...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TwiSteR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..

Mesaj gönderen TwiSteR »

Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..=) Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.=) Ya sonuçta bu bir oyun bu oyundaki birkaç mataryel için adını hırsıza şerefsize çıkarmaya deqeRmi...?bende geqmez ama elden bşi gelmiyor artık oyuunumuzda türeyen bir kaç çocuk yüzünden tadımız kaçıyor... Diyecek bir şey yok . yönetimnde bir şey yaptıqını gormuyoruz bu konuda küfredene 3 gün sus verıyorlar 3 hafta verseler bole olmaz bence .. Sonuçta adamın cezası 3 gün sonra bitiyor. 3 Gün sonra yine küfre şerefsizliğe hırsızlıga devam ediyor.. Ben bu konularda yönetimin daha sert adımlar atmasını bekliyorum . İnş. bu tür pislikler oyunumuzdan temizlenir.. Tek dileğim bu.....DAHA GÜZEL DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN ... :!:
IIxaRSiZqönüLxII = [(^)Ecel Getiren] - [(^)Latif]
IIExCeLLenTII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSıZqöNüLxII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSızGöNüLxII = [(^)Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

TwiSteR yazdı:Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..=) Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.=) Ya sonuçta bu bir oyun bu oyundaki birkaç mataryel için adını hırsıza şerefsize çıkarmaya deqeRmi...?bende geqmez ama elden bşi gelmiyor artık oyuunumuzda türeyen bir kaç çocuk yüzünden tadımız kaçıyor... Diyecek bir şey yok . yönetimnde bir şey yaptıqını gormuyoruz bu konuda küfredene 3 gün sus verıyorlar 3 hafta verseler bole olmaz bence .. Sonuçta adamın cezası 3 gün sonra bitiyor. 3 Gün sonra yine küfre şerefsizliğe hırsızlıga devam ediyor.. Ben bu konularda yönetimin daha sert adımlar atmasını bekliyorum . İnş. bu tür pislikler oyunumuzdan temizlenir.. Tek dileğim bu.....DAHA GÜZEL DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN ... :!:
En pis en kötü sunucu kuklacıdır . Baska sunucularda ne hırsızlık var ne bısey ama kuklacı nıye böyle anlamadım
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
Visualikv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Visualikv »

LiViNqiNqXeFsaNe yazdı:
TwiSteR yazdı:Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..=) Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.=) Ya sonuçta bu bir oyun bu oyundaki birkaç mataryel için adını hırsıza şerefsize çıkarmaya deqeRmi...?bende geqmez ama elden bşi gelmiyor artık oyuunumuzda türeyen bir kaç çocuk yüzünden tadımız kaçıyor... Diyecek bir şey yok . yönetimnde bir şey yaptıqını gormuyoruz bu konuda küfredene 3 gün sus verıyorlar 3 hafta verseler bole olmaz bence .. Sonuçta adamın cezası 3 gün sonra bitiyor. 3 Gün sonra yine küfre şerefsizliğe hırsızlıga devam ediyor.. Ben bu konularda yönetimin daha sert adımlar atmasını bekliyorum . İnş. bu tür pislikler oyunumuzdan temizlenir.. Tek dileğim bu.....DAHA GÜZEL DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN ... :!:
En pis en kötü sunucu kuklacıdır . Baska sunucularda ne hırsızlık var ne bısey ama kuklacı nıye böyle anlamadım
Katılıyorum elimde olsa şu dakika sunucu değiştirecem ama okadar emeğime acıyorum
HighVoltage
Kuklacı
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

LiViNqiNqXeFsaNe yazdı:

MeRhaBa ;

ÖnceLikLe Şunu beLiRtmeK İsteRimki, Kuklacı diğeR SunucuLaRdan Kat kaT Üstün biR sunucu. Nedeninimi SoruyoRsunuz ; Kuklacı'da oRtamını buLacaksın. buLmassan hıRsızıda vaR uğuRsuzuda vaR. Sanki diğeR SunucuLarda hıRsız yok.. Hem Yönetim Yeni İtemLeri NasıL Yapmış biLiyomusunuz ? AktaRıLmaz yapmış.. akTaRıLmayınca hıRsızLıkLar oLuRmu ? oLmaz. Hem sen Daha Meran Sunucusunu biLmiyosun Meran'da oynamış biR Oyuncu oLarak. SALCA - KETÇAP. vb gibi KişiLeri Tanımanı İsterdim. Evet Kuklacı Sana Sıkıcı geLebiLir ama bu Sunucunun Sıkıntısı değiL senin Sıkıntın. biR Çok Sunucuda oynamış Adamım Ama İnanınki Kuklacıda oLan kaRdeşLiği oRtamı Hiç biR sunucuda buLamadım..

Beyaz Köşk ; Heroofturkey.

Kuklacı ; biR zamanLar : Mcxserseri

TeşkiLat ; Mevxboys

Meran ; Choosensxefe - Urfalıxefe.
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN