Kurtlarxsarıyer Ve Kurtlarxkapanı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kurtlarxsarıyer Ve Kurtlarxkapanı

Mesaj gönderen Muhteremx »

Söyliyeceklerime başlamadan önce şunları söyliyeyim, ben nekadar haklı olursam olayım yine eleştiri alıcam.

Mübarek cuma aksamı , saat tam olarak kaç hatırlamıyorum. Konu boşlıgındaki arkadaşlara aramda bi tatsızlık yaşandı.
Malum 2 kişiler ve ben herzaman ki gibi tekim. Tekim derken grubum oldugu olur savaş esnasında o ayrı. Ama genelde tek gezerim yanımda birisi olmaz. İşte böyle bir zamanda aramızda bir tatsızlık yaşandı. Kurtlarxsarıyer ile tartıştık, herneyse. Tartışmaların büyüdüğü bir an kurtlarxkapanı bölgeden vs istedi, kabul ettim ve şartımı söyledim. Tek bir şart; Tek Geleceksin... Malum kişi kabul etti , yerimi söyledim ve geldiğinde yanında kurtlarxsarıyerde vardı. Çok uzaktan gördüm ikisininde geldiğini. Ama kaçmadım, Bu adamlar yapmaz öyle şey hemde cuma aksamı sözlerini tutarlar dedim. Kurtlarxkapanına sarıyer dalmasın dedim tamam dedi ikiside. Sonra hadi başlayalım dedim, birden yan çizdiler, yok bu bizim şifaya daldı oda tekti yok bilmemne... Ve ikisi birden dalmaya basladı. Bıraksınlar onu bunu ben ne için yerimi söyledim onlara ? Teke tek vs atmak için oysaki ben enayimiyim iksinin beni kesmesine izin vericem 100 karizmam vardı. Ben onların sözlerine güvendim onların yaptığı ise bu.. Cuma aksamı ayıptır, hem onu gec ramazandayız. Ama şuanda ben nekadar haklı olursam olayım birkaç kişi gelir aptalca eleştiri yapar yine haksız duruma düşerim.. Olay bundan ibarettir. Kurt loncası veya lideriyle hiçbir sorunumun yok. Zaten normal 2 kişi olsa foruma koymaya gerek bile görmezdim, ama bu adamların bunu yapması bana baya koydu, tılsımın en iyi loncalarından diye geçinen kurt loncasındaki üyelerin bunu yapması... Bilemiyorum belki haksız çıkacam reis gelicek ve bir yorum yapıcak olay burda kapanacak, Sonuc; Haksız kişi yine ben. Tanıdığım kişilerin ve benim loncamdaki kişilerin ( Karargah ) bana destek çıkmasını bekliyorum. Söyleyeceklerim bukadar.

Saygılar ve sevgiler
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Kurtlarxsarıyer Ve Kurtlarxkapanı

Mesaj gönderen ahfohe »

:( :(
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Malum o kadar adamsın kendi yaptığını anlat önce Muhteremx sen bölge kanalından Kurtları aşağıladın karşılığında bu oldu çeneni tutsaydın bu olay yaşanmazdı bide diyosun Kurt Loncasındakilerin bunu yapması bana koydu ne yalaka adamsın lan bölgeden kurtçuk , k*pek derken iyiydi yani şimdi iş buraya gelince Kurt Loncası dostumu oldun dansöz

AYRICA KURTLARXKAPANI SANA WS TEKLİF EDERKEN BEN BÖLGEDEN AYNEN YAZMIŞTIM

""NE WS SI DALICAZ ALICAZ"" DEMİŞTİM FOTODADA GÖRÜNÜYO SANA GÖRDÜĞÜM GİBİ DALCAĞIMI AÇIKCA SÖYLEDİM SEN BUNU BİLE BİLE GELDİN BENDE YALAN DOLAN OLMAZ DALCAM DEDİM VE DALDIM

SENİN DEDİĞİN GİBİ DALMAYCAM DESEMDE DALSAM EYVALLAH AMA BEN SANA O LAFINDAN SONRA SENİ KESECEĞİMİ BÖLGE KANALINDAN YAZDIM HERKESTE GÖRDÜ

VARSA AKSİNİ İDDİA EDEN BUYURSUN ŞÖYLE

AL LAN SANA FOTOĞRAFSADA FOTOĞRAF UPLOAD EDİYORUM ŞİMDİ BEKLE
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Arkadasım sen haklısın ama dun gordugum kadarıyla ws ıstedıler ama kabul ettıkden sonra bız ws atmayız senı kesmeye gelecegız dedıler bolgeye sahıt oldum ben

Keske resım cekseydın ısın foruma kadar gelecegını bılseydım ben alırdım resımı ama neyse
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Resim

AL MUTEREMX BÖLGE KANALINDAN WS OLAYININ BENİ BAĞLAMADIĞINI SENİ DİREK KESCEĞİMİ YAZIYORUM BURDA
En son Sariyerli tarafından 14 Ağu 2010 10:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Böyle Kavgalar niye oluyor ibrahim birileri kesilmeyi mi hazmedemiyor,

Ayıptır yav Mübarek ayda, Kırmayın birbirinizi konuya vakıf değilim o yüzden kim haklı kim haksız bilmiyorum okuduğum kadarıyla da Muhteremx bir ayıp etmiş kurtlara eğer gerçekten o lafları söylediyse hasangil az bile yapmış,

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Sariyerli yazdı:Resim

AL MUTEREMX BÖLGE KANALINDAN WS OLAYININ BENİ BAĞLAMADIĞINI SENİ DİREK KESCEĞİMİ YAZIYORUM BURDA

AYRICA MUHTEREM ""KURTÇUKLAR BENİ BULUN"" DEDİĞİN ANDA GÖRÜNÜYO BURDA BAK
BU LAFIN SONUCUNDA OLDU BU DURUM
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Kurtcuk vs dıyen bırı vardı ama muhteren mı bılmıyorum ama gercekten ben ws ye degıl senı kesmeye gelıyorum dedıklerını bılıyorum.

Vede ws konusması gecmese ortada bu kadar sorun olmaz Muhteremx de anlatmasında ben suclu cıkacagım dıyor sonucu bildigin seylerı foruma taşıma kardeşim resim de var gören de duyan da
İyi forumlar
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

kasaphasan06 yazdı:Böyle Kavgalar niye oluyor ibrahim birileri kesilmeyi mi hazmedemiyor,

Ayıptır yav Mübarek ayda, Kırmayın birbirinizi konuya vakıf değilim o yüzden kim haklı kim haksız bilmiyorum okuduğum kadarıyla da Muhteremx bir ayıp etmiş kurtlara eğer gerçekten o lafları söylediyse hasangil az bile yapmış,

KANKA FOTOĞRAFA BAKSANA
KURTÇUKLAR BENİ BULUN DİYE DALGA GEÇİYORDU SAVAŞ SIRASINDA

KALDI Kİ YİNE FOTOĞTAFDA GÖRÜNÜYOR BEN BÖLGE KANALINDAN WS OLAYININ BENİ ALAKADAR ETMEDİĞİNİ GÖRÜNCE KESCEĞİMİ ""ne ws si ya dalıcaz alıcaz""" ŞEKLİNDE YAZDIM HERŞEY KOYDUĞUM FOTOĞRAFTA ORTADA
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan