Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
Re: Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
arzların gerçek yüzü buralarda belli olmuyor mu sanki ? Bak adam 18 + klanıdır arz diyor , kardeşimizin yaşını küçümsüyor .. . Arzlardan başka ne beklenir ki sanki ? Kendini birşey sanan kibirlik mahluklardan başka birşey değiller. [ GENNELEME YAPMIYORUM . ARZ KLANI İÇİNDE LODOS KLANI İÇİNDEDE DENGESİZ BİR KAÇ OYUNCU BULUNUR HER SUNUCUDA .]
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Benim yaşım büyük diye böbürlenen KÜÇÜK insanlar, umarım daha fazla kendinizi rezil etmezsiniz...

he bu arada loncanız da #@!? dolu babıl alie de adamızı 3 tüftüf bana dalmasına rağmen kesmiştim o 49 lwl ben 46 lwl sonra 6 kişi gelip kestiniz gel teke tek ws deyince bölgeden küfür etmesini iyi biliosunuzCoLDxoNe yazdı:Benim yaşım büyük diye böbürlenen KÜÇÜK insanlar, umarım daha fazla kendinizi rezil etmezsiniz...
kim olduğum önemli deil her sunucuda en az 40 lwl charım vardır ordada oraya kök salmış ve en güçlü kişileriyle bağlantılarım vardırCoLDxoNe yazdı:sen kimsin hangi sunucu ?
Loncama laf atıyorsan kim olduğun önemli
ayrıca loncamızdan kimse bölgeden küfür veya özelden küfür etmez ve teke tekten kaçmaz kesilse bile

ayrıcakanıtın varsa İKV Desteğe yollarsın ve loncamızın resmi sayfasına koyarsın eğer kanıtın yoksada boş boş konuşmazsın :!:

3 tüftüf sana saldırıyor ne kadar fazla ama... Her vuruşları 10 canını götürüyor ya sanki... Ayrıca bölgeden küfretme olayını filan salladığın kesin keşke loncayı tanıyarak konuşsaydın13misafir yazdı:he bu arada loncanız da #@!? dolu babıl alie de adamızı 3 tüftüf bana dalmasına rağmen kesmiştim o 49 lwl ben 46 lwl sonra 6 kişi gelip kestiniz gel teke tek ws deyince bölgeden küfür etmesini iyi biliosunuzCoLDxoNe yazdı:Benim yaşım büyük diye böbürlenen KÜÇÜK insanlar, umarım daha fazla kendinizi rezil etmezsiniz...
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
çook iyi tanıyorum adam 49 lwl ben se 46 lwlim bana bana etraftaki yaratıklar saldırıo ordada bi arkadaşın boş görevi için vardım sarsılmaz açıp durumu anlatmama rağmen yinede daldı farkla yendimanonimm yazdı:3 tüftüf sana saldırıyor ne kadar fazla ama... Her vuruşları 10 canını götürüyor ya sanki... Ayrıca bölgeden küfretme olayını filan salladığın kesin keşke loncayı tanıyarak konuşsaydın13misafir yazdı:he bu arada loncanız da #@!? dolu babıl alie de adamızı 3 tüftüf bana dalmasına rağmen kesmiştim o 49 lwl ben 46 lwl sonra 6 kişi gelip kestiniz gel teke tek ws deyince bölgeden küfür etmesini iyi biliosunuzCoLDxoNe yazdı:Benim yaşım büyük diye böbürlenen KÜÇÜK insanlar, umarım daha fazla kendinizi rezil etmezsiniz...![]()
foto almadım ama konuşma böleydiCoLDxoNe yazdı:Loncama laf atıyorsan kim olduğun önemliayrıca loncamızdan kimse bölgeden küfür veya özelden küfür etmez ve teke tekten kaçmaz kesilse bile
![]()
ben:gel yiyosa teke tek ws ?
O #@!? :lan git işine
Bölge
Ben: lan seni kestim die ne hırsızdır dion
O #@!? : sanane
ardından yasaklıya ekledi