Ottopsylancet yazdı:Yorum yapan herkeze teşekkür ederim.
Direnc kırma ile 5500 en fazla 6000 vurabiliyorum
Konsantrasyonda aynı ama kritik garantisi var
Ben üstüm 3nitrojen 4 bilge olmasına rağmen direnç kırma ile düz 5000-6000 vuruyorum. Senin daha fazla vurman gerekmez mi?
Yanlış anlaşılmasın eleştri olarak demedim. Sadece merak ettim.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Ben üstüm 3nitrojen 4 bilge olmasına rağmen direnç kırma ile düz 5000-6000 vuruyorum. Senin daha fazla vurman gerekmez mi?
Yaratıklara değil insanlara 5500 6000
Normalde bende 11 bin vuruyorum
kurmayxnejdet yazdı:Setin gerçekten çok güzel ancak bir element büyücü setini tek bir büyüye deil 2 büyüye göre dizmelidir .. Yani elektrk hasarın ile buz hasarın eşit olmalıdır ( istege baglı ).. İstersen tek bir büyüye yönelebilirsin .. Ben de element bir büyücüyüm ve alternator kolye ve zırhım yok.. en kısa zamanda inş. oda olacak .. ve setimi bende koymayı planlıyorum .. Tekrar tebrk ederim .. Setin gerçekten HARİKA ..
İyi oyunlar ** KurmayxNejdet
Azat cevriye setimide dizdim zaten pant eld vardı ceketi ürettim şimdi ayak için reçete arıyorum
Yaratıklara değil insanlara 5500 6000
Normalde bende 11 bin vuruyorum