Yeter!!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yeter!!
Arkadaşlar.Merhaba.Bugün Kadim Hidrada Yarın kadim kesilecek diye beklerken Klandan bi şey gördüm Xdragonn adlı kişi (sığınağa son bir büyücü ) dedi.Ben Savaşçımdaydım.Bekliyordum hatta yeşile yardım edecektim.Xdragonn a pm attım.Bekleyin geliyorum dedim.O hesaptan herkesi yüz üstü bırakarak çıktım.Diğer hesabıma girdim.O hesabımda Sivri adadaydı.Onla eminönüne kadar geldim.Mısıra girdim.Grup at dedim Xdragonn a.Attı kabul ettim 2 dk geçmeden gruptan çıkardı.Yok efendim gruptakiler beni istememiş miş .Biliyorum Beni ezik gördüler o yüzden attılar :| Bunu belirtmek istedim.İyi oyunlar.İyi Forumlar.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Re: Yeter!!
eeeeee.Ezik gördülerse cıkarmışlardır neresinde bir hata var bunun ?
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
konuya el atabilirmiyim
sizcede bencede gereksiz bir konu dogr!
şu gerçegi ön plana alalım arkadaşımız gel deyipte almamakla kendini düşürmüş burda ezikte olsa almak zorundasın düşüncesindeyim uda senin keyfine baglı gelme diyebilirdin ezik oldugunu bilmiyormuydun???
sizcede bencede gereksiz bir konu dogr!
şu gerçegi ön plana alalım arkadaşımız gel deyipte almamakla kendini düşürmüş burda ezikte olsa almak zorundasın düşüncesindeyim uda senin keyfine baglı gelme diyebilirdin ezik oldugunu bilmiyormuydun???
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
işte kodoşlugun ezikligi.3 yorum var 2 si salakca 1 i düzgünce .
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
kodoşlugun ne demek ??
Selamlar,
Konuyu açan arkadaşımıza anlayış göstermek haktır. Bu olan bizim başımızada olabilir! bakınız adam taa nerelerden gelmiş fakat onu(sizin dilinizde) ezik görmüşler diye adamı gruptan atmışlar. YOL + ZAMAN!
Boş/Gereksiz konu değil. Unutmayın ki herkesin düşünme, fikir düşüncesi, yorum yapma ve yorum paylaşma hakkı vardır. Adam başına gelenleri içine sindirememiş bizler ile paylaşmış TEŞEKKÜRLER!
Her daim söylediğim gibi, biraz empati düşünmek gerek
Konuyu açan arkadaşımıza anlayış göstermek haktır. Bu olan bizim başımızada olabilir! bakınız adam taa nerelerden gelmiş fakat onu(sizin dilinizde) ezik görmüşler diye adamı gruptan atmışlar. YOL + ZAMAN!
Boş/Gereksiz konu değil. Unutmayın ki herkesin düşünme, fikir düşüncesi, yorum yapma ve yorum paylaşma hakkı vardır. Adam başına gelenleri içine sindirememiş bizler ile paylaşmış TEŞEKKÜRLER!
Her daim söylediğim gibi, biraz empati düşünmek gerek
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
bugrahan97 yazdı:işte kodoşlugun ezikligi.3 yorum var 2 si salakca 1 i düzgünce .
ama abi bak bence bu yazının doğrusu şu sadece yanlış harfe basmış sanırsam :evil:
işte lodoslugun ezikligi.3 yorum var 2 si salakca 1 i düzgünce .
eğer bu şekilde yazmaya kalktıysa haklı çıkcağı yere haksız düşüyor değil abi ?