Kurtlarxsarıyer Ve Kurtlarxkapanı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kurtlarxsarıyer Ve Kurtlarxkapanı

Mesaj gönderen Muhteremx »

Savunmaya bak o fotodo ben seni takmıyorum bile kurtlarxkapanı bana vs dedi..
Sözünüzü tutmadınız doğrumu doğru , ben senin lafına bakmadım fotolora iyi bakın, sarıyerle bir muhabbetim yok
kurtlarxkapanı ile konustum oda tamam dalmıcak dedi.Zaten hergün kesip kesiliyoruz klan bu ama siz sözünüzü tutmadınız. Ayrıca kurtcuk olayına gelirse bunuda oyundada ifade ettim ki diğer kurtlar loncası üyelerine değil sözüm.
sadece siz ikinize, adam gibi davranacaksınız.. Ben sizin beni keseceginizi bile bile yerimi söylermiydim zannediyorsunuz ?
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Muhteremx »

Sariyerli yazdı:Resim

AL MUTEREMX BÖLGE KANALINDAN WS OLAYININ BENİ BAĞLAMADIĞINI SENİ DİREK KESCEĞİMİ YAZIYORUM BURDA

Fotoya iyi bakın kurtlarxkapanı dalmıcak diyor zaten o öyle söyledikten sonra söyledim ben yerimi. Sen ne vs si dalıcaz demişsin sonrada kurtlarxkapanı dalmıcak dedi bende özelden yerimi söyledim,.
Ayrıca sende okadar dürüstsen gruptan konusmalarınızın üstünü karalamadan koy resimleride öyle bakalım hadi bunu açıkla. Ayrıcada benim yalakalık yaptıgım yok, sizi hiç sevmem loncanızı severim oda eski olmasından ve liderinize hürmet etmemden dolayıdır,çünkü yaşça benden büyük.. Ayrıcada oyun bu neyinizden korkacamda size yalakalık yapacam, tek tıklamada silinecek bir çar için insan kalbi kırmaya çok meraklı değilim. Burda hala kendini savunmaya calısıyorsun ayıptır özür dilede mesele çözülsün ama senin yaptıgına bak..!
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Beni takıp takmamam umrumda değil

Kurtlarxkapanı nın benim için dalmayacak demeside umrumda değil

BEN KENDİ ADIMA DALACAĞIM DEDİM hemde herkesin görmesi için bölgeden yazdım

sana dalmayacağım diye bir söz verdiysem işte forum koy fotoğrafını

senin beni takıp takmaman yada bölgeden yazdığım lafı görmemen umrumda değil yani

Grup penceresindeki Kurtlarxkapanı'nın o 3 satırlık konuşması benle olan özel bir konuşma ondan kapattım başka bişey değil konuyu saptırmaya çalışma

Zaten grup içi farkındaysan kimseyi alakadar etmez yani açıklamak zorunda olduğumu hiç düşünmüyorum doğrusu

Ha bu arada özür bekliyosan kıyamete kadar beklemen gerekir hadi kolay gelsin bekle bakalım

TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen ahfohe »

:( arkadaşlar konuyu kapatın bence bu mübarek günlerde bunun için kalp kırmaya değmez en azından bunu buraya taşımayın eğer sıkıntılar varsa oyun içersinde görüşülüp halledilir birbirinizi kırmadan bir çözüm bulmayı deneyin bence
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

o kavgaya tanık oldum ama ne kadar bilmiyorum bildigim orda kurtlar biraz ileri gidip önüne geleni kesiyorlardı hatta dikkat ettim şifayla dolaşıyorlardı yanlışmıyım birde bende yalan yok demişsin kurtlar sen kendini iyice kaptırmışsın kardeş oyun için herşeyi bırakmışsınız yeter ya bırakın bebeleşmeyi bebekmisiniz siz oyuncagınız kırılınca karşınızdakini dövmeye çalışmak biraz salakça bir tavır degilmi oyun için herşeyi bırakmak?????
Tek kelime
Allah için biraz düşünün
Resim
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sariyerli yazdı:

senin beni takıp takmaman yada bölgeden yazdığım lafı görmemen umrumda değil yani
burda karışabilirmiyim
şimdi şu sözcüklerini aldım gerisini degil
burda ben bu sunucuda ahkam kestim herkeste gördü benden büyügü yok anlamında oluyor yanlış varsa düzeltirmisin
herkes görsün diye yazdım kimseden korkmuyorum kimse bana burda kafa tutamaz ben girerim keserim çıkarım burayı ben mesken ettim diyemi konuştun?
yoksa muhtereme bir kastinmi var ben böle anladım yok yanlış diyorsan açıklamanı bekliyorum kafamda soru işaretleri kaldı
Resim
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Muktedir yazdı:
Sariyerli yazdı:

burda karışabilirmiyim
şimdi şu sözcüklerini aldım gerisini degil
burda ben bu sunucuda ahkam kestim herkeste gördü benden büyügü yok anlamında oluyor yanlış varsa düzeltirmisin
herkes görsün diye yazdım kimseden korkmuyorum kimse bana burda kafa tutamaz ben girerim keserim çıkarım burayı ben mesken ettim diyemi konuştun?
yoksa muhtereme bir kastinmi var ben böle anladım yok yanlış diyorsan açıklamanı bekliyorum kafamda soru işaretleri kaldı
Yok bence ahkam kesmeyle alakası...Orda sadece Muhteremx'e söylemiş..Herkes gördü demesinin amacı açık: Dalmicam demedim,dalıcam dedim..Bunu bile bile kendisi geldi..
olabilir..Bu da benim anlayışım..

Saygılar , İyi forumlar
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Muhteremx yazdı: Ayrıca kurtcuk olayına gelirse bunuda oyundada ifade ettim ki diğer kurtlar loncası üyelerine değil sözüm.
sadece siz ikinize, adam gibi davranacaksınız.. Ben sizin beni keseceginizi bile bile yerimi söylermiydim zannediyorsunuz ?
yine muhterem burda lafını kesiyor sadece bu lafınla karşındaki ne olursa olsun seviye düşürmen senin iyi bir haraket yaptıgın savunmasına geçmiyor düşmanında olsa
konuya burda kilit koyabilirmiyim hadisi umursarsanız tabi bu hadis herşeye yeter biz hatalıyız kırdık karşlerimizi derseniz???

Değerli Mü'minler!

Her ne şekilde otursa olsun, başkalarıyla eğlenmek, onu sevmediği ve hoşlanmadığı takaplarla çağırmak, ahlaki bakımdan çok çirkin bir harekettir. İnsan istihza ve alayın dışındaki her şeyi unutabilir, fakat bu gibi tavır, davranış ve hareketleri asla unutmaz. Bu sebeple İslam, insanları bu kötü huydan şiddetle men etmiştir. İslam, istihzayı, insanlara açıktan açığa sövüp saymayı, onları yazılı ve sözlü olarak tahkir ve tezyif etmeyi hoş görmez. Çünkü bu tür davranışlar insanın manevi hayatına tecavüz etmek manasını taşır ki, bu da ahlak yokluğundan, terbiye eksikliğinden ileri gelir. Böyle olan kimseler de ahlaki faziletlerden, insani meziyetlerden yoksun sayılırlar. İslamda değil insanlara, hayvanlara bile kaba ve çirkin sözler söylemek yasaklanmıştır. Yaratılan yaratanı bilse, yaratılan yaratanın yaratıklarını nasıl incitir, onları nasıl üzer. Yunus ne güzel demiş:

Elif okuduk ötürü

Pazar eyledik götürü

Yaratılmışı hoş gördük

Yaratandan ötürü
Tamamı Bu linktedir
http://www.sadakat.net/forum/maneviyat_ ... 853.0.html
En son Muktedir tarafından 14 Ağu 2010 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen ahfohe »

muktedir anlamadığın ne senin muhteremin söylediklerine bozulmuş arkadaşım ve ona konuşmuş bütün sunucuya meydan okumamış açıkça belli eğer konuyu takip edersen. Konuyu kapatın uzadıkça birbirinizi kıracaksınız buna gerek yok dedikçe uzatıyorsunuz
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ahfohe yazdı:muktedir anlamadığın ne senin muhteremin söylediklerine bozulmuş arkadaşım ve ona konuşmuş bütün sunucuya meydan okumamış açıkça belli eğer konuyu takip edersen. Konuyu kapatın uzadıkça birbirinizi kıracaksınız buna gerek yok dedikçe uzatıyorsunuz
suskun konuları takip edersen burda haksızlıkları göreceksin kimse kimseyi kırmaya hak sahibi degildir
Allah rızası için dedim kim dinler ise artık?
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön