Batuhangs 5/2 Canbazz Yediremedi Hakemlere İftira attı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Batuhangs 5/2 Canbazz Yediremedi Hakemlere İftira attı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Evet bu mal fotoları koydu ancak oradaki hakemler Juniorbarkotçu,Gençxataqan,Ecelinee ydi. 4/2 oldu Canbazz Ecelineyle bana daldı. Sonra mal kestim die hava atıo dua etsin print screen çalışmıo bu .... ya inat klavyenin yenisini alıcam. Ve hateqqq in itemlerini çaldı. Şahitlerim var onlara sorabilirsiniz.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Batuhangs 5/2 Canbazz Yediremedi Hakemlere İftira attı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Batuhangs730 yazdı:Evet bu mal fotoları koydu ancak oradaki hakemler Juniorbarkotçu,Gençxataqan,Ecelinee ydi. 4/2 oldu Canbazz Ecelineyle bana daldı. Sonra mal kestim die hava atıo dua etsin print screen çalışmıo bu .... ya inat klavyenin yenisini alıcam. Ve hateqqq in itemlerini çaldı. Şahitlerim var onlara sorabilirsiniz.
Bu hakemlerin hepsi arz heralde. Bu kadar çok hakem niye var peki? Futbol maçımı bu ofsayt hakemidemi var yada duraklamayı gösteren bir hakem :) Canbazz vsde yenildi diyosun sonrada birinin çarını çaldı diyorsun. Adamı kötülemek için başka hiç birşey değil
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Timurlenk yazdı:
Batuhangs730 yazdı:Evet bu mal fotoları koydu ancak oradaki hakemler Juniorbarkotçu,Gençxataqan,Ecelinee ydi. 4/2 oldu Canbazz Ecelineyle bana daldı. Sonra mal kestim die hava atıo dua etsin print screen çalışmıo bu .... ya inat klavyenin yenisini alıcam. Ve hateqqq in itemlerini çaldı. Şahitlerim var onlara sorabilirsiniz.
Bu hakemlerin hepsi arz heralde. Bu kadar çok hakem niye var peki? Futbol maçımı bu ofsayt hakemidemi var yada duraklamayı gösteren bir hakem :) Canbazz vsde yenildi diyosun sonrada birinin çarını çaldı diyorsun. Adamı kötülemek için başka hiç birşey değil

1 i arz dı canbazz lodos hakem istedi geldi ataqanda orda duruodu tarafsız
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fenerli73 »

Lan yürü qit Ben Hakem feLan isTemedim veLEd Lodos feLanda yoktu orda senLe beraber 5 Tane arz vaRdı orda veLEd Hateqq in itemLerini çaLmışım bide Kanıtım var diyo şu kanıtLarı koyda bi qöreLim 5/2 yediremedi diyo Lan ramazan ramazan bana küfür ettirme 2 kişi dALıyonya Lannn
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Nerull
Merjabalar,

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi forumlar.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Elfetih yazdı:
Nerull
Merjabalar,

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi forumlar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön