arkadaşlar 2,5 yıl önce oyuna tılsımda başladım 37 lwl olunca sancağa geçtim adımı Azadoo kurdum büyü açtım Sefere kastım ii dizdim şimdi şunu bilin çarım soyulmuştur oyunu bırakıyorum bakın ne kimseye şifre werdim nede bir soru nede bir cvp nasılsa öğrenmiş ler allah korkusu olmayan bu kişiler çarımı soyup sonrada bana sen kimsin senin ne işn war yalan söyleme bu benim çarım dien olabilir kan maıyn bunca yıldır adam çıkıp yardım edenler işte:
asil,güçlü,kudretli KONSEY LONCASI(özellliklede onlardan biri ELEGANCE)
bütünzorluklara rağmen bütün güçlüklere rağmen ayakta alıp yıkılmayan bir lonca KURT LONCASI
knk larım SEFALETXRAMBO we ALPOCAN ikizleri kardeşim kadar değerli EMRE we DOSTLARXDRAqON
we en önemlisi en iyisi abim KURTXEFE(YUSUFEFEE),yengem LONCAXXNESLİ we son olarakta SERWET herkese ii oyunlar bol kp ler bol itemler bol exler we hepinizin mutlulukla kalması dileğiyle
2,5 yıl bir 49 we bütn emekler ardından acı weda (AZADOO)
2,5 yıl bir 49 we bütn emekler ardından acı weda (AZADOO)

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Re: 2,5 yıl bir 49 we bütn emekler ardından acı weda (AZADOO)
gidiyorsun diye 1-2 şey söyleyecektim ama kurtx lerle arkadaş olan ondanda anlamazki
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong
Crvenazvezda Rhxstrong
Yolun acık olsn .regua02 yazdı:arkadaşlar 2,5 yıl önce oyuna tılsımda başladım 37 lwl olunca sancağa geçtim adımı Azadoo kurdum büyü açtım Sefere kastım ii dizdim şimdi şunu bilin çarım soyulmuştur oyunu bırakıyorum bakın ne kimseye şifre werdim nede bir soru nede bir cvp nasılsa öğrenmiş ler allah korkusu olmayan bu kişiler çarımı soyup sonrada bana sen kimsin senin ne işn war yalan söyleme bu benim çarım dien olabilir kan maıyn bunca yıldır adam çıkıp yardım edenler işte:
asil,güçlü,kudretli KONSEY LONCASI(özellliklede onlardan biri ELEGANCE)
bütünzorluklara rağmen bütün güçlüklere rağmen ayakta alıp yıkılmayan bir lonca KURT LONCASI
knk larım SEFALETXRAMBO we ALPOCAN ikizleri kardeşim kadar değerli EMRE we DOSTLARXDRAqON
we en önemlisi en iyisi abim KURTXEFE(YUSUFEFEE),yengem LONCAXXNESLİ we son olarakta SERWET herkese ii oyunlar bol kp ler bol itemler bol exler we hepinizin mutlulukla kalması dileğiyle
!...Emrah...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
gaox yazdı:gidiyorsun diye 1-2 şey söyleyecektim ama kurtx lerle arkadaş olan ondanda anlamazki
Niye anlamasın ,senin gibi bi ot kafalı biri deil anlar .ilk önce kendine bak :roll:
!...Emrah...!
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı
- maviruyaxxumut
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu bırakıyorum dıyor adam sabahdan beri madende oturuo nasıl iş 
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
aynn adam oyunu bırakı dıyor hergun oyunda goruyorum 
39 lvl ller varken:
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
çar çalınmış diom içinde ki hırsız oynuo it

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---