AZ kaldı hamit nasipse yarın gelio ekran kartım hemde mersinden gelior:Dejong yazdı:valla abicim acayip özledim sizsiz olmuyo.sen gelmeden izin biterse valla çok uzulurum en kısa zamanda aramızda gormek istioruz sizleri:)dabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Bende sizi acayip özledim eren yav valla kolum kanadım kırık sankidabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
CaNaVaRGeNCLiK yazdı:Bunu anlamakta kafa isterGoblinking yazdı:bu yazıdan ne anlam çıkıyor biraz düşününCaNaVaRGeNCLiK yazdı:Bana iftira atmanın sonucu.Hepiniz katlanın buna.Çok güzel karakterin vardı.Anlatmak istediğimi anlamışsındır.
![]()
MerTuŞ YuMuŞŞ
kaybol lan velet elimde kalacan 1 gr aklın var onuda ben alacam.
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
15-08-2010 Da Olcaktı SanırımChatlaqs yazdı:13-08-2010 yani buqün topLantı yapıLacaktır Tüm Yakamoz Lonca üyeLerinin oyunda oLmasını istiyoruz İftardan sonra
Bu arada iftara kaç dk kaLdı :mrgreen:
Yakamoz Lonca Yönetimi
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne Zaman Bitiyo Askerlik :twisted: :twisted:Dejong yazdı:valla abicim acayip özledim sizsiz olmuyo.sen gelmeden izin biterse valla çok uzulurum en kısa zamanda aramızda gormek istioruz sizleri:)dabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası
Abi Dalga geçme Kıracam kolunu kanadını hee özledik dioz:D mersinden yürüyerekmı geliyo abi bu ekran kartıRuby yazdı:Bende sizi acayip özledim eren yav valla kolum kanadım kırık sankidabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .![]()
![]()
![]()
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
abi soleseydin bende paket olup gelirdim yanına promosyon olarakRuby yazdı:AZ kaldı hamit nasipse yarın gelio ekran kartım hemde mersinden gelior:Dejong yazdı:valla abicim acayip özledim sizsiz olmuyo.sen gelmeden izin biterse valla çok uzulurum en kısa zamanda aramızda gormek istioruz sizleri:)dabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .![]()
![]()
Sorma eren yav ups e verdirdik bu güne yetişsin diye ups te ta istanbula götürüomuş ordan buraya aktarıomuş ne yaptıklarını kendleride bilmio ya anlıcan pazartesiye kadar paket istanbulda yatar beklicez pazartesiyidabbela yazdı:Abi Dalga geçme Kıracam kolunu kanadını hee özledik dioz:D mersinden yürüyerekmı geliyo abi bu ekran kartıRuby yazdı:Bende sizi acayip özledim eren yav valla kolum kanadım kırık sankidabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .![]()
![]()
![]()
Lan olm elli kere mi sölicez paket olmana gerek yok adanadan kuş ol saw dan ben seni alırımDejong yazdı:abi soleseydin bende paket olup gelirdim yanına promosyon olarakRuby yazdı:AZ kaldı hamit nasipse yarın gelio ekran kartım hemde mersinden gelior:Dejong yazdı:valla abicim acayip özledim sizsiz olmuyo.sen gelmeden izin biterse valla çok uzulurum en kısa zamanda aramızda gormek istioruz sizleri:)dabbela yazdı:Bekliyoruz Cihan abim özledik vallaha Güzel abicim beRuby yazdı:Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi gelecek inşallah hamitin izni bitmeden tekrar sahalara döneceğiz. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinbiz diyorum yazıda eksik fazla yada yanlış bir şey varsa kusuruma bakmayın ekran bulanık ne yazdığımı tam olarak göremiyorum. lonca olarak başarıklarımızın devamını dilerim .![]()
![]()
sLm Lar herkeze çok özledim sizi ama yinede kendimde yeniden dogrulma güvü hissetmiyorum yine aranızda olamıyıcam ama siz yanınızda hissedin teşekkürler herkeze çooooooooooooooooooooooooooooook çook sevgiler ....
UnuTMadıYSanız Erdi KARDESİNİZ
Yakamozxsinqa
UnuTMadıYSanız Erdi KARDESİNİZ
Yakamozxsinqa
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]