T.İ.T. Türk İstihbarat Teşkilatı B/D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: T.İ.T. Türk İstihbarat Teşkilatı B/D

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Titxdelikurt 16 Arl 2009 15:00

Son kez merhaba Sancak ve T.İ.T. Loncası...

Anıları çok uzatmanın yada geçmişi yargılamanın bir manası yok. Yıllarla birlikte çok şey birikiyor insan hayatında.Yaş kemale ermiş, çenemize ( klavyemize ) vurmuş sanırım. Yaşlıların çok konuşuyor olma sebebi de bu olsa gerek, yıllarca
kuşak çatışmasından söz etmişti büyüklerim, onlara göre yeni nesil olan bizler asi ruhluyduk, ama saygıda kusur etmezdik hiç bir zaman, çünkü bir gün bizlerde onların yaşına gelecek ve bacak kadar çocukların aynı terbiyesizliği
bizlere yapacağını bilirdik...

Lakin yeni yetme veledler, ülkemdeki tahsil seviyesinin yükselmesine doğru orantılı olarak kültür, namus ve ahlaki
değerlerden nasibini almamışlar, dün gece bunu en iyi şekilde gördüm ve yaşadım...

Aziz milletimin evlatları, korkar olmuşlar yılandan, çıyandan, şahsi menfaatleri uğruna vaz geçmişler mertlikten, dürüstlükten, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı olmuşlar, yazık çok yazık, nokta kadar menfaate virgül kadar eğilir olmuşlar, kendilerine olan saygıyı kaybetmek bir yana, ailesine olan saygı ve sevgilerini ve onlara karşı olan sorumluluklarını da unutmuşlar...

T.İ.T. Loncası' nı ilk kurduğumuz dönemlerde, bir düsturumuz, ülkümüz vardı, oyunda ahlaksızları, hırsızları, aile terbiyesi almamış şeref yoksunlarını deşifre etmek, oyuncuların huzur ve keyifle oynayabilecekleri bir sunucu oluşturabilmekti amacımız, ve bu amaç doğrultusunda ahlaki değerden uzak çok kişinin huzurunu kaçırdık, çarklarına
çomak soktuk, maden hilecilerini, hırsızları, 1 level çar açıp ana avrat söven soğan erkeklerini, üç beş item dizip
kendini Osmanlı İmparatoru sanan zavalları ve bunlardan faydalanmak üç beş çıkar sağlamak uğruna yanlarında
dolaşıp şakşakçılık yapanları rencide ettik.

Yaptıklarımdan tek bir pişmanlık dahi duymadım, bugün olsa yine aynısını yapar aynı özveriyi gösterir, nokta kadar
menfaat uğran virgül kadar oyunan oyuncuları yerin dibine sokar çıkarırdım..

Bu oyunda en çok üzüldüğüm konu ise bir çok temiz aile evladının, bu şeref yoksunları karşısında sessiz kalması ve
onlardan; aman bize de bulaşırlar başımıza dert alırız... diyerek seslerini çıkartamamasıydı... Unutmayın bir toplumda
refah huzur ve barış olması, namusluların da enaz namussuzlar kadar sesinin çıkması sayesinde olmaktadır...

Fazla uzattım sanırım, uzun lafın kısası, ben artık yokum, sevinenlere birer paket kına yollayacağım adreslerini verirlerse, eminim ki üzülen arkadaşlarım da olacaktır, hatta üzüldükleri halde kendilerini deşifre etmemek çamurla
ahlaksızlarla ters düşmeme adına yine özelden mesaj atıp genelden susacaklardır... Sizlere Aile terbiyesi almamış oyuncuların sesinin daha çok çıktığı, hırsızlığın alıp başını gittiği, maden hilecilerinin haksız kazançlar ile item ve para
sahibi olduğu, Aile terbiyesi almış diğer oyuncuların ise bunlar karşısında ezik kaldığı sesini çıkarmadığı bu oyunun devamını dilerim.

İyi oyunlar Sancak ve T.İ
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Whisky »

Tit Lerin qözü aygın yenibi baiLanqıç bekLiyor sizi yoLunuz açık oLsun..

Sözcüklerinizi seçerken dikkat ediniz . Mesajınız düzenlendi .
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
titanxic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen titanxic »

Whisky yazdı:Tit Lerin qözü aygın yenibi baiLanqıç bekLiyor sizi yoLunuz açık oLsun..
Hakaret içerikli mesajınız silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

Whisky yazdı:Tit Lerin qözü aygın yenibi baiLanqıç bekLiyor sizi yoLunuz açık oLsun..
Köpeksiz bir oyun için herkez eL eLe xD
köpeksiz bir oyun için senin yeryüzünden silinmen lazım.

