Fakat Aradan 1 Ay Sonra internet Bağlantım kesilince Bir Mühlet oyuna Giremedim
Oyuna Girdimde İse Lonca Almıs Başını Gitmiş Bir Hayli Yol Kat Etmiştir (Yalnalarla olanalrla)
Berker Paranı Kadım Hidrayı kesince Verecem Demesine Rağmen Ve kadımı kesmesine Rağmen Hayla
Beni Yalanlarıy la Kandırmaktaydı
Loncadan Ayrıca ATıl madım Loncadan Kendi İSteğimle Ayrıldım Çünkü RoyalxNutter 3 Yıldız Rütbe Yapacağı İçin Berker Kankasını Yani Beni Ona Sattı.
Söz edildiği gibi bir şey yoktur Ayrıca Tribal Enfeksiyon Die Bir kelimede Yoktur
VE Şuan Da Royal Loncası POLYANNA Psikolojisi İçerisindedir
PAram SADAKA olun Dememin SEbebi Paramı İsteyince Berkerin Sana Zırnık Yok demesidir
Şimdi Boşa Direnmeyinde Artık Kabullenin Siz Baskalarından geçinen Bir Kenex Loncasısınız Kenexcappy
Bilmeyenler için
POLYANNACIlık: psikoloji de (bkz: tatlı limon) adıyla da bilinen bir aşırı iyimserlik sendromudur. Hani yarısında su olan bardağa dolu demenin ötesinde tamamıyla dolu zannetmek gibi birşeydir hatta.
Kaçınılması gerekli bir yanılgıdır, çünkü bu sendromun sonu; durmaksızın ertelenen hüzünlerin önünde sonunda kendi aralarında birleşerek bünyeden toplu intikam almasıyla sonuçlanabilir. Kaldı ki bir hepresyon(daimi depresyon) vakası bu tür kümülatif sükut-u hayallerde rastlanması hiç de zor olmayan bir gerçekliktir
Royal Loncası Bu nun İçerinde olup KEndini Haklı Göstemek İstemektediler :;)
İlgi İçin Sağolu
Ancyraxkerem Royalxdante