Üreten.....
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Üreten.....
Evet arkadaşlar Bİlge Çevriye Ceket veya Pant satan veya reçetesi olan warmı ciddi şekilde satıcak biraz indirimli...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Re: Üreten.....
Bılge cevo erkek ceket bıldıqım kadarıyla 3 kışıde var Türkxartser Ottopsylancet delıkanlıyız ayrıca Türkxartser'de üretım üretme ne kadar tutarsa ceketı sana satar ne kadar tutuyor 60 m dımı üretım 65 m ıster anlaşırsınız
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Tuborg'da da var sanırım, öyle hatırlıyorum
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Baktım oyundada hepsi artisliğine yansıtıyor satan yok...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Türkxartserde reçete var ıstersen üret ama bana yansıtmıştı 55-70 m arası bışı yapar bıde üretım parası alır 75 mjavmeliyon yazdı:Baktım oyundada hepsi artisliğine yansıtıyor satan yok...
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı