Küfür varsa foruma at herkes görsün dedin, al işte millet karar versin.
Selamlar,
Dün Meteor (klan)savaşındaBloodyspyisimli kullanıcıKronicxkıtmir'e meydan okudu. Fakat onun yerineHuxdevletgeldi.
Hunxdevlet ilk vs'yi aldı. 2. vs'de Kronicxkıtmir aldı çünkü Hunxdevlet tam ölecek iken şifa bastılar. 3. vs'yide Kronicxkıtmir (1 enerji kalarak vs'yi) aldı.
Hunxdevlet ilk vs'yi aldığında Kronicxkıtmir öldü ve Bloodyspy mekanı boş buldu bana daldı ama öldü! 42kp geldi bende ona "42kp" yazdım diye oda bana karşılık "grsn a." dedi!
Peki sizlere soruyorum "grsn a." açılımı; "Girsin anana" değil mi?
İşte böyle çoluk çocuğun sunucuda bulunması sunucuyu bozuyor. İşte böylelerine terbiyesiz aile çocuğu, adapsız edepsiz aile çocuğu denir. Bir insan küfür etmeden önce empati düşünecek, o küfür bana gelse ne kadar zoruma gider diye! işte bu tür aile çocuklarında öyle düşünceler yok, çünkü ailesi ona gerektiği kadar terbiye vermemiş.
Onuda geçelim, Kıtmir'e kafa tutuyor bari Kıtmir'i vs'de yense içim yanmayacak onuda yapamıyor ki. Bölgeden karakterine vs diyor ama başkasını gönderiyor(başkasıda yense bari). Bizim amacımız vs atmak değildir,bu klandır; Yenersin de, yenilirsinde. Ama önemli olan anlayış göstermektir. Klandan şikayetçi olanlar çok basit uygulama ile klandan ayrılsınlar.
Kısacası bu adamın namusundan ben şüpheleniyorum ve hakkımı helal etmiyorum.
esadullah yada
adın muhammed ali
neyse şöle itamda bulunabilirmiyim o onun kendi terbiyesi sende açıga sürerek onu rencide edip dahada ateşli lmasını saglamıyormusun bende seni ehil bilirdim üzgünüm bu konuşman kırıcı onun ayıbını açarak ayıp işlemişsin diyebilirim
islamda geçiyorki
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyorki
kim bir din kardeşinin ayıbını kaparsa Allahta onun ayıbını örter
Muktedir yazdı:esadullah yada
adın muhammed ali
neyse şöle itamda bulunabilirmiyim o onun kendi terbiyesi sende açıga sürerek onu rencide edip dahada ateşli lmasını saglamıyormusun bende seni ehil bilirdim üzgünüm bu konuşman kırıcı onun ayıbını açarak ayıp işlemişsin diyebilirim
islamda geçiyorki
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyorki
kim bir din kardeşinin ayıbını kaparsa Allahta onun ayıbını örter
Tekrardan selamlar,
Öncelikle söylediğin için A. razı olsun fakat bunu o istedi."Küfür varsa foruma foto koy herkes gördün"dedi, bende onu kırmadım herkese gösterdim.
Evet, Hadis-i Şerif'i tasdikliyorum doğrudur. Hayatımda bunu yapmazdım ama o istedi bende yaptın. Kendisi "foruma foto koy" demese ben sadece Şikayet Et buttonunu kullanarak(ki kullandım) onu şikayet ederdim.
bariareos yazdı:Gereksiz Konu Bence Şikayet Etmen Daha İyi Olurdu Alim
Evet Alim ama adam bana "fotoyu foruma koy" dediği için konuyu açtım, yoksa konuyu açmazdım. Forumu kirletmek veya mesaj kasmak amaçlı değil biliyorsun öyle bir durum olsa wp-a** den yapardım.
Her lafı kaldırırım ama Dinime, imanıma ve namusuma söylenen lafı kaldıramam/hazmedemem.