anlamadığım bir şey var
Güncelleme gelmemesinden şikayet ediyorsunuz
Güncelleme gelince gene şikayet ediyorsunuz
Sizi çözmek Da Vinci nin şifresini çözmekten daha zor ..
Gelmeyen 3 Gözlük Hk.
Re: Gelmeyen 3 Gözlük Hk.
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
davincinin şifresini ben buldum 3162Mysolo yazdı:anlamadığım bir şey var
veym2 yazdı:davincinin şifresini ben buldum 3162Mysolo yazdı:anlamadığım bir şey var
rezalet resmen oyunu bu adamlar yapıyo... mutfak dolabı mı bu yer yok koyamadım...VBMaSTeR yazdı:Şu vahim durum ve cevaplarınla sabahlara kadar dalga geçebilirim ama hallerine acımakla yetinerek olgunluğumu korumaya devam edeceğim ...BEYAZATLI yazdı:Az önce Nocomment Beyaz Köşkte soruları cevaplamak için geldi bizde bunu sorduk tabii ki . Cevabı tüccarda yer yok oldu . :?
En Azından Asit yoğunlaştıran Zehir yoğunlaştıran Mor gözlüklerden biri Kaldırılabilirdi.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
bence 3 çeşit tüccar olacaktı savaşcı büyücü şifacı hepsi de kendi karekterinin gözlüğünü satacaktı böylece hem yok tüccarda yer kalmadı gibi saçma sapan bi mazeretleri olmazdı hemde kalelerde 3 karekter tipinden de tüccar bulunurdu ismet ve handan kesmekde daha zor olurdu yani bi taşla 3 4 tane kuş ......
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Mutfak dolabı olsa üstüne bi raf daha koyarsın yer açılırmustangtr yazdı:rezalet resmen oyunu bu adamlar yapıyo... mutfak dolabı mı bu yer yok koyamadım...VBMaSTeR yazdı:Şu vahim durum ve cevaplarınla sabahlara kadar dalga geçebilirim ama hallerine acımakla yetinerek olgunluğumu korumaya devam edeceğim ...BEYAZATLI yazdı:Az önce Nocomment Beyaz Köşkte soruları cevaplamak için geldi bizde bunu sorduk tabii ki . Cevabı tüccarda yer yok oldu . :?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
BEYAZATLI yazdı:Az önce Nocomment Beyaz Köşkte soruları cevaplamak için geldi bizde bunu sorduk tabii ki . Cevabı tüccarda yer yok oldu . :?
:geek: 2. kısım açsınlar...Bahaneye bak
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
en iyi fikir bu bence.. katılıyorumRefresh yazdı:bence 3 çeşit tüccar olacaktı savaşcı büyücü şifacı hepsi de kendi karekterinin gözlüğünü satacaktı böylece hem yok tüccarda yer kalmadı gibi saçma sapan bi mazeretleri olmazdı hemde kalelerde 3 karekter tipinden de tüccar bulunurdu ismet ve handan kesmekde daha zor olurdu yani bi taşla 3 4 tane kuş ......
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
tşkrler zaten ismeti önüne gelen kesiyodu bölece biraz daha zor olursuke6 yazdı:en iyi fikir bu bence.. katılıyorumRefresh yazdı:bence 3 çeşit tüccar olacaktı savaşcı büyücü şifacı hepsi de kendi karekterinin gözlüğünü satacaktı böylece hem yok tüccarda yer kalmadı gibi saçma sapan bi mazeretleri olmazdı hemde kalelerde 3 karekter tipinden de tüccar bulunurdu ismet ve handan kesmekde daha zor olurdu yani bi taşla 3 4 tane kuş ......
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL