Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lazurixpoet * Kasabalıxpoet ---> Çalınmıştır.Bakın..!!
OZAN ÇARLARINI BEN ÇALMADIM GİDER AYAK İFTİRA ATMA O KADAR MESAJ ATTIM BİRİNE CEVAP VERMEDİN GEÇEN SEFERDE OYUN HATASINDAN DOLAYI OYUNA GİREMEDİĞİNDEDE HIRSIZ DİYE SUÇLAMIŞTIN SONRA DÜZELDİĞİNDE ÖZÜR DİLEMİŞTİN BUNU UNUTMA ÇARLARINI BEN ÇALMADIM GEL KONUŞALIM MERANDA BENİ TANIYAN TANIR SENİDE TANIYAN TANIR İKİMİZİNDE BÖLE BİRŞEY YAPMICAĞINI BİZİ TANIYANLAR BİLİR ....
- Kuzeyxaskr
- İri Fare Avcısı
GüLe GüLe Kardeş ...
.:.:.:. ^^ ' [iminent typed]KuzeyxAsKeR[/typed] ' ^^ .:.:.:.:

ıslak ismailden bi parça
giden günlerimm oldu.
:mrgreen:
giden günlerimm oldu.
:mrgreen:
OZAN D D ÇARLARIN ELİMDE
200 M NAKİT VERİRSEN ŞİFRESİ ESKİ ŞİFREN OLACAK .. CEVABINI BURDAN BİLDİR :mrgreen: :mrgreen:
WARNİNG ~ KOYUFB ~ LAZURİXPOET ~ KASABALİXPOET~LAZURİXPOETT
WARNİNG ~ KOYUFB ~ LAZURİXPOET ~ KASABALİXPOET~LAZURİXPOETT
geçmiş olsun kardeşim oyunu bu gibi .... yüzünden bırakmana değmez...eğer dönersen hertürlü yardıma hazırım
Droqba
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
KuRt kArIn DoYuRmAk iÇiN KöPeKlİğE RaZı OlMaZ!!!
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
Güle güle kardeşim yolun açık olsun... Gerçek hayatta karşına her zaman temiz dürüst insanların çıkmasını dilerim sağlıcakla kal.... Keşke konuyu açmadan önce bana bir ulaşsaydın Hicret in bu olayla alakası yok senin karakterinle ilgili bir sıkıntı olmuştu onunla beraber sana ulaşmaya çalıştık onun böyle bir şey yapacağını sanmıyorum .. Malum kişide adını belirtmiş zaten.. Şu sözüne tamamen katılıyorum ' Oyun amaç değil sadece bir araç olmalıdır'.. Hiç bir şey için üzülmeye değmez... Allah nasip ederse seni tekrar aramızda görmekten onur duyarım kendine iyi bak....
-
- İskele Babası
Herşeyi biliyorm Kardeşlerim..Herşey için sağolun var olun..Konuyu açtığımda isimlerini yazmadığım arklar var k.bakmasın kimse .Arklarımın hepsini seviyorm.Kimin çaldığı belli ve forumda sölediğim gibi dir..Hiç birşeyin önemi yok herşey geride kalsın..Adam diyo msj larıma cvb vermedin ben tatildeydm tel kapalıydı nasıl cvb verebilirim ki.
Lazurixailesine sevgiler saygılar ....Ha bu arada Betaxailesi ne çok teşkkür ederm .Oyuna Dönersem eğer Forumda belirtirim.Ne demek istediğimi Kubi ve hakan Anladı ( Çaktırmayın )
Lazurixşhun ( Ercan )
/color] sevgili Lonca KArdeşimdir.İyi karektere sahiptir.
Lazurixkel ( Mesut ) : Dürüstlüğü efendiliği ile ön plandadır kendisini bu yüzden hep sevmişimdir.
Türktim ( Hayati ) : Lodos Olarak Sayılı arkadaşlarım arasındadır.
'' Betax '' Sonsuz Başarılar..Yolunuz Daima açık olsun....
Lazurixailesine sevgiler saygılar ....Ha bu arada Betaxailesi ne çok teşkkür ederm .Oyuna Dönersem eğer Forumda belirtirim.Ne demek istediğimi Kubi ve hakan Anladı ( Çaktırmayın )
Lazurixşhun ( Ercan )
Lazurixkel ( Mesut ) : Dürüstlüğü efendiliği ile ön plandadır kendisini bu yüzden hep sevmişimdir.
lazurixpoet yazdı:Herşeyi biliyorm Kardeşlerim..Herşey için sağolun var olun..Konuyu açtığımda isimlerini yazmadığım arklar var k.bakmasın kimse .Arklarımın hepsini seviyorm.Kimin çaldığı belli ve forumda sölediğim gibi dir..Hiç birşeyin önemi yok herşey geride kalsın..Adam diyo msj larıma cvb vermedin ben tatildeydm tel kapalıydı nasıl cvb verebilirim ki.
Lazurixşhun ( Ercan )/color] sevgili Lonca KArdeşimdir.İyi karektere sahiptir.
Kardeşim Ben Zeydan Forum Hesabım Banlandığı İçin Arkadaşınkini Aldım Carların Çalınmış Çok Üzüldüm Hatta Aziz Arkadaşım Olmasına Rağmen Uğraştım Carları ALmak İçin Vermedi.Oyuna Tekrar Dön Elimden Geleni Yaparım İTem Konusunda. Bizde Sana Seviyok lan Gitme
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Üzüldüm ozan , Allah kısmet ederse bayramdan sonra yanındayım

-
- İskele Babası
Olan oldu Selçuk Boş ver Geride Kalan Tek şey Anılar oLdu...Bekliyorm kardeşim seni Kesin gell..Herkezin bilmesini isterim '' Rockxmanisa '' nın Hırsız oLduğunu..Arada bir forumdaym.