Titxırmak
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

aarkadaşlar her zaman dediğim gibi her tit üyesiyle (??? m sine) çar silmeisne ws atarım bunu her zaman dile getirdim ancak bi tit de gelip gel ws diyemedi :twisted: :twisted: delikurt oyunu bırakıyormuş bu gerçek değil bence ve bakalım zamana bırakalım ve tit ler yok durdurl yere daldı yok canım azken kesti diye bıdı ötneyin beni gördüğünüz yerde dalın... yoksa ben dalarım eğer size kesmeme itirazınız varsa en başta dediğim gibi ws yede hazırım bu gün öle ws er attımki eski güvenim yerine geldi ölümüne isyan bundan sonra :mrgreen:

ve Jwery daha yenisin kardeş ben burda laf ettimi kime ediliğini bilir lütfen bu konulara karışıpda kendine dşman edinme sen herkezle aranı iyi tut hırlıda olsa hırsızda çünki güvenme dostuna düşmanına güldürür herkeze iyi akşamlar.

çünki t-it lerin artist olduğu yerde biz yönetmeniz burda bizim kurallarımız geçerli... :o
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Titxtuana yazdı:

Titxırmak
gel benle kapış delikurt daha önce titxırmak adlı çardan 5 m sine ws teklif etti ben kabul edince kendi kıvırdı vaz geçtiydi ama belki sen cesursundur gel her türlü ws ya sen beni sil ya ben seni...
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

titanxic yazdı:
SOYSUZ KÖPEK SEN ADAMMISINKİ BÖYLE KONUŞUORSUN LAN SERHAT ABİYE YANLIŞ BANA YANLIŞ AÇTIRMA AĞZIMI TALTTTTTTTTTTTT
delikurt la beraber sende uzatma uzaaaaa

en eski sensin ama benim senden çok param senden çok dostum senden çok düşmanım var... senin 3 ayda dicezeğin takımı ben bi pm ile ayağıma getirecek kadar tanındık brisiyim... senin gibi kfür baz değilim.. oyunda sesin çıkmıyor kaç ay susturuldun acaba ???? :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

Titxtuana yazdı:

Titxırmak
Sen çok kimiksin ırmak..
Sizin o tarafLarda ayna die bişi yok sanırım kendini hiç aynada qörmemişinki bana Laf söyLeme CÜRRETİNDE buLunuyorsun ..
Yer yüzünden siLinezek kişiLer beLLi t( - İT - )Ler
titanxic yazdı:
SOYSUZ KÖPEK SEN ADAMMISINKİ BÖYLE KONUŞUORSUN LAN SERHAT ABİYE YANLIŞ BANA YANLIŞ AÇTIRMA AĞZIMI TALTTTTTTTTTTTT
GeLeLim sana seninde ana bacı değeri biLmediğin için ( Sanırım kisindende büyük darbeLer aLmışın ) iki kafadar böLgede ne anana kaLıyor ne bacı,
ayrıca açacaksan aç ağzını fark etmez benim için ama ben açmıyım sen 7 yaşında bi çocuk qibi ancak sözersin ama bazı sözLer wardırki küfürden daha ağırdır bunun değerini anLayamamışın ..

HavLayan İT ısırmaz
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu konuda burda kapanmıştır dediğim gibi savaş dedimi bunlar susuyor son noktayıda ben koyuyun dedim :D :D

Speed desem bi t-it yanıma yaklaşamaz...

tit ler için anartar kelime hırsız
panzehiri ise speed racer dir :lol:
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Aramıza hoş geldin Titxdilekx artık sende bir T.İ.T. mensubusun...

Güncel Üye Listesi

AİLEMİZ :

Titxdelikurt (Titxatasagun)
Titxpolis
Titxtuana (Titxgökçen-Titxırmak)
Titxaybala
Titxali
Titxmeyra
Titxmemoli (Titxmemo)
Titbxanil
Titbxbanu
Titbxserkan
Titxnefer
Titxayışığı
Titxlivane
Titxrüzgar
Titbxggülal
Titxalperen
Titxtardu
Titxbaşbuğ
Titxecel
Titxşimal
Titxbaybars
Titxdilekx

Titxdelikurt
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön