Louster >> {Ceza İtiraz} ««««

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Louster >> {Ceza İtiraz} ««««

Mesaj gönderen Civra »

Öncelikle geçmiş olsun,
Kanunları bilmemek mazeret teşkil etmez. Bu yapılan işin karşılığı ban yemek ise bu ceza uygulanacaktır demektir.
Benim söylemek istediğim aslında bunlar değil. Sanırım plus paket satmak istemenden dolayı böyle bir cezaya mağruz kaldın ve sanırım bir şikayet sonucu bu ceza verildi. Asıl mesele seni kim şikayet etti. Şikayet ediyorsa böyle bir cezanın verileceğinide biliyordur. Söylüyoruzya herşey insanın içinde olacak diye. Ben çok rastladım çarını para karşılığı satmak isteyenler, şaka olsa bile başına GM yazarak yazılar yazanlar gülümseyenler. İlk yaptığım hemen onları özelinden uyarmak. Bir şikayet sonucunda ceza alabileceklerini hatırlatmak.
Louster sanırım sen böyle bir uyarı mesajı almadan direk şikayet edilmişsin.
Sana başka bir ban örneği vereyim.
Bir çocuk 11 yaşında. Oyunda çok güçlü olup herkesi yenmek istiyor, özeniyor birilerine. Başlarında GM yazan oyuncular dikkatini çekiyor ve çok güçlü olamıyorum bari Gmxfalanfilan adı ile çar açıyor. Sonuç; Süresiz ban.

Seni kim şikayet etmiş çok merak ettim. Neden uyarma gereği duymamış.
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Dediğim Gibi , plus paket satmanın yasak olduğunu bilmiyordum fakat yönetiminde butür konulara süresiz ceza vermesi doğrumu ? Eminimki tılsımdan en az 10 kişi şikayet etmiştir. Ayrıca plus paket satılır dedik ama biz gırgırına demistik. Benim yegene plus aldık oyunu oynayacaktı oynamadı bende aynen böyle klandan yazdım. Sonra gırgırına plus paket satılır sonunada xD işareti bıraktım. Ama bunu yanlış anlamışlar.

Sonuç neymi = 170m para 4 adet 49level çar yücelen set bilge kağan set ibni sina set ejder malzemesinin bikaçı ve ecel getiren + olarak 3 sene ceza

Ve daha neler neler
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
ece01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ece01 »

Fatih İlk Öncelikle Geçmiş OLsun Diyorum..Gerçekten Bu durum Gerçekten Çok cAN Sıkıcı ..Oyuna Başlıyorsun Bir Yerlere Gelbilmek İçin O kadar Emek Harcıyorsun Ama 1 dk İçerisinde Blok Alıyorsun Çok Acımasızca...1 haftalıgına Ceza Verselerdi Ne Demek 3 yıl Ya ...Gerçekten Çok Üzücü Bir Durum bU :( Tezcanında Söledigi Gbi Brisi Seni Şikayet Etmiş Ve Ceza Almanı Saglamış Ve Başardıda.Burdan O Arkadaşa Seslenmek İstyorum.Şimdi Çokmu Mutlusun Yada Keyfin Yerinemi Geldi...Yazık Çok Yazık...Umarım Bu Hatayı Düzeltirler ve Geri Alırsın Hesabını ...

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

ece01 yazdı:Fatih İlk Öncelikle Geçmiş OLsun Diyorum..Gerçekten Bu durum Gerçekten Çok cAN Sıkıcı ..Oyuna Başlıyorsun Bir Yerlere Gelbilmek İçin O kadar Emek Harcıyorsun Ama 1 dk İçerisinde Blok Alıyorsun Çok Acımasızca...1 haftalıgına Ceza Verselerdi Ne Demek 3 yıl Ya ...Gerçekten Çok Üzücü Bir Durum bU :( Tezcanında Söledigi Gbi Brisi Seni Şikayet Etmiş Ve Ceza Almanı Saglamış Ve Başardıda.Burdan O Arkadaşa Seslenmek İstyorum.Şimdi Çokmu Mutlusun Yada Keyfin Yerinemi Geldi...Yazık Çok Yazık...Umarım Bu Hatayı Düzeltirler ve Geri Alırsın Hesabını ...

Resim
Eyw ,İnşallah geri alabiliriz çarları..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
XxxcplyakapxxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XxxcplyakapxxX »

inş. fatih
Resim

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
Kullanıcı avatarı
VIIIIIIIIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VIIIIIIIIV »

Gecmıs olsun
Mynet ıle ıletısıme gecsen ıyı olur
3 sene boyunca beklersın yoksa

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Sobe+telefon üyesiyim.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

GÜNCEL..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

★   ★   ★   ★   ★   ★ FATİH   ★   ★   ★   ★   ★  

★   ★   ★     Herkeze İyi Günler , Başarılar Dilerim...   ★   ★   ★   ★   ★
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Destek size cevap gelmiş

Merhaba

İtirazınız incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde cezanın doğru verildiği görülmüştür. İnceleme neticesinde Kullanım Sözleşmesine aykırı davranışlar sergileyerek hesap alış verişi yapmaya çalıştığınız saptanmıştır. Bu sebepten dolayı hesabınızın sunucuya erişimi süresiz yasaklanmıştır.
Buradanda anlaşıldığı üzre , ceza sebebiniz plus satmak değil , hesap satmaktır. Konuyu kilitliyorum. Bundan sonraki yazışmaları destek birimi ile yapın lütfen .

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön