...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..
...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..
Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..
Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.
Ya sonuçta bu bir oyun bu oyundaki birkaç mataryel için adını hırsıza şerefsize çıkarmaya deqeRmi...?bende geqmez ama elden bşi gelmiyor artık oyuunumuzda türeyen bir kaç çocuk yüzünden tadımız kaçıyor... Diyecek bir şey yok . yönetimnde bir şey yaptıqını gormuyoruz bu konuda küfredene 3 gün sus verıyorlar 3 hafta verseler bole olmaz bence .. Sonuçta adamın cezası 3 gün sonra bitiyor. 3 Gün sonra yine küfre şerefsizliğe hırsızlıga devam ediyor.. Ben bu konularda yönetimin daha sert adımlar atmasını bekliyorum . İnş. bu tür pislikler oyunumuzdan temizlenir.. Tek dileğim bu.....DAHA GÜZEL DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN ... :!:
IIxaRSiZqönüLxII = [(^)Ecel Getiren] - [(^)Latif]
IIExCeLLenTII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSıZqöNüLxII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSızGöNüLxII = [(^)Ashab-ı Kehf]
IIExCeLLenTII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSıZqöNüLxII = [(^)Ejder Asa]
IIxaRSızGöNüLxII = [(^)Ashab-ı Kehf]
- LiViNqiNqXeFsaNe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ...Hırsızlık-Dolandırıcılık-küfür.. vs..
En pis en kötü sunucu kuklacıdır . Baska sunucularda ne hırsızlık var ne bısey ama kuklacı nıye böyle anlamadımTwiSteR yazdı:Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.
Ya sonuçta bu bir oyun bu oyundaki birkaç mataryel için adını hırsıza şerefsize çıkarmaya deqeRmi...?bende geqmez ama elden bşi gelmiyor artık oyuunumuzda türeyen bir kaç çocuk yüzünden tadımız kaçıyor... Diyecek bir şey yok . yönetimnde bir şey yaptıqını gormuyoruz bu konuda küfredene 3 gün sus verıyorlar 3 hafta verseler bole olmaz bence .. Sonuçta adamın cezası 3 gün sonra bitiyor. 3 Gün sonra yine küfre şerefsizliğe hırsızlıga devam ediyor.. Ben bu konularda yönetimin daha sert adımlar atmasını bekliyorum . İnş. bu tür pislikler oyunumuzdan temizlenir.. Tek dileğim bu.....DAHA GÜZEL DAHA TEMİZ BİR OYUN İÇİN ... :!:
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum elimde olsa şu dakika sunucu değiştirecem ama okadar emeğime acıyorumLiViNqiNqXeFsaNe yazdı:En pis en kötü sunucu kuklacıdır . Baska sunucularda ne hırsızlık var ne bısey ama kuklacı nıye böyle anlamadımTwiSteR yazdı:Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
LiViNqiNqXeFsaNe yazdı:En pis en kötü sunucu kuklacıdır . Baska sunucularda ne hırsızlık var ne bısey ama kuklacı nıye böyle anlamadımTwiSteR yazdı:Arkadaşlar oyunun eski tadı kalmadı artık.. İnanıyorum ki buna çogunuz katılıyorsunuzdur. Eskiden hırsızlık küfür neydik bilmezdik bu oyunda . Son1 yıl içinde çok fazla olmaya başladı burda zevk almak stres atmak ,eğlenmek için oyun oynuyoruz ama bu oyuna kendisini çok kaptıran arkadadşlar var ve bu eğlenceyi bozuyorlar. Ben her zaman söylüyorum Biz Türküz türkler bole şeyler yapmaz biz dürüst şerefli insanlarız.. Ama reelde oldugu gbi artık bu pislikler oyunumuza da bulaştı ve aldı başını gidiyor..Bazıları bu oyunun o kdar bağımlsıı olmuş ki 1 itemi bir miktar aprayı bulamazsa çıldırıyor..Bunun yüzünden pc nin klavyesini kıranı gördüm.
MeRhaBa ;
ÖnceLikLe Şunu beLiRtmeK İsteRimki, Kuklacı diğeR SunucuLaRdan Kat kaT Üstün biR sunucu. Nedeninimi SoruyoRsunuz ; Kuklacı'da oRtamını buLacaksın. buLmassan hıRsızıda vaR uğuRsuzuda vaR. Sanki diğeR SunucuLarda hıRsız yok.. Hem Yönetim Yeni İtemLeri NasıL Yapmış biLiyomusunuz ? AktaRıLmaz yapmış.. akTaRıLmayınca hıRsızLıkLar oLuRmu ? oLmaz. Hem sen Daha Meran Sunucusunu biLmiyosun Meran'da oynamış biR Oyuncu oLarak. SALCA - KETÇAP. vb gibi KişiLeri Tanımanı İsterdim. Evet Kuklacı Sana Sıkıcı geLebiLir ama bu Sunucunun Sıkıntısı değiL senin Sıkıntın. biR Çok Sunucuda oynamış Adamım Ama İnanınki Kuklacıda oLan kaRdeşLiği oRtamı Hiç biR sunucuda buLamadım..
Beyaz Köşk ; Heroofturkey.
Kuklacı ; biR zamanLar : Mcxserseri
TeşkiLat ; Mevxboys
Meran ; Choosensxefe - Urfalıxefe.
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN