başlıktatada dediğim gibi savaşçıları çok zor duruma soktular şifacılar vuruş hasarları artırıldı can kurtaran geldi,, büyücüler saymim kaç tane iyi özellik bilmiorum neyse sölim, KUTUP,ZİHİN,%25 BÜYÜ HASAR ARTIŞI büyücüler yaşasın başka birşey demiyorum GEL GELELİM SAVAŞÇILARA İYİ DİNLE: Ofansif defansif ile bir şifacı haline döndük zırhımız boşuna takmasak daha iyi savaşçı dediğin dayanıklı olur
1- BİZİM ESKİ GÜCÜMÜZÜ BIRAKMADINIZI ARTIK 6000 BİLE YİYORUZ
2-AĞIR VURUŞ HARİÇ DİĞERLERİNİ ÇÖPE AT SÜPÜRME VE HEDEF SAPTIRMA GELDİ BUNLAR DA NE BÖLE
3-ELEMENTLERİMİZİ ÇÖPE ATTINIZ
4-KÜTÜK YARANI KALDIRDINIZ ESKİDEN SÜPER ALMAN+OK BİR SAVAŞÇI 10 BİN LERİ ZORLARKEN ŞİMDİ EN FAZLA 5 BİN KÜTÜKLE ODA HER SERVERDE YOK
5-KESİCİ EZİCİ SİLAH YENİLİĞİNDEN SONRA DAHA FAZLA MASRAF HARCAYIP ÇANTAMIZDA AYRI AYRI SİLAHLAR BARINDIRMAK ZORUNDAYIZ BUDA BİZE PAHALIYA MAL OLUR,, BÜYÜCÜLER BÜYÜ ATACAĞINDAN SORUN YOK,,ŞİFACILAR DA BU MADDEDE BİZLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR MALESEF
ESKİ GÜCÜMÜZÜ İSTİYORUZ BÜYÜCÜLER UMRUMUZDA DEĞİL ,, ESKİ GÜCÜMÜZÜ VERİN YETER
SAVAŞÇILARI DÜŞÜRDÜLER
SAVAŞÇILARI DÜŞÜRDÜLER
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SAVAŞÇILARI DÜŞÜRDÜLER
dur145 yazdı:başlıktatada dediğim gibi savaşçıları çok zor duruma soktular şifacılar vuruş hasarları artırıldı can kurtaran geldi,, büyücüler saymim kaç tane iyi özellik bilmiorum neyse sölim, KUTUP,ZİHİN,%25 BÜYÜ HASAR ARTIŞI büyücüler yaşasın başka birşey demiyorum GEL GELELİM SAVAŞÇILARA İYİ DİNLE: Ofansif defansif ile bir şifacı haline döndük zırhımız boşuna takmasak daha iyi savaşçı dediğin dayanıklı olur
1- BİZİM ESKİ GÜCÜMÜZÜ BIRAKMADINIZI ARTIK 6000 BİLE YİYORUZ
2-AĞIR VURUŞ HARİÇ DİĞERLERİNİ ÇÖPE AT SÜPÜRME VE HEDEF SAPTIRMA GELDİ BUNLAR DA NE BÖLE
3-ELEMENTLERİMİZİ ÇÖPE ATTINIZ
4-KÜTÜK YARANI KALDIRDINIZ ESKİDEN SÜPER ALMAN+OK BİR SAVAŞÇI 10 BİN LERİ ZORLARKEN ŞİMDİ EN FAZLA 5 BİN KÜTÜKLE ODA HER SERVERDE YOK
5-KESİCİ EZİCİ SİLAH YENİLİĞİNDEN SONRA DAHA FAZLA MASRAF HARCAYIP ÇANTAMIZDA AYRI AYRI SİLAHLAR BARINDIRMAK ZORUNDAYIZ BUDA BİZE PAHALIYA MAL OLUR,, BÜYÜCÜLER BÜYÜ ATACAĞINDAN SORUN YOK,,ŞİFACILAR DA BU MADDEDE BİZLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR MALESEF
ESKİ GÜCÜMÜZÜ İSTİYORUZ BÜYÜCÜLER UMRUMUZDA DEĞİL ,, ESKİ GÜCÜMÜZÜ VERİN YETER
/alkıs

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Re: SAVAŞÇILARI DÜŞÜRDÜLER
elemetlere o kadar para vermiştik bu ayrı bi sorun. büyücüler durdurmanın zihin tutmasından şikayetciler oda olmasa savaşçılar büyücüyü nasıl kesicek. canavarların direncleri yükseltilmesini istiyoruz büyücüler canavarlara çok uçuk vuruyolar. bide çanavarlara büyü hasarları 2 kat etki ediyomuş bizde niye max da böyle bişey yok ?
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI