Sobee Üyeliği Açıldı!
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Üyeliği Açıldı!
kontorle plus paketoı lama kesın mı kesınse ne zaman gelcek bıgılendırırmısnız
Benjiro
Şuan itibari ile sobee üyeliklerine plus alabilme imkanımız varmı üyelikal.com veya başka bi servis üzerinden...
Sunucu : Tılsım
Klan : Arzın Çocukları
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Musti yazdı:Şuan itibari ile sobee üyeliklerine plus alabilme imkanımız varmı üyelikal.com veya başka bi servis üzerinden...
Konuları okurken lütfen dikkat ediniz . Sorunuzun cevabı konu içinde zaten verilmiştir .Sobee üyeliğime Plus Paket yükleyebilir miyim?
Evet.ÜyelikAl ayrıcalığı ile edinebileceğiniz TTNET/Sobee E-Pin'lerini Sobee üyeliklerinizde de sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Unutmayın ki bir E-pin yalnızca bir üyelikte kullanılabilir.
Ayrıca kısa bir süre sonra GSM hattınızdan gerçekleştirebileceğiniz mobil ödeme seçeneği ile de Plus Paket alabileceksiniz.
Sirkots
SirKots yazdı:Musti yazdı:Şuan itibari ile sobee üyeliklerine plus alabilme imkanımız varmı üyelikal.com veya başka bi servis üzerinden...Konuları okurken lütfen dikkat ediniz . Sorunuzun cevabı konu içinde zaten verilmiştir .Sobee üyeliğime Plus Paket yükleyebilir miyim?
Evet.ÜyelikAl ayrıcalığı ile edinebileceğiniz TTNET/Sobee E-Pin'lerini Sobee üyeliklerinizde de sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Unutmayın ki bir E-pin yalnızca bir üyelikte kullanılabilir.
Ayrıca kısa bir süre sonra GSM hattınızdan gerçekleştirebileceğiniz mobil ödeme seçeneği ile de Plus Paket alabileceksiniz.
Okudum merak etmeyiniz orda ttnet sadece yazıyor üyelikal.com da ondan sordum
Sunucu : Tılsım
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
mobıl odeme ne zaman gelıor bi cvp verın bide mail nsl alıcaz sobee den
msj mı gelıcek
Benjiro
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
GaLaTaSaRaY yazdı:mobıl odeme ne zaman gelıor bi cvp verın bide mail nsl alıcaz sobee denmsj mı gelıcek
cvp verın lütfen cvp verınnn
Benjiro
ya transfer yaparken mynet yazan yerin yanına ne yazıcaz
Şimdiki hesabın Mynette diyelim ve oyuna girerken kullandığın isim "xxx" oraya onu yazıcaksın.astalan yazdı:ya transfer yaparken mynet yazan yerin yanına ne yazıcaz
ben üye olamıyorum sobee ye bi sorunmu var yoksa benım pc demi sorun var üye ol diyorum hiç bişi cıkmıor ne uyarı sayfası ne aktivasyon msj
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5