Selamlar... Beklenen gün geldi çattı . İşte cuma günü , işte kanıtlar birbir ortaya dökülecek ve mechanize rezil olacak... Bilindiği gibi Mechanize ile sürekli tartısırım . Genelde 14 yasında olduğu için fazla muhattaba almam fakat onu defalarca kestiğim halde kesmedin , seni satın alırım gibi hitaplar , yalanlar kullanması beni bu konuyu acmaya mecbur bıraktı... Sağda solda 3-0 kestim diye geziniyormus . Umarım sana iyi bir ders olur... Sen henüz bu oyunun adını bilmiyorken ben abinle arz klanında yanyana savasıyordum , 14 yasında sadece bir veletsin yaptğn tek şey loncanın ve abinin adını kirletmek... İyi forumlar !
Mechanize 32 canla ayaklarımda...
Ergen ruhu tabiki kabul etmiyor , 2 kişi kestin diyor.. Foto herseyi kanıtlamaya yeterli , Arkadanda Melihbey bana deparlıyor...
Mechanize yeraltı yolunda... Fakat bir türlü inemiyor
Ayrıca ; Senin adamlığın soyulduktan sonra horoz gibi ötmekse , bir gün 14 birgün 16 yasındayım deyip yalanlar uydurmaksa...Baştan söyleseydin sana cocuk muhamelesi yapar su oyunda eğlenmene yardım ederdim . Her defasında kesip sinir etmezdim...
Tebrikler Erdem, gerçekten çocuk olduğu kanaatindeyim bende. Kimsede Kenan zırh yokken komplex yapıp flood yaparak zırhı yansıtan, üstüne "havalı değilim" kavgası yapan bu ergene oh olsun Bu yolda ilerlersen daha cok beter olursun meco her sey oyun değil ..
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Ulan Fukara Herif Ondan Bundan İTem Alıp Ws Atyorsun Havlama Car Milletin Değil Benim Bu 1 Her Türlü Ws ' Ye Hazırım Bu 2 Şu lanet Olası Oyun Hatası Geçsin Sana Göstericem