GodfreyxSpider07 yazdı:Dert etmeyin böyle şeyleri bence,oyunda birazcık dostluk kavramını yaşıyorsanız sadece onu yaşamalısınız ..Bu oyunun getirdiği tek şey dostluklar götürüsü ise çoktur..zaman kaybı para kaybı ama dostluk kazanıyoruz önemli olan da bu..Allah yukarıdadır herşeyi görür takmayın üzülmeyin bence.Dışarıdan gözlemleyen birisi olarak söylüyorum beğendiğim dostluklarınız var Allah bozmasın inş..
iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim
sanırım olaylar biraz biraz netleşti.. bugün iftardan önce Kuduzkurt yani hakanla oyunda konuştuk..bana cevap vermeyen beni engelleyen hakan bugün bana hesap sormak için benimle konuştu..sonsevdam ile kanka olduklarını birbirlerinin carlarına girdiklerini ve bize enayi diyenin de kendi olduğunu kabul etti.. sonsevdamla hiç konusmuslugumuz yok bizi nası tanır diyordum ama sonsevdamın tazısıyla sohbetimiz iyiydi ve bizide o sayede ii tanımıs..hepimizin ismini biliyor..ve evet sedat sanırım haklısın bütün olay sonsevdamın başının altından çıkıyor..kuduzkurt ve sonsevdam birbirlerinin tasmalarını tutmuslar etrafa saldırıyorlar anlasılan..çok üzülerek bir foto daha paylasıyorum buda işte son sevdamın yüzü...
Öncelikle konudan cok iyi bilgim var hediye verilen kolyeyi bile satip arkasindan alay edebilen birisi kuduz kurt ejder asa yapti seanfeam lar sayesinde ama bu yaptiklari hos degil kiniyorum kimin ne oldunu herkes iyi bilsin benden 2 m istedi yok param diyince seninde ... dedi ve yasakladi yaziklar olsun :evil:
Bak sonsevdam küfür eden diyorsun bilip bilmeden konuşuyorsuN peki benim kendi carım dururken ben neden başka cardan size küfür etmek zorunda kallayıM ...
Sonsevdam mı tanıyoruM ve gayet dikatlı kibar biri hiç küfür etcek birisine benzemiyoR.. size küfür etcek olsa emin olun kı kendi carından edeR başkasının carına girip etmes RAMAZAN ayındayız emN olmadınız bir şey hakında lütfen kimsenin günahını almayınız... biraz dikat ediNiz...
Sonsevdam Jacobs Mekselina.... Bu charalr kimindir sahiplerinin ismi nedir bilmiyorum... Benim bildiğim ben arkadaşımın Evox charıyla sonsevdamı tanıdığım için bana Evo demesidir.... Hamit kardeşimize sövdüğü gün sonsevdam charı ile sebebini sordum ve kendisi bana Hamit'i nasıl savunabildiğimi sordu... Bende kendisi benim kardeşimdir dedim... Aradan bir süre geçti ve bölgeden Hamit'in jacobsu sorduğunu gördüm... O chara sonsevdamın girdiğini belirttim ve yanına gittiğimde evo bu adamı bana koruma dedi... aradan 10 dkdan fazla süre geçmemişti... Yani bana evo diye seslenen sonsevdamken jacobs karakteride mi beni evo ismi ile tanıyacaktı....
Neyse olaydan 2 hafta kadar sonra akreplerdeki yoncadayken Kuduzkurt geldi ve bana Lonca başkanımızın kim olduğunu sordu bende buyrun benim dedim... Evo sen misin dedi bana... Oysa ki Kuduzkurt karakteriyle daha önce em yapmış beraber savaşlara katılmıştım ve bana abi derdi ismi hakandı ama bu sefer bana evo sen misin diyor ben sonsevdam diyordu... Jacobs ben değilim diyor sonsevdam bir kere olsun susturulursa charı silerim diyordu....
Neyse o charlara giren her kim ise Allah bizi birdaha o kişiyle karşılaştırmasın tek temennimiz bu.... Ramazn ramazan gerçekten canım sıkılmaya başladı...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
yav adamlar neymiş kuyruklu maşallah..anlaşılan adam car değiltirirken kendi karakterlerinide değiştiriyor helal olsun....
demekki işler böle yürüyor adam aslında karaktersizin teki sonsevdam carıyla saygılı delikanlı yani milletle içli dışlı belkide bunun farklı amaçlar için kuyllandıgı yöntem bu..ne anlamak isterseniz
Resimlerde Sonsevsevdamla ilgili herhangi birşey yok... Jacobs..Kuduzkurt...Bandista... Sovdamın adını ilk geçiren kişi sedattır ve ben sedat isimli kişinin Sovsamla ilgili kanıtı var ise buraya koymasını istiyorum... Kimsenin arkasından konuşuyor gibi olmayalım... ben sadece yaşadığım olayları anlattım ve elimde olan fotoları koydum... Bunun dışında şuan için diyeceğim birşey yoktur... Yeter artık bizmle uğraşmayın.. Kimseleri karşımıza çıkarmayın... Bizi milletle polemik içine sokmayın... Vallahi bıktım oyuna giriyorum ana bacı sövülüyor... Naptık biz size kime ne dedik kimin kuyusuna taş attık... kendi halimizde 3-5 kişi takıldığımız için mi suçluyuz?
Allah (c.c) bu kişileri doğru yola soksun iyi forumlar kafanızı şişirdik...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
ayhilal yazdı:Bak sonsevdam küfür eden diyorsun bilip bilmeden konuşuyorsuN peki benim kendi carım dururken ben neden başka cardan size küfür etmek zorunda kallayıM ...
Sonsevdam mı tanıyoruM ve gayet dikatlı kibar biri hiç küfür etcek birisine benzemiyoR.. size küfür etcek olsa emin olun kı kendi carından edeR başkasının carına girip etmes RAMAZAN ayındayız emN olmadınız bir şey hakında lütfen kimsenin günahını almayınız... biraz dikat ediNiz...
Nedeni cok acik jocops un sahibi oynu birakti giremiyor (ismail ) girilmeyen car 2 gun yasakli kalsa soun olurmu ?
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar ben ismail Jacobs adlı charın gerçek sahibi...
Buraya bi konuyu açıklığa kavuşturmak için gelidim...
30 haziran itibariyle oyuna özel sebeplerden dolayı ara vermek zorunda kaldım ve o tarihten itibaren oyuna sadece bkaç kere char kontrolü için girdim o girdiğim süre zarfında ne savaştım nede herhangi biriyle ws attım..
Chardakinin kim olduğuna gelince görenler görmüştür oyunda Jacobs Karakasap ve Sonsevdam sürekli beraber takılırdık ve aramızda şifere item para vs herhangi birşeyin lafıda olmazdı dolayısıyla şifremizi de bilirdik birbirimizin ama olan oldu ve bazı nedenlerden dolayı sonsevdamla aram bozuldu...
Kendisinden herhangi bir kansızlık beklemediğim için şifremi de değiştirmedim ama keşke değiştirseymişim...Ortada ne item kaldı nede caharın oyundaki şerefi....
Benim charımdan yapılan hakaretleri kendime yapılmış saydım ve onun için burdayım.. Bilen bilr bu güne kadar Tek kimsye kötü söz hakaret vb bir kötülüğüm dokunmamıştır Bana küfür edilse bile yasaklar geçerim az çok sevenim tanıyanımda vardır bu oyunda Sedat kardeşimde çok iyi bilir beni (Karakasap)...
Sözün özü bu yapılan hakaretler tarfımdan olmamıştır.. Ama yinede bu çirkinliğe maruz kalan arkadaşlardan ben özür diliyorum inanan veya inanmayan arkadaşlardan Allah Razı olsun Hakkınızı helal edin....
Bunu yapanada Tek sözüm: KİMSE BURDA ANASININ BACISININ NAMUSUNU YERDEN TOPLAMIYOR KİMSENİN NAMUSUNU SEN AĞZINA SAKIZ EDEMEZSİN
Tekrar hepinizden özür diliyorum ne olursa olsun benim charımdır köt bilinmesini istemem...
Sonsevdamın Gerçek İsmi Fırattır.Aynı Olay Başıma Geldi Şifre Parola V.b Şeyler Biliyorduk Ama O Şifre Vermezdi.Benim Karekterimi Başkasını Verdi.Yani Adam Kimdir Bilmem Ama Artık Umrumda Degil İster Fırat İster Sedat İster Nisa İster Hakan.Takmayın Konuşmayın Terbiyesiz Bir Harekette Veya Davranışta Gm Bu İşe Bir Ceza v.b Şeyler Yapar...