ROYAL LONCASI SOHBET SAYFASI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Apollo32
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ROYAL LONCASI SOHBET SAYFASI

Mesaj gönderen Apollo32 »

ROYAL Loncası ailesi hayırlı ramazanlarr :D
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ вяσ¢к ℓση¢αѕι _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

BrockxApollo

Resim
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Hepinize çok teşekkür ederiz arkadaşlar sizinde tüm ikv halkınında tüm müslüman alemininde ramazan ayı mübarek olsun.
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Schaeffer »

Ganqstaaxunruly yazdı:Hayırlı ramazanlar Royalx aiLesi,
Eyvallah dayı unruly loncasına selamlar :)
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Devir ROYAL devri ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşlar öncelikle bu kadar sık konu açtığımız için loncam adına özür dilerim ama artık canıma tak etti..
Royalxdante Ancyraxkerem (KEREM) kendini bilmez bu arkadaşımız loncayı kurmadan önce yanımızda olan kurduktan 1 ay sonra bu hale geldiğimizde tekrar geri dönmek isteyen ve aramızda yeri olmadığını bilen birisidir ve hala bişeyler yapmaya çalışıyor bizi rezil etmek için tabi kendi aklınca

Royalxcappy (berker) aralarında olan sorun umrumda değil ama kısaca size anlatayım..
loncayı 3 kişi kurduk kerem berker ve ben sonra keremin interneti kesildi 1 ay süre oyuna girmedi loncamızın kısa sürede iyi yerlere geldiğini zaten herkez iyi biliyor her loncada vardır zaten belli online olma saati ne biliyim loncayla ilgilenmesi biz 1 ay boyunca ayıptır söylemesi loncayla eşşek gibi ilgilendik loncamızdan kimse bunu yalanlayamaz ve bu kerem geldi hazıra konmak için elinden geleni yaptı berker keremden borç para aldı 50m tutarında bidaha söylüyorum BORÇ aldı kerem oyuna geldi berker parasını vericek rütbe yaptığı için kerem buna kızmış onun içinmi aldın benden parayı gibisinden verceği parayı istemedi ve SADAKAM olsun diyerek büyük bir ayıp etti grur sözkonusu gidip hırsızdır diye konu açtı bu büyük bir ayıp bir kere senin paranı lonca olarak vericez bir daha kesinlikle bizi rahatsız etmiceksin Royalxdante diye biri kesinlikle bizim için yoktur bundan sonrada olmıcak güncel üyeleri tekrar yazacağım ve keremin yazdıklarına kesinlikle cevap vermeyeceğiz rahatsızlıgımızdan dolayı loncam adına tekrar özür diliyorum

ROYAL LONCASI ÜYELERİ
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcappy
Royalxcappyb
Royalxcriminal
Royalxcriminalb
Royalxayazkalpli
Royalxateş
Royalxyozgatlı
Royalxnutter
Royalxcewriye
Royalxşifacısı
Royalxdeadly
Royalxbaron

unuttuğum kişiler varsa kendileri yazarlar iyi forumlar
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
RoyalxDanteCry
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RoyalxDanteCry »

Schaeffer yazdı:Arkadaşlar öncelikle bu kadar sık konu açtığımız için loncam adına özür dilerim ama artık canıma tak etti..
Royalxdante Ancyraxkerem (KEREM) kendini bilmez bu arkadaşımız loncayı kurmadan önce yanımızda olan kurduktan 1 ay sonra bu hale geldiğimizde tekrar geri dönmek isteyen ve aramızda yeri olmadığını bilen birisidir ve hala bişeyler yapmaya çalışıyor bizi rezil etmek için tabi kendi aklınca

Royalxcappy (berker) aralarında olan sorun umrumda değil ama kısaca size anlatayım..
loncayı 3 kişi kurduk kerem berker ve ben sonra keremin interneti kesildi 1 ay süre oyuna girmedi loncamızın kısa sürede iyi yerlere geldiğini zaten herkez iyi biliyor her loncada vardır zaten belli online olma saati ne biliyim loncayla ilgilenmesi biz 1 ay boyunca ayıptır söylemesi loncayla eşşek gibi ilgilendik loncamızdan kimse bunu yalanlayamaz ve bu kerem geldi hazıra konmak için elinden geleni yaptı berker keremden borç para aldı 50m tutarında bidaha söylüyorum BORÇ aldı kerem oyuna geldi berker parasını vericek rütbe yaptığı için kerem buna kızmış onun içinmi aldın benden parayı gibisinden verceği parayı istemedi ve SADAKAM olsun diyerek büyük bir ayıp etti grur sözkonusu gidip hırsızdır diye konu açtı bu büyük bir ayıp bir kere senin paranı lonca olarak vericez bir daha kesinlikle bizi rahatsız etmiceksin Royalxdante diye biri kesinlikle bizim için yoktur bundan sonrada olmıcak güncel üyeleri tekrar yazacağım ve keremin yazdıklarına kesinlikle cevap vermeyeceğiz rahatsızlıgımızdan dolayı loncam adına tekrar özür diliyorum

ROYAL LONCASI ÜYELERİ
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcappy
Royalxcappyb
Royalxcriminal
Royalxcriminalb
Royalxayazkalpli
Royalxateş
Royalxyozgatlı
Royalxnutter
Royalxcewriye
Royalxşifacısı
Royalxdeadly
Royalxbaron

unuttuğum kişiler varsa kendileri yazarlar iyi forumlar

Tartışma yaratmaya çalışıtını biliyorum istesende istemesende geldim işte buradayım vede adminim
Ayrıca Benim Bunları Para için Yapmadımı Biliyortsun daha önce 30 defa sana söledim Ayrıca Foruma Attım Resimdede
Yazıor Bu Olayların PAra için olmdığını işte Bu kadar ve .
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Yaptıklarından ve yapacaklarından sorumlu değiliz ;)
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sohbet sayfasına yazan yok herkes lonca üyeleri konusuna yazıyor bu yüzden de o güncel oluyor bunu yaziyımda sohbet sayfasıda güncel olsun ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön