Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,

Mesaj gönderen SeRRuh »

kfat4 yazdı:İlginç... Ben böyle bişey görmedim ben ellibeş yaşındayım :D :D
"Hobaa" Bunu unutmuşsun hemen bunuda yaz o kara listene ;)
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

Hobaaa yazdı:Dorleo Kholpashalixleo Kholpashalixloa Kholpashalixsway(s) yancarı sway(s)ın [(Patıka) Tekila]Choosenxlegen[(t)d] Choosenxcakalx Betaxmes(s)ı [(Betaxdrabba)Betaxdroqba] Face yalcın (q)uası Usher recerence hımotep loncası [(kımpıle)komple] hırsız zaten o kadar kışı varkı buraya yazdıgım kışılere acıyorum gercekten bu sadece oyun hatırlatıyım o kadar cok kışı varkı ınsanların dış görünüşlerını aldalmayın benden soylemesı,,,, yazık gercekten yazık,
DersLerine Daha Çok ÇalışmaLısın :P
Resim

~~Barış~~
ziyaretci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ziyaretci »

kfat4 yazdı:İlginç... Ben böyle bişey görmedim ben ellibeş yaşındayım :D :D
AHAHAHAHAAHAHAHAHAH
Wolfpack in Resmi Sponsoru
www.birakeyfimikacirma.com
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kskxmage »

senin derdin belli : ) ama çaresi yok ama söz sana ilk akıl nakli gerçekleşsin sana ben hediye alacam einstain i hemde =)
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
dorleo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dorleo »

Daha yaratıcı olmalısın KOMİK :roll:
dorleo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dorleo »

Arkadaşlar farkında iseniz yazdıgı kişiler oyunun en tehlikeli kişileri biraz daha az canını yakınız bende denicem az yakmayı :roll:
Hobaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hobaaa »

bu yorum yapan bazıları ne kadar komıksınız hıc bırısıde demdıkı neden boyle bı yazı yazdın asıl sızın yaşınız kacbışey anlmadın cocuk dıyorsunuz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hobaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hobaaa »

şımdı Dorleo yazıcam neden o ısmı yazdım sırayla yazıcam levetler yenı acıldıgında ben 38 levettım dorleo 49 ben sıvrı adada dev komodoya yakın berıl madenını topluyordum bakrım dorleo geldı bana gıt dedı ben maden cekıcem ne sacmalık bu herkes maden cekebılır sonradan etraftan yaratıkları cekerek oyundan cıkmaya başladı dorleo sennın ne bıcım karekterın var sen ınsanmısın ulan bu sadece oyun baktım yaratıklarda sonradan bu oyunu sana zından ederım dıyor kufur etmeye başladı bı maden ıcın yaptıgı şeylere bakın ayıp denen bışey var gercekten yazık asıl sızın yaşınız kackı bu türlü sacma sacma hareketler yapıyorsunuz ınsan olun bu bırıncısı merak eden varsa obur ısımlerınde neden yazdıgımı soylıyebılırım...yazık sana dorleo
Kullanıcı avatarı
Droqba58
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Droqba58 »

DeVRİyelerin mi yandı senin arkadasım
Droqba

KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
Hobaaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hobaaa »

Betaxdrobpa maden sen konuştu senıde neden yazdıgımı soylıyım sen karektersız herıf ben emınöünunden metehor gırışındeydın baktım drobpa geldı canı azdı bende kestık bu benım en dogal hakkım o arz ben lodosum bıde onu tanımıyorum kestım onu ulan herıf oyle bı kufur etmeye başladıkı vay efendım sen kımsınkı benı kesıyordun vay efendım ne ana kaldı ne bacı ulan senın yaşın kackı oyun ıcın bu kadar kufur edıyorsun ben burdan Betax kurucularına seslenıyorum ben bu adam gercegı adam degı bana ettıgı kufurlerı yanına kalmamasını ıstıyorum ona bışey yapmasanızda o sızın karektersılıgınız bı oyun ıcın ınsan kufur edermı ya yanı drobpa kufur etmeden önce ınsan ıkı kere düşünmesı herkes bunların ne mal oldugunu bılmesını ıstedım varmı başka bırı neden bu ısmı yazdın dıye nedenını yazabılırım,,,

“Genel Sohbet” sayfasına dön