O Dediklerinin Hepsi Bende Var Ama Yine Oyundan Eskisi Gibi Tad Almıyorum.Şu Bir Gerçek ki Eski Ortamı Kesinlikle Bulamazsın.Herkese Düşman Gibi Değilde Kardeşiymiş Gibi Bakan Oyuncular Eskide Kaldı.Yok Eğer Ben Böylede Zevk Alıyorum Diyorsan Oyunun Şu Bulunduğu Durumdan Zevk Aldığını Söyleyen Tek Kişi Olarak Seni Görüyorum...Excellence yazdı:Konuya cevap verirsem.Şöyle;
Ne anlamda eski tadı yok? Oyundaki eksiklikler yüzünden mi? Oyunda yapılan değişikler yüzünden mi? Bence oyun şuan gayet iyi zevk almayı biliceksin sadece o kadar.Ortamın olsun , itemin , paran bak nasıl tadı oluyor.
OYUNUN ESKİ TADI YOK DİYEN KAÇ KİŞİYİZ ?
Re: OYUNUN ESKİ TADI YOK DİYEN KAÇ KİŞİYİZ ?
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
Arkadaşa Kapıyı Gösteren Arkadaşlarada Siz Bu kadar Emek Vermiş Olsaydınız Ve Hala Sizinle Beraber Olan 2 Veya 3 Arkadaşınız Bile Olsa Gitmekte Zorluk Çekeceksiniz Buna Eminim...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
firewall yazdı:katılıyorumaldatmaz2012 yazdı:Buyur kapı

o kapiyi gosterenler her konuya sazan gibi atlamasalar cok daha iyi olacak.
M&B
Arkdaşım sen o oynadığın oyuna gitsene Mount&Blade git rahat bırak la forumuHazalhira yazdı:o kapiyi gosterenler her konuya sazan gibi atlamasalar cok daha iyi olacak.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
ha ha sen bana fena kafayi takmis gibisin forumkral hayirdir tilsimdan filan mi tanisiyoruz
hem bak yeni forum hesabimda imzam yok oyunun ismini yazip reklam yapma bence
M&B
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
zaaaForumkral yazdı:Arkdaşım sen o oynadığın oyuna gitsene Mount&Blade git rahat bırak la forumuHazalhira yazdı:o kapiyi gosterenler her konuya sazan gibi atlamasalar cok daha iyi olacak.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
gercekten eskiden kaliteli oyuncu vardı şimdi ise birşey yok... mesala bugün emdeyiz yeniliyoz diye biri herkese laf diyor küfür diyor ramazanda... oyunda bu kişiler sayensinde zevk alınmıyor ama bazende oyun harika oluyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
soru yanlış:
büyüyen kaç kişiyiz
olmalıydı.
büyüyen kaç kişiyiz
olmalıydı.
Oyunu beğendirmek zorundamısınız adm sıkıldım diyor siz kapı resmi gösteriyorsunuz sıkıldı ama oynamak istiyor oyunun Kötüleşmesi başka bir şey oyundan sıkılmak başka birşey OYun çok güzel bir oyun fakat oyunu 4 yıldır oynuyorum
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)

Buyur kapı