Royalx Loncası [ İşte Gerçekler ]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Royalx Loncası [ İşte Gerçekler ]

Mesaj gönderen Schaeffer »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

İstanbulKartalı
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
Zqama
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Zqama »

Schaeffer yazdı:vericek cevap kalmadı ya seviyesiz ay kişiliksiz ayy bilmemne kıçıma kum kaçtı :):) bırak bu #@!? yiyim ayaklarını kerem DEVRİN KAPANDI devir ROYAL devri
Royal Kraliyet Demektir kraliyet yıllar önce devrim ile sonlandırdı
Seviyesi demin sebebi Senden olgun oldugumdan sana küfür etmemm dir D
Devrimi buradada ben yaptım hayırlı olsun diyorum D
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

tüm actıgın konulara hitaben vericegim tek cevap şudur başkada cevap yazmıcam iyi oku ;

Senden para istemedim bu 1 telefnda şifremi veriim dedin nekadar lazımsa al dedin ben olmaz şifreni alamam dedim sonra şifreni verdin gir bak dedin girdim sen dedinki nekadar para lazımsa al bizde bu parayı aktardık yalan yok ve dedimki sana en kısa sürede geri vericem gerek yok falan dedin ama ben vericeme dagir ısrar ettim geçen oyuna girdin sana dedim paranı geri vercem sacma sapan bişeyler duymuşsun birinden bana tavır aldın ben kalbini kırmak istemedim halbuki seni sattıgım falan yoktu o senin saçmaladıgın birşey ben seni bu oyunda kmseye satmam bunuda bilesin fakat sana paranı vercegim halde dün Copmration die birinden pm geldi bana hırsız dedi ne hırsızı dedim keremin 50msini caldın dedi kerem söyledi dedi halbuki bundan 1 gün önce konusmustuk paranı vercem demiştim sadakam oslun dedim istemez dedin ben genede vercektim o gün ama o adam parasını calmıs falan deyince kafam attı ve sen bugun pm attıgında paranı istedin bende sana zınnık yok dedim sana zınnık verirsemde adam deilim bunuda burda yazıorum herkez görsün eger zınnık vermemekle hırsız oluyorsam hırsızım evet buda böyle biline sen bana bu ihaneti ypatıkdan sonra az bile yapıyorum bidahada cevap yzmıcam dilini yorma ayrıca gerizekalı gibi 10 tane konu acmısın adminlere rica ediorum tüm knuları kitlerseniz sevinirim kanıt koydugun fotoyu kendinde söyledin fotoshop yaptım diye asılsız fotolar atma foruma kanıtın yokken ben itiraf ediorum o parayı aldım ...

Ama neler verdim ben bunu geri istemedim bunuda bil yani ben sana verdigim paraları yazmıyorum buraya ;)
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
Zqama
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Zqama »

Royalxcappy yazdı:tüm actıgın konulara hitaben vericegim tek cevap şudur başkada cevap yazmıcam iyi oku ;

Senden para istemedim bu 1 telefnda şifremi veriim dedin nekadar lazımsa al dedin ben olmaz şifreni alamam dedim sonra şifreni verdin gir bak dedin girdim sen dedinki nekadar para lazımsa al bizde bu parayı aktardık yalan yok ve dedimki sana en kısa sürede geri vericem gerek yok falan dedin ama ben vericeme dagir ısrar ettim geçen oyuna girdin sana dedim paranı geri vercem sacma sapan bişeyler duymuşsun birinden bana tavır aldın ben kalbini kırmak istemedim halbuki seni sattıgım falan yoktu o senin saçmaladıgın birşey ben seni bu oyunda kmseye satmam bunuda bilesin fakat sana paranı vercegim halde dün Copmration die birinden pm geldi bana hırsız dedi ne hırsızı dedim keremin 50msini caldın dedi kerem söyledi dedi halbuki bundan 1 gün önce konusmustuk paranı vercem demiştim sadakam oslun dedim istemez dedin ben genede vercektim o gün ama o adam parasını calmıs falan deyince kafam attı ve sen bugun pm attıgında paranı istedin bende sana zınnık yok dedim sana zınnık verirsemde adam deilim bunuda burda yazıorum herkez görsün eger zınnık vermemekle hırsız oluyorsam hırsızım evet buda böyle biline sen bana bu ihaneti ypatıkdan sonra az bile yapıyorum bidahada cevap yzmıcam dilini yorma ayrıca gerizekalı gibi 10 tane konu acmısın adminlere rica ediorum tüm knuları kitlerseniz sevinirim kanıt koydugun fotoyu kendinde söyledin fotoshop yaptım diye asılsız fotolar atma foruma kanıtın yokken ben itiraf ediorum o parayı aldım ...

Ama neler verdim ben bunu geri istemedim bunuda bil yani ben sana verdigim paraları yazmıyorum buraya ;)

Corparaition benm yakın bir arkadaşım olur borç para istedi bnde anlattım bu 1 cisi ister yaister yazma bu 2. cisi
Ben mahlemde oturdum bir insanamı yoksa taa km lerce uzakt aoturan b arkadaşımamı inanayımbu 3 cüsü
ayrıca adminlerin işi yok ta dediklerini dinleyecek P:P:P
Kullanıcı avatarı
Fbbberkay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Fbbberkay »

Böyle Adamlara Cevap Vermeyin... Royalx Loncası öyledir böyledir diyor.. Cümlenin sonunda gitmiş 2 3 düzenbaz Loncanın Reklamını Yapmış .. Amacın Ne Senin.. Adam Gibi Oyununu Oyna Böyle İşlere Karışma..Kadimi Onu Bunu Kim Ne Keserse Kessin. Sana .... mı Acaba ??? Şimdi Yol Al İşine Baqq...!
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay

Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RoyalxDanteCry »

Fbbberkay yazdı:Böyle Adamlara Cevap Vermeyin... Royalx Loncası öyledir böyledir diyor.. Cümlenin sonunda gitmiş 2 3 düzenbaz Loncanın Reklamını Yapmış .. Amacın Ne Senin.. Adam Gibi Oyununu Oyna Böyle İşlere Karışma..Kadimi Onu Bunu Kim Ne Keserse Kessin. Sana .... mı Acaba ??? Şimdi Yol Al İşine Baqq...!

öncelkle geç kaldın tm sorunlar hall du ayrıca Zqama da bnm üyeliğimdir D
Kullanıcı avatarı
Fbbberkay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Fbbberkay »

Sorunlar tartışılmadan çözülmez... Bende kendi fikrimi söyledim..
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay

Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Quarismaa »

Fbbberkay yazdı:Böyle Adamlara Cevap Vermeyin... Royalx Loncası öyledir böyledir diyor.. Cümlenin sonunda gitmiş 2 3 düzenbaz Loncanın Reklamını Yapmış .. Amacın Ne Senin.. Adam Gibi Oyununu Oyna Böyle İşlere Karışma..Kadimi Onu Bunu Kim Ne Keserse Kessin. Sana .... mı Acaba ??? Şimdi Yol Al İşine Baqq...!

Sana Girip Çıkan Ne Dostum ...??
ResimResim
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen delidir »

Quarismaa yazdı:

Sana Girip Çıkan Ne Dostum ...??

Asıl Sana Girip Çıkan ne Gerçi Sana Giren Çıkamazda!!!
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Schaeffer yazdı:vericek cevap kalmadı ya seviyesiz ay kişiliksiz ayy bilmemne kıçıma kum kaçtı :):) bırak bu #@!? yiyim ayaklarını kerem DEVRİN KAPANDI devir ROYAL devri

Küfürlü konuşan bir devir, devir olamaz...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön