kardeş adamlar maden çekmek için program arıyor bizde enayi gibi parmaklarımızı üstünde tutuyoruz hızlı degiliz deyip geçiştiriyoruz kendimizi yada şöle diyeyim oyunun tadı kaçmak üzere mor itemler ne zamana kadar zevkli olur ?????
Size katılmıyorum..Mor itemlerin gayet iyi oldu gelmesi...
İtem ticaretinin de pek kötü durumda olduğunu düşünmüyorum..Mor itemler sayesinde normalden daha fazla sağlam bir karaktere(char.) sahip olabilirsiniz..
Enderxangel yazdı:Size katılmıyorum..Mor itemlerin gayet iyi oldu gelmesi...
İtem ticaretinin de pek kötü durumda olduğunu düşünmüyorum..Mor itemler sayesinde normalden daha fazla sağlam bir karaktere(char.) sahip olabilirsiniz..
Saygılar,İyi forumlar...
adama aynı item 3 5 yada daha fazla düşüyor ne yapacam bunu
oyun içi düzenleme yokki
biz mor item olmasın demiyoruz aktarım telefon yoluyola olsun ne bilim
herşey var ama aktarlmıyor git ugraş 2 saat 3 saaat yada daha kısa uzun ama
o düşeni çöpe atıyorsun
adam 5 yada fazlasını ne yapacak ona cevap????
Nadide ve Şaheser Eşyaların aktarılmasına karşıyım ancak şöyle bir sistemle sorun çözülebilir.
Diyelim sana Motorinden Mor efsunlu Maraton adam ayakkabı çıktı.
Bir kez daha bu aynı efsunlu eşyadan sana düşmesin.
Uzun lafın kısası bize çıkan nadide yada şaheser eşyanın tekrar aynısı bize çıkmasın.
Sariyerli yazdı:Nadide ve Şaheser Eşyaların aktarılmasına karşıyım ancak şöyle bir sistemle sorun çözülebilir.
Diyelim sana Motorinden Mor efsunlu Maraton adam ayakkabı çıktı.
Bir kez daha bu aynı efsunlu eşyadan sana düşmesin.
Uzun lafın kısası bize çıkan nadide yada şaheser eşyanın tekrar aynısı bize çıkmasın.
Saygılar,İyi forumlar...
ender kardeşım göruşune saygım war
ama bıraz genış duşun
mesala bı sığınak yalaşık 2 .3 saat suruyo
yanı adam ayda yılda bır kere kenan kesen war we aynı ıtem duşerse mor nepcak bunu
söylermısın
mesala tıcaretı olsa adam satcak onu ekonımısını duzeltecek
ama tıcaretı yok
2.cı adam onu bır arkadaşına hedıye etcek tıcaretı yok
adam yan çarına aktarcak yok
yanı o şaheser adamda çop olcak çunku 2 tane war
Saygılar,İyi forumlar...
ender kardeşım göruşune saygım war
ama bıraz genış duşun
mesala bı sığınak yalaşık 2 .3 saat suruyo
yanı adam ayda yılda bır kere kenan kesen war we aynı ıtem duşerse mor nepcak bunu
söylermısın
mesala tıcaretı olsa adam satcak onu ekonımısını duzeltecek
ama tıcaretı yok
2.cı adam onu bır arkadaşına hedıye etcek tıcaretı yok
adam yan çarına aktarcak yok
yanı o şaheser adamda çop olcak çunku 2 tane war
Öncelikle saygından dolayı teşekkürler..Zira karşılıklı düşüncelere saygı duyulmasında hassas biriyim..
Farzedelim ki aktarımları var...
Zaten bu itemler çoğu bi kişiye düşüyor..Yani o zaman da herkeste olucağı için para da ediceğini sanmıyorum..
Belki aktarımları olması dediğin 2. adam için yararlı olabilir..Yani çöpe gidicek olan item,arkadaşına gider ve paylaşım olmuş olur.
Aktarımları olmaması konusunda aynen Sarıyerli'ye katılıyorum..Yani aktarımları olmamalı fakat 2.kez düşmesi engellenebilir..