İKV PVP SERVERİ NEDEN OLMASIN?
- kaan6790
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV PVP SERVERİ NEDEN OLMASIN?
Bence çok mantıklı 
Extremexkaan
Kaanxburak
Teşkilat Zonguldak Ereğli
Kaanxburak
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
aslında mantıklı güzel. ama yönetimin zamanı değerli. yani bunu yapacakları zamanı kullanıp bize yeni seviyeler yapabilirler.

- DeathandDecaY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
angelona yazdı:Ikvnin farkı bu işte diger oyunlara özenmemiş çok meraklıysan öyle oyunlar var git onlarda oyna ıkvyi diger oyunlara benzetmeye çalışma...
ikv özenti değilmi
Jethro
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
NOT:Jethro silindi oyunu bıraktım. Forumda sizlerleyim
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
NOT:Jethro silindi oyunu bıraktım. Forumda sizlerleyim
K.b ben insanlara yazdım bu konuyu madem sana saçma geldi havlayıp durma konuyu kirletme hadi git işinemitmet yazdı:1. Madem saçma geleceğini biliyorsun neden yazıyorsun?CooLBoY yazdı:bence biliyorum bu bazılarınıza çok saçma gelecek ama ben sadece kendi önerimi yazıyorum...
FORUMU KİRLETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM
2. Bazılarına değil, herkese saçma geldi.
3. Hatanı anlayıp özür dilemen çok güzel. :mrgreen: :mrgreen:
SiR CHieF u
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
ne pvp serveri mal karizma pazarı açılsın,bol bol kp kazanalım :lol: :lol: :lol:kaan6790 yazdı:Bence çok mantıklı
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
ONdaN Knight DüNYa 1 cisi deiLmi :mrgreen: :mrgreen: 3 :mrgreen:intikamatesi yazdı:arkadaş diğer oyunlarda sevdiği yönlerinide ikvde olsun diyor ama ne varki ikv orjilan bir oyun bence gerek yok diğer oyunlara her yönü ile bin basar

- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
BiLen biLio :ugeek: MevLüt Dinç e Vahi gelicek deiLya Tabiki ÖzEnti :twisted:DeathandDecaY yazdı:angelona yazdı:Ikvnin farkı bu işte diger oyunlara özenmemiş çok meraklıysan öyle oyunlar var git onlarda oyna ıkvyi diger oyunlara benzetmeye çalışma...
ikv özenti değilmi:DD::D yere oturmayı silkroaddan , latifi cabaldan , item penceresini knightan , ateş çemberini knightaki infernodan özenmiştir. İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ADLI OYUN O OYUNDAN BU OYUNDAN ÖZENEREK BU HALE GELMİŞTİR

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Knight Online dünya çapında bir oyundur arkadaşlar İKV dünya çapındao lmadığı için dünya birincisi olmsı azıcık zor 
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- kaan6790
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KNİGHT artık dünya 1. si i deil bende ikv yi bıraktıkdan sonra knight oynadım ama artık knight nin hilesi (KOXP) para ile satılıyor bende başka parasız koxpları denedim ilk gidişatı iyiydi ama sonra virüslediler sonra 1 gün ban yedim ve oyunu bıraktım VE herkez de 15-20 gb var 1GB=100M bunun sebebi ise 1 gb nin 5 tl olması herkez in elinde +9 itemler var ve önceden sw ler e sadece premium lar girebiliyodu şimdi herkez girebiliyo user sayısı azaldı herkez knight nin pwp sini oynamaya başladı ve pwp yi de oynamak la da haklılar ikv de yavaş yavaş oyuncu kaybedebilir çoğu kişide ejder asa ecel getiren asabı kehyf ve latif var bu drurumda 1 pwp söz konusu olabilir
Extremexkaan
Kaanxburak
Kaanxburak