ROCKXMANİSA AHAHAHAHAHAHAHA D D KAPKAÇÇI İT :mrgreen: :mrgreen:lazurixpoet yazdı:Olan oldu Selçuk Boş ver Geride Kalan Tek şey Anılar oLdu...Bekliyorm kardeşim seni Kesin gell..Herkezin bilmesini isterim '' Rockxmanisa '' nın Hırsız oLduğunu..Arada bir forumdaym.
Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!
Re: Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!
Wolfpack in Resmi Sponsoru
www.birakeyfimikacirma.com
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
VAY BE OYUNDA SENİN BANA İFTİRA ATACAĞIN AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEZDİ... AMA NE YAPICAKSIN OYUNU FAZLA ABARTAN BİR KİŞİ HİÇ BİRŞEYİ BİLMEDEN ARAŞTIRMADAN EN YAKINLARINDAKİ BİR KİŞİYE İFTİRA ATIYOR...lazurixpoet yazdı:Olan oldu Selçuk Boş ver Geride Kalan Tek şey Anılar oLdu...Bekliyorm kardeşim seni Kesin gell..Herkezin bilmesini isterim '' Rockxmanisa '' nın Hırsız oLduğunu..Arada bir forumdaym.
affrm manisa aynı yola devam xD
TSK Stayla --- TSK kevınnash
TSK Stayla --- TSK kevınnash
Wolfpack in Resmi Sponsoru
Lazurixpoet git ve dönmemek uzere geri gelme senin hırsız olduğunu herkez biliyor birde zamanx loncasının kp sini çalmıssın tutupda mıllete ıftıra atmaya gerk yok önce bı kendıne bak bıde 15 yasındaymıssın slyrap ve helperı de soymussun
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
MEPODER
-
- İskele Babası
Benmi 15 yaşındayım ? benmi Helper ' i ve Slyrap ı Soymuşum ? bunları diyende kendi içinizden 3 5 zavallı..Çıksın helper Yada slyrap soydu beni desin tamm dicem.herkezin gözün önünde bölgeden yazmışları öle bişey yok diye..Senin gibi uyuz lar yüzünden oyun bu tip hallere dönüşebilyo..oyunda O kadar kişinin şifresini bilyordm bilyorm da ama kimsenin şifresini çalmadım neden çünkü gerek duymadım.Herşeyin bi sonu olduğunu bildiğim için..
yanlızsavaşçıı vardı kadır oda gördu bnde vardm ucak da slyrap dedı keske foto alsaydım yanlızsavascı forumda yazsın slyrap benı ve helperı soydu o dedılazurixpoet yazdı:Benmi 15 yaşındayım ? benmi Helper ' i ve Slyrap ı Soymuşum ? bunları diyende kendi içinizden 3 5 zavallı..Çıksın helper Yada slyrap soydu beni desin tamm dicem.herkezin gözün önünde bölgeden yazmışları öle bişey yok diye..Senin gibi uyuz lar yüzünden oyun bu tip hallere dönüşebilyo..oyunda O kadar kişinin şifresini bilyordm bilyorm da ama kimsenin şifresini çalmadım neden çünkü gerek duymadım.Herşeyin bi sonu olduğunu bildiğim için..
MEPODER
MEPODER
-
- İskele Babası
Sölemiş olabilr .Bölgeden klandan da hatta foruma bile yazmmıştm öle bişeyin olmadığınız..Zaten slyrap ve helper de bölgden yazdı.Bu tür lafların sizin gibi insanların çıkardığını.Beni bilen bilir sen bilmsende olur..diyorm yaa şu an bir sürü kişinin şifresini bilyorm ama o tür işlerle kendimi heba edemem..Herkez gibi Hırsızlık ile zengin olmadım..!
ama senin ben ne olduğunu biliyorum uzatmasan konustukca baıtyosun sıfre bıliyosun dıye hırsızlık yapamazmısın bide rockxmanısanın senı soyduguna dair kanıtın varsa koyarsın kul hakkına girip kimsenin vebalini alma oyundur bu gelip geçici zamanx lerın kp sini çalmadıgın ylaan mı pekı ?
MEPODER
MEPODER
ama senin ben ne olduğunu biliyorum uzatmasan konustukca baıtyosun sıfre bıliyosun dıye hırsızlık yapamazmısın bide rockxmanısanın senı soyduguna dair kanıtın varsa koyarsın kul hakkına girip kimsenin vebalini alma oyundur bu gelip geçici zamanx lerın kp sini çalmadıgın ylaan mı pekı ?
MEPODER
MEPODER
- hadise8787
- Cin Avcısı
ozan gerçekten çok üzüldm oyuna dönmeyi düşünürsen gereken bütün yardımları yaparız lonca olarak seni yine aramızda görmek isterz
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim