3 - Cep Telefonunuzu Yazınız ve "Devam" Yazan Yere Tıklayınız
4 - En Son Adımda Onay İçin 3575 e Boş Bir SMS Gönderin
Cep Telefonunuz Onaylanmışsa Mynet den bir Onay SMS i alacaksınız.
Kayıp Şifrenizi Geri Alma
SIFRE UYE yazarak Turkcell veya Vodafone hattı kullanıyorsanız 3575'e, Avea hattı kullanıyorsanız 0 544 290 90 26'ya sms ile gönderin.
Yeni şifreniz sms ile hemen gönderilecektir.
Cep Telefonunuz Yoksa ;
Dilekçe Yazarak Hesap Geri Alma Yöntemi
0212 365 95 73 numaralı faksa aşağıda örneğini yazdığım dilekçeyle beraber kimlik fotokopinizi göndereceksiniz,
aynı gün içerisinde veya ertesi gün sizi arayıp yeni şifrenizi söyleyecekler.
bildiğim kadarıyla faks yöntemiyle geri alırken hesabınızın plus olmasına da gerek yok.
çünkü oyunla alakalı değil, direkt olarak mynet hesabınızı geri alıyorsunuz.
dilekçe örneği şöyle;
Mynet Kullanıcı Hizmetlerine
Sisteminizde .................. kullanıcı adı ile kayıtlıyım
.....--...--...... tarihinde hesabım çalındığından dolayı yeni şifre talep ediyorum.
Kimlik fotokopim alttadır.
Adres
Adı Soyadı
Telefon
İmza
alıntıdır...
Telefonunuz yoksa bu yöntemle de geri alabilirsiniz...
Ama en kolay yol Telefon
TTNET Üyeliğiniz Çalındı İse
Eğer TTNET hesabınız çalındı ise 444 0 375 numaralı TTNET Müşteri Hizmetlerini Arayınız
Sobee Üyeliğiniz Çalındı İse
Sobee üyeliğinizi kaybetmeniz halinde.Oyun giriş ekranından şifremi unuttum butonuna tıklayarak cep telefon numaranızı yazıp telefonunuza şifrenizi alabilirsiniz. Gelecek SMS'ler ÜCRETSİZ olarak size gönderilecektir. Unutmayın Bir günde toplam 3 sefer şifre isteme hakkınız vardır.
Şifrenizi değiştirmek için şifremi değiştir butonuna tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Şifremi yitirdim. Ne yapmalıyım?
Kayıt olmuş olduğunuz GSM numarasına şifrenizi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ayrıca bu sistem 7/24 hizmet verdiğinden ve GSM numaranız asla değiştirilemeyeceğinden oldukça güvenlidir.
GSM numaramı kapattırdım. Üyeliğime ne olacak?
GSM numaranız kapansa yada değişse dahi üyeliğinizde değişiklik olmaz. Yine aynı üyeliğiniz ile devam edebilirsiniz. Fakat şifre yitirilmesi durumunda şifrenizi telefon numaranıza alamazsınız. Bu noktada ise hiçbir prosedüre gerek kalmadan direk İKV Destek Takımı'na başvurarak üyeliğinizi alabilirsiniz.
iSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NİN EN GENİŞ KAPSAMLI HAYRAN TOPLULUĞU www.ikvonline.net
rapper yazdı:Siz Mynet'ten izin aldınız mı bunu yayınlarken ?
Bu paylaşım mynet hesaplarının çalınmasına yönelik alınacak bir tedbir olarak konulmuştur. Ve bu özel bir durum değil bunu mynetin her üyesi yapabilir. Ancak yapmayı bilmeyenler için açılmış bir konudur. İzin neresine gerekiyor anlamadım?
mynet hiç bir sekilde yardımcı olmuyor bunu bir kaç gun once yasadım.. fax yolladım eksiksiz bir sekilde cevap gelmeyince defalarca sitedeki iletisim sayfasından yazdım yine cevap gelmedi.. en sonunda mynet musteri hizmetlerini aradım.. maddi manevi kayıptayım diyede anlattım.. sifre veremeyiz dediler.. ya benim kendi hesabım bu bakın kimlik fotokopimide yolladım zarara ugruyorum ve sorumlusu sizsiniz dedim. ukala adam ne dedin.. olabilir bu bi çok kişinin başına geliyor ama yardımcı olamayız dedi.. ya sizin goreviniz bu bana yardımcı olmak sizlere guvenip hesap acıyorum diyorum. olabilir biz sifre dagıtmıyoruz diyor.. cok sinirimi bozmustu ukala musteri temsilcisi.. he en sonunda bir daha mynetle iş yapmayacagım zarara giriyorum dedim.. hay hay efendim istediginizi yapmakta ozgursunuz dedi.. posta koyuyo musteri temsilcisi telefonda.. o yuzden mynet e guvenmeyin sakın vermiyorlar..
suke6 yazdı:mynet hiç bir sekilde yardımcı olmuyor bunu bir kaç gun once yasadım.. fax yolladım eksiksiz bir sekilde cevap gelmeyince defalarca sitedeki iletisim sayfasından yazdım yine cevap gelmedi.. en sonunda mynet musteri hizmetlerini aradım.. maddi manevi kayıptayım diyede anlattım.. sifre veremeyiz dediler.. ya benim kendi hesabım bu bakın kimlik fotokopimide yolladım zarara ugruyorum ve sorumlusu sizsiniz dedim. ukala adam ne dedin.. olabilir bu bi çok kişinin başına geliyor ama yardımcı olamayız dedi.. ya sizin goreviniz bu bana yardımcı olmak sizlere guvenip hesap acıyorum diyorum. olabilir biz sifre dagıtmıyoruz diyor.. cok sinirimi bozmustu ukala musteri temsilcisi.. he en sonunda bir daha mynetle iş yapmayacagım zarara giriyorum dedim.. hay hay efendim istediginizi yapmakta ozgursunuz dedi.. posta koyuyo musteri temsilcisi telefonda.. o yuzden mynet e guvenmeyin sakın vermiyorlar..
Cep Telefonunu Kayıt Ettir Her Şekilde Bir SMS ile Geri Alırsın.
Bu paylaşım mynet hesaplarının çalınmasına yönelik alınacak bir tedbir olarak konulmuştur. Ve bu özel bir durum değil bunu mynetin her üyesi yapabilir. Ancak yapmayı bilmeyenler için açılmış bir konudur. İzin neresine gerekiyor anlamadım?
Mynet.com'u fazla takip etmiyorsun sanırım orda da aynı bilgiler mevcut. Arkadaş kesinlikle yayınlanamaz demiş bu bilgiler onun bulduğu bilgiler değil Mynet'in kendi bilgileri. Umarım anlamışsındır..
Mynet.com'u fazla takip etmiyorsun sanırım orda da aynı bilgiler mevcut. Arkadaş kesinlikle yayınlanamaz demiş bu bilgiler onun bulduğu bilgiler değil Mynet'in kendi bilgileri. Umarım anlamışsındır..
Adam oyuna yeni başlıyor. Tabi Mynet mobil vs nedir bilmiyor. Başkalarıyla hesabını paylaşıyor. Sonra gelip burda ağlıyor hesabım çalındı GM yardım diye saçma sapan konular açıyor.
Oyuna yeni başlayanlara ve cep telefonu kaydı yaptırmayı bilmeyenlere kolaylık olması açısından 4 Eylül 2009 tarihinde böyle bir paylaşım yaptım.
Şimdi "Emek Hırsızının" biri gelip bu paylaşımı kendi sitesinde Kendi emeği gibi gösterse nasıl olur ?
Oyuna yeni başlayan kaç kişi Mynet.com u takip edip mynet mobil vb işlemlere bakıyor ?
Evet mynet.com u takip etmiyorum. Ve benim gibi takip etmeyen ancak resmi veya fan forumları takip eden arkadaşlar var. Onlar da o forumlardaki bu tarz konular yoluyla öğreniyor bu tip şeyleri.