme Lan y*vşak.. :!: :!:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !