Zileli'den bilginlendirme. . .
Zileli'den bilginlendirme. . .
bugün akşam 9 civarı arkadaşım çarı çalmıştır. kimin çaldığı hakkında bilgim war ama elimde az kanıt war çar geri alınana kadar kimse alışveriş ve sohbet halinde bulunmasın.rahatsızlık verdiyse kusura bakmayın en kısa zamanda hesabı sorulacaktır.iyi günler. . .
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Zileli'den bilginlendirme. . .
Zileli oyunda ana avrat sövdün bana forumdan da bu hesabından hakaret ettin hala çalındı diyebiliyosun helal sana
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Değerli arkadaşlarım, zileli nin eski ikv forum da veda sayfasında, yapmış olduğu
hırsızlıklar dan dolayı helallik istediği konu hali hazırda mevcuttur, zileli denen
ahlak yoksunu Smyra yani TİT loncasından atılan eski Titxmisal şimdiki Yeniçerix
smyra adlı yağmur kod lu izmirli bir (ağzıma almak istemiyorum) şahsın ortağıdır,
emperor loncasında bir çok değerli kardeşim bulunmaktaydı, onları geç te olsa
uyarmaya fırsat buldum...
Son olarak, dün gece Smyra adlı karakterin bir lazoğlu, class (bydevil-pikachum) adlı
karakrterlere hırsız demesi neticesinde, smyra nın yapmış olduğu ahlaksızlıkları bu iki
karakterin bölgeden yazması sonucu, emperorxzileli adlı karakter kendini ifşa etmiş
ve smyra yı savunmaya kalkmıştır, dolayısıyla şu an zileli nin imparatorxzileli dahil hiç
bir çarı çalınmamış bilakis çalındığını iddia ederek daha önce ettiği itirafı bertaraf
etmeye çalışarak hırsızlığını gizlemeye gayret etmektedir
İyi oyunlar...
Serhat
hırsızlıklar dan dolayı helallik istediği konu hali hazırda mevcuttur, zileli denen
ahlak yoksunu Smyra yani TİT loncasından atılan eski Titxmisal şimdiki Yeniçerix
smyra adlı yağmur kod lu izmirli bir (ağzıma almak istemiyorum) şahsın ortağıdır,
Son olarak, dün gece Smyra adlı karakterin bir lazoğlu, class (bydevil-pikachum) adlı
karakrterlere hırsız demesi neticesinde, smyra nın yapmış olduğu ahlaksızlıkları bu iki
karakterin bölgeden yazması sonucu, emperorxzileli adlı karakter kendini ifşa etmiş
ve smyra yı savunmaya kalkmıştır, dolayısıyla şu an zileli nin imparatorxzileli dahil hiç
bir çarı çalınmamış bilakis çalındığını iddia ederek daha önce ettiği itirafı bertaraf
İyi oyunlar...
Serhat
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
edit
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
la deli kafamı bozma lan smyra vb sevdiğim insanları kötü lafalrına bulaştırma bulaşmayın sana
buraya bi cevap daha yazacak olursa harbi patlarım...
buraya bi cevap daha yazacak olursa harbi patlarım...
Deli artık sen haddini aşmaya başladın ama. Şu çevrene bak herkes senden nefret ediyor ve hala yüzsüz gibi ortalıkda dolaşıyosun. Nasıl bi mide var sende ? Nasıl bi yüzsüzlüktür bu. Smyra'yı ben taa Biricik çarından beri biliyorum tanıyorum ve aranızda yaşanan olaylarıda biliyorum. Herkese onu hırsız olarak tanıtıyosun peki niye kimseye demiyosun ben Smyra'nın madenlerini çaldım. Her Arz'ı Her sevmediğin insanı hırsız diye itham ediyosun bide kendine bak kamil. Kaç yaşında adamsın işle uğraşla vakit harcaman yerine günün 24/24 saatini bilgisayar başında oyun oynayarak harcıyosun. Şunuda bil şu zamana kadar bırak hırsızlık yapmayı hırsızlarla arkadaş olanları bile Yeniçeri Loncasına almadık almayızda. Bunun en iyi örneğini sen biliyosun diycemki adam gibi anlat ne yaptığımı karı gibi kıvırıcaksın o yüzden anlatmanıda istemiyorum. Millete vaaz veren bu GDO'lu Hıyar aslında hırsızın önde gidenidir bunu herkes bilsin...Titxdelikurt yazdı:Değerli arkadaşlarım, zileli nin eski ikv forum da veda sayfasında, yapmış olduğu
İyi oyunlar...
Serhat
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Delidir ne yapsa yeridir sallayın 
YaRaR
YaRaR
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Eee doğru söyleyen dokuz köyden kovulur
Merak etmeyin ben olduğum sürece sizler
pisliğinizi millete bulaştıramayacaksınız, ailenizden almadığınız terbiyeyi sizlere ben
vereceğim.
Serhat
pisliğinizi millete bulaştıramayacaksınız, ailenizden almadığınız terbiyeyi sizlere ben
vereceğim.
Serhat
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
yürübe serhat abi seni kim tutar 
ESKİKRAL ESKİKRALL
SEVENE BİNCAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.....
ESKİKRAL ESKİKRALL
SEVENE BİNCAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.....
bak arkadaşım anlamıyonmu sn olm bütün sancağa yalanmı sölicem #@!? serhat biraz insan ol medeniyet gör deliklanlı ol.konuyu bn sana insani bi şekilde özetleyim.istanbuldan bi arkim girdi çarıma msn den ablana sataşıyolar dedi bnde ablamı savun dedim ordan dağlar vb.insanlar sataşmış bana bun diyince söv dedim.sonuş ortada çocuk hepinizi muma çevirdi o gece o yönden helal ona bunun üstüne loncadan atılmıştır diyince şifreyi değişitmiş yani halk arasında çalmak deniliyo buna.ilk gün umudu kestim.2 gün sabah çocuğu aradım aramızdaki diyalog şu :
-faruk ...... gelirsem istanbula .
-aga loncadan atıldın kusura bakma.
-ver şifreyi olm bak
-buyur AGA.
anladınmı abi şimdi sen bana artislik yapma bölge den falan ne problemin warsa buyur gel açık adres + senin o 7 aydır ağzında gevelediğin cümleler warya oyunu bırakmam fln dediğim gibi 7 aydan fazla oldu hafızan sayıf onu düzelt istersen.al bu adresim gelip dedeyipde gelmessen seninde .......NOKTA.
MANİSA MERKEZ-ŞEHİTLER MAH.-ŞEHİTLER CAD-14/2 NOKTA
kapiş mi ? serhat hadi bakam kolay gele.
-faruk ...... gelirsem istanbula .
-aga loncadan atıldın kusura bakma.
-ver şifreyi olm bak
-buyur AGA.
anladınmı abi şimdi sen bana artislik yapma bölge den falan ne problemin warsa buyur gel açık adres + senin o 7 aydır ağzında gevelediğin cümleler warya oyunu bırakmam fln dediğim gibi 7 aydan fazla oldu hafızan sayıf onu düzelt istersen.al bu adresim gelip dedeyipde gelmessen seninde .......NOKTA.
MANİSA MERKEZ-ŞEHİTLER MAH.-ŞEHİTLER CAD-14/2 NOKTA
kapiş mi ? serhat hadi bakam kolay gele.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